Jump to content
Posted
Beyler Panini'nin desteği ve Bl@zzard'ın onayıyla bu haftada itibaren tüm dergi satış bayiilerinde bulabileceğin "wow Poster Kitabı" satışa sunuluyor.İçinde gerçekten çok güzel resimler.Özellikle yeni wow resimleri arayanlar için idael çünkü bildiğim kadarıyla bu resimler daha önce hiçbir yerde yayınlanmadı...

Saış fiyatı 9.90 olarak belirlenmiş durumda ve hatta Oyungezer dergisi bu ayki dergilerinde bir posteri okuyucularına hediye etti.Tabii onun gibi güzellikte 9 postere daha kavuşmak istiyorsanız bu kitabı hemen bulmanızı tavsiye ederim...

Duvarlarınızın boş kalmaması dileklerimle :D

Featured Replies

Kitabın ismi wow poster kitabı'mı... anlamadım sry :D
Bence güvenemiyosanız gidin bi oyungezer alın (hem içinde wow bakım paketi de var dvd içerisinde 2.3.0a kadar tüm patchlerin, işe yarar addonların neyi bulunduğu bi arşivlik dvd -sürekli nerden indirecem soruları yerine dvdye başvurulur-) içindeki posteri görün sonra zaten o poster dergisini de kaparsınız galiba ki duvarlarımdan hangi posterleri indirsem diye kara kara düşünüyorum şu anda :P
Kitaplara, çizgi romanlara bir şey demem ama minyatürler, kart oyunları, tişörtler, laptoplar......... Sizcede [u][b]FAZLACA[/b][/u] ticari olmadı mı??
Zaten oyun ticari amaçla yapılıyor bu yüzde ticari olması doğal ama fakat tutup ta wow lolipopları gibi wowla alakasız şeyler satarlarsa bu saçma olur... (diğerleri zaten tüketici tarafından istenen şeyler...)
Ha ben isterim ki bu bi sanat eseri gibi olsun öz ve nadir olsun tadı damağımızda kalsın yeter ama ne yazık ki olmaz =)
Yakında world of warcraftın ekmek doğrama bıçağı flnda çıkar demedi demeyin :) Arkadaş doru sölüyor Online oyunların zaten amac potansiyeli para yani buna kimse para değil diyemez.Ticareti ise oyunla alakası olmayan bir yönden geliştirmeye çalışırsan iş çığırından çıkar basitleşir diye düşünüyom :) Sadece oyunu(eğleneyim),kitabi(okuyayım,geliştireyim) ve filmi(izleyeyim,beğeneyim) olsun isterim sadece :D
[quote name='Tommy' post='180254' date='Feb 13 2008, 00:45 AM']Ne almak ne de oynamak zorunda değilsin...[/quote]

Evet değilim zaten istediğim anda bırakırım,bağımlısı falan değilim sadece şu an yerine koyabileceğim herhangi bir şey yok.
[quote name='6sanit6arium6' post='180255' date='Feb 13 2008, 00:46 AM']Zaten oyun ticari amaçla yapılıyor bu yüzde ticari olması doğal ama fakat tutup ta wow lolipopları gibi wowla alakasız şeyler satarlarsa bu saçma olur... (diğerleri zaten tüketici tarafından istenen şeyler...)
Ha ben isterim ki bu bi sanat eseri gibi olsun öz ve nadir olsun tadı damağımızda kalsın yeter ama ne yazık ki olmaz =)[/quote]
Abim ingiltereden yeni döndü ve ne satılıyormuş biliyormusunuz:Thrall Ekmek Bıçağı :huh: Alsaydın dedim getiremezdim dedi( tabiki çin malı :D )

Edited by Luxas

[quote name='Luxas' post='180261' date='Feb 13 2008, 01:31 AM']Abim ingiltereden yeni döndü ve ne satılıyormuş biliyormusunuz:Thrall Ekmek Bıçağı :huh: Alsaydın dedim getiremezdim dedi( tabiki çin malı :D )[/quote]
Hadi canım yok artık :) ben şakasına demiştim gerçek çıktı hemide EKMEK :) :)

Edited by Qesh

[quote name='Qesh' post='180267' date='Feb 13 2008, 02:26 AM']Hadi canım yok artık :) ben şakasına demiştim gerçek çıktı hemide EKMEK :) :)[/quote]
şaka gibi :D
[quote name='Luxas' post='180246' date='Feb 12 2008, 23:23 PM']Kitaplara, çizgi romanlara bir şey demem ama minyatürler, kart oyunları, tişörtler, laptoplar......... Sizcede [u][b]FAZLACA[/b][/u] ticari olmadı mı??[/quote]

+++
Oyungezerin verdiği poster çok hoşuma gitmedi trolleri sevmesem de bi horde'un kafasına mace yediği bi resme bakmak istemem oyungezeri kınıyorum :P Thrall veya Sylvanas posteri olsaydı düşünmeden alırdım koleksiyonu. Yoksa var mı :huh:
  • Author
Zaten oyungezer en dandiğini vermiş :P

Yok, posterlerin çoğunluğunda Horde'a ağırlık verilmiş...