Jump to content
Posted
Spinebreaker da LvL 70 Night Elf Hunter satıyorum LW/SKN meslekleri war isteyen warsa huseyin@hotamis.net msn adresim fazla para istemiorm ayrıca.. teşekkürler

Featured Replies

Adaş kasıp kasıp ya siliyosun ya satıyosun sende haa :)
Orjı bırakıyosun herhalde üzüldüm...Vardır elbet kendıne gore bır sebebın...Walla hunterın ıyı ama allah sahıbıne bagıslasın :lol:
  • Author
valla isteyen olursa acc yi bile satabilirim cd leri de kargolarım ter temiz daha başka charlarımda war ama main bu... ayrıca orju bırakma gibi bi niyetim yok maddi sıkıntı XD

Edited by Hotoboy

Acct satmak ile char satmak arasındaki farkı bi arkadaş bana açıklarsa sevinecem :D Harbi merak ettim. :D
[quote name='Deftclaw' post='177371' date='Jan 23 2008, 04:04 AM']Acct satmak ile char satmak arasındaki farkı bi arkadaş bana açıklarsa sevinecem :D Harbi merak ettim. :D[/quote]
şimdi ben açıkliim
acc açmak için orj. cd alıyorsun bc ile accountunu update ediyorsun.O accde 70 lvl hunter kasıyorsun(misal) sonra satıcagın zman alıcak kişinin accsine gm aracılığıyla transfer ediyorsun.Alıcak kişinin acc alırken soy ismini satıcak kişininkiyle aynı koyması gerekiyor. :) bi nevi nimet :D
  • Author
[quote name='Vandread' post='177375' date='Jan 23 2008, 05:19 AM']şimdi ben açıkliim
acc açmak için orj. cd alıyorsun bc ile accountunu update ediyorsun.O accde 70 lvl hunter kasıyorsun(misal) sonra satıcagın zman alıcak kişinin accsine gm aracılığıyla transfer ediyorsun.Alıcak kişinin acc alırken soy ismini satıcak kişininkiyle aynı koyması gerekiyor. :) bi nevi nimet :D[/quote]
yok ya bi char migrasyonu war bide acc migrasyonu...
charı aktarırsan acc ndeki diğer charla oynamaya dewam edebilirsin ama acc yi satarsan sil baştan başlamak gerek bazen :ar:
orj böyle bir yer işte son derece gereksiz bir kere herşey çalışıyo .save yok ne anladım bu işten :lol:
[quote name='nomak' post='177395' date='Jan 23 2008, 11:05 AM']orj böyle bir yer işte son derece gereksiz bir kere herşey çalışıyo[b] .save[/b] yok ne anladım bu işten :lol:[/quote]
:ag: .save kadar güzel bişi yok ya :D msnde yazdıgım oluyor arada :P
[quote name='Vandread' post='177416' date='Jan 23 2008, 14:09 PM']:ag: .save kadar güzel bişi yok ya :D msnde yazdıgım oluyor arada :P[/quote]
Sadece msnde olsa iyi :) cep ten msj atarken falan yazıyodum ben nerdeyse sonra farkettim :)
  • Author
[quote name='nomak' post='177395' date='Jan 23 2008, 11:05 AM']orj böyle bir yer işte son derece gereksiz bir kere herşey çalışıyo .save yok ne anladım bu işten :lol:[/quote]
bugün bg deki ezik mage senmiydin yoksa adı Nomak dı 30 defa kestim bizim nomak dır bu biraz uyuz olsn die :P