Jump to content
Posted
arkadaslar bugun WQW u silmeye cok yaklsamsken son anda kndmi engelledm okul yuzunden WQW u bırakmelym ama yapamıyorum charlarımı silmezsem de hayatta bırakamam neyse içimden geldi hiçbirinizi tanıdıgım için pişman diilim we olmayacagm da bu ortam beni cıok etkiledi umarım kırdıgm insanlar olduysa affederler sonuna kadar 16 saat online olamayasamda burdaym...

For the Wtteam!!!!

Featured Replies

güle güle git, buradayız biz, yine bekleriz. wôwu bırakmalıysan bırak geç olmadan. uğrarsın yine forumlara ama oyuna girme :)
  • Author
daha gitmiyorum online surem azalacak onu belirtmek istedm we de içimden gelenleri soledim :)

Edited by Master-DZ

kacmıyo ya burdayız ben sana cd lerini yollarım daha sonra :P
tamam ben de diyorum ki git :P sil wôwu girme oyuna, forumlara uğrarsın :) sonra dersin nosferatu demişti diye ama :P
  • Author
arkadasım da ole diyor ama bi turlu dinleyemiyorum lafını :D
yok lam WQW u sılme benımde oyuna gırme surem azalcak gunde 2 saat cık :P
luci etkileme abi adamı :D kötü örnek oluyosun

bence silmen lazım dostum wowu çünkü WQW sadece bir oyun ama dersler senin hayatın..:) tabi kendi bileceğin iş sonra dersin nosferatuyla esperanza sölemişti diye :P
sil gitsin. kurtul :) ama forumdan uzak durma. oyuna 2 saat girme ama foruma 2 dk gir :) oyundayken sinir stress olursun kafani oraya takarsin vb. sinav daha onemli. hayatini kuruyorsun. sen bi kendi hayatinin yollarinda ilk adimlarini at sonra oyuna devam edersin ;) heyt
Sil abi bende yedek var maillem atarım :P
[quote name='herastratus' post='60875' date='Sep 11 2006, 10:33 AM']
bence silmesin :P
[/quote]
o silsin bence çünkü sen de gelecek sene çok şey sileceksin bilgisayarından :)
  • Author
gelin silin ben beceremiyorum uninstall bozuk falan :D
1.10.2 gelinceye kadar girme, o gelince girersin. 2 tane LvL 60 yapmışsın, oyundan alacağın tadın çoğunu almışsın. Artık yeni patch gelince AhnQiraj felan girersin,daha zevkli gelir.
oyun için derslerini aksatma kanka ama charı da silme dursun bi köşede bence :lol:
WQW u silme işini oluruna bırak bence. işin bilincine varırsan zaten WQW oynayamazsın WQW oynarken vaktini boşa harcadığını anlarsın vs. işin bilincine varamazsan WQW u silmen de fayda etmez. o yüzden sana göre doğru olan neyse onu yap derim ben.
abi şu 1 yıl senin için o kadar önemli ki hayatını etkileyecek üniversiteyi kazanınca kafan rahat oynamak var bide kazanamazsan sinirli stresli oynamak var hangisini istersin :) bence yüzde bin sil oyunu :)
kanka sılme oyunu yada sıleceksen Charları sılme sakın ha :P
  • Author
spekala charları silmedim(yogun istek uzerine) oyunu da silmedim(bunda istek falan yoktu) okul acılsın bakiim nolcak :)
[quote name='Master-DZ' post='60830' date='Sep 11 2006, 01:03 AM']
arkadaslar bugun WQW u silmeye cok yaklsamsken son anda kndmi engelledm okul yuzunden WQW u bırakmelym ama yapamıyorum charlarımı silmezsem de hayatta bırakamam neyse içimden geldi hiçbirinizi tanıdıgım için pişman diilim we olmayacagm da bu ortam beni cıok etkiledi umarım kırdıgm insanlar olduysa affederler sonuna kadar 16 saat online olamayasamda burdaym...

For the Wtteam!!!!
[/quote]
........bende seni seviyorum iki gözüm...ayarla işte kendınden mahrum etme bizleri öptüm.. :)
bende oyuna girmiyorum ama şu anda silsemde silmesemde hiçbişey farketmicek WQW un yüzüne baktığım yok varya yoksa dotaaaa :blink: :P
[quote name='IsAnd0r' post='61456' date='Sep 12 2006, 03:13 PM']
bende oyuna girmiyorum ama şu anda silsemde silmesemde hiçbişey farketmicek WQW un yüzüne baktığım yok varya yoksa dotaaaa :blink: :P
[/quote]
öğrendiniz mi bari dotayı :P
[quote]öğrendiniz mi bari dotayı tongue.gif
[/quote] :lol: lam 2 yıldır oynuyorum ama hiç geliştiremedim kendimi hala saçma sapan işler yapıyorum geyiğine :lol:
[quote name='RooK' post='60983' date='Sep 11 2006, 01:55 PM']
oyun için derslerini aksatma kanka ama charı da silme dursun bi köşede bence :lol:
[/quote]

:P katılıyorum :D