Jump to content
Posted
bugün wt'de son günüm dershane okul mokul derken kendimi derslere verecem bir sene daha WQW yok artık. burdan guildime ve tüm hordeye guccak dolusum sevgiler düşmanlarıma da :)
kimin kalbini kırdıysam özürdilerim :unsure:
size iyi oyunlar beni bekleyin byyy
ben yokken uslu durun :P

Featured Replies

sende mi???
neyse sana okul hayatında basarılar...umarım öss'de de istedigini yaparsın...
sınavda başarılar

ara sıra bekliyoruz ;)
Güle güle wraith cim.
Ya ben niye böle bi topic acmadım ki böle havalı bi final şeklinde?
Bende wt yi bıraktım hesapta :) WQW u bile sildim bilgsaardan.
şöle yazsaydım imba warlock tan elveda :P
Bende özür dililyorum herkesten kimin kalbini kırdıysam.(oyundaki noose u sainthunter kullanmakta bu arada :))
güle güle dostum hayatta başarılar..

[quote name='Sanctuary' post='60657' date='Sep 10 2006, 09:59 AM']
(oyundaki noose u sainthunter kullanmakta bu arada :))
[/quote]

fark ettim <_<
bırakan bırakana goorusuruz wraith gorusuruz noose kndnze ii bakın :(
Nası farkedittin abi :D Cok mu kötü oynuo.Yani şu anda ne akdar kötü oynasa da üstüne sainthunter dan bişiler koymuş YAni gene de güçlüdr be o kadar kötü diildir :P
Güle güle warith. ALLAH a (c.c.) emanet ol.

Edited by Hmana

[quote name='WrathOfWraiths' post='60645' date='Sep 10 2006, 01:56 AM']
bugün wt'de son günüm dershane okul mokul derken kendimi derslere verecem bir sene daha WQW yok artık. burdan guildime ve tüm hordeye guccak dolusum sevgiler düşmanlarıma da
kimin kalbini kırdıysam özürdilerim
ben yokken uslu durun :P
[/quote]
+1 By Utku.. Malum ÖSS maratonu ( klişe laf maraton <_< ) başladı az az bırakacaz artık bizde :( sizi özliyecem...
bende yakında bırakacam aslında bırakmış olmucam arada bi girerim :P

Edited by Invul

[quote name='WrathOfWraiths' post='60645' date='Sep 10 2006, 01:56 AM']
bugün wt'de son günüm dershane okul mokul derken kendimi derslere verecem bir sene daha WQW yok artık. burdan guildime ve tüm hordeye guccak dolusum sevgiler düşmanlarıma da
kimin kalbini kırdıysam özürdilerim
ben yokken uslu durun[/quote]

güle güle git yeni undead :) dişi açmasan evlendirirdik belki bizimkileri ama kısmet değilmiş :P
[quote name='utqu' post='60686' date='Sep 10 2006, 11:27 AM']
+1 By Utku.. Malum ÖSS maratonu ( klişe laf maraton ) başladı az az bırakacaz artık bizde sizi özliyecem...
[/quote]

sen de ggüle güle git eski undead :) senin başından beri şansın yoktu :P
hoşçakal wraith :( neyse hiç değilse honor itemlerini alıp bırakıyosun :D kendine çok iyi bak dostum..
abi gitmene üzüldüm yahu dün akşamki gibi bossun kesilmesini kim engelliycek :D neyse k.i.b
Öss ye giricek olmama rağmen WQW a ara wermediğim için bi eziqlik yaşıyorum :unsure:
Sınavda başarılar.

Senın hesabını direk kapatmak lazım :) iradene sahip olamayıp girmeye çalışırsan giremeyesin :) WQW kötü bi illettir. :)

Kal sağlıcakla.
[quote name='SLaM' post='60714' date='Sep 10 2006, 02:09 PM']
Sınavda başarılar.

Senın hesabını direk kapatmak lazım :) iradene sahip olamayıp girmeye çalışırsan giremeyesin :) WQW kötü bi illettir.

Kal sağlıcakla.
[/quote]
her kelimesine katılıyorum :) yapma etme, sakın gireyim deme! ;)
  • Author
[quote name='Strathalome' post='60709' date='Sep 10 2006, 01:46 PM']
abi gitmene üzüldüm yahu dün akşamki gibi bossun kesilmesini kim engelliycek :D neyse k.i.b
[/quote]
abi Undercity size emanet gızkardaşım Slyvanas'a iyi bakın bu açlara yar etmeyin onları :)
Camış grallığınıda koruyun