Jump to content
Posted
Herkes tekrardan selamlar bilmiyorum beni hatırlayanınız kaldımı (hatırlatayım çok imba bi warriordum).Bayadır uzaktım WT den aylardır orjinalde sürünüp gidiyoruz ve şu sıralar Hunterımın Epic Staff ve Bow Questi ni yapmak için sabahlıyordum ama kavuştum silahlarıma

ayrıca K.o.L ne alemde diye merak edenlere

[url="http://www.WQW-europe.com/pvp/index.html?locale=en_GB"]http://www.WQW-europe.com/pvp/index.html?locale=en_GB[/url]

Chromaggus serverında Gocan Ve Asuka şuan field Marshal :D

Featured Replies

• Author
selam eternity noldu edeler dağılmış diye duydum Xylem flan bulamadım frostwhisper da bizde dağılmıyoruz ama bişey de yapamıyoruz :D
[quote name='Celebrimbor' post='62275' date='Sep 15 2006, 01:16 PM']
selam eternity noldu edeler dağılmış diye duydum Xylem flan bulamadım frostwhisper da bizde dağılmıyoruz ama bişey de yapamıyoruz :D
[/quote]

Edeler mi o ne :D, kimse kalmayında dağılttık butterfly ile oda org. da zaten.. cool takılıyorum wt de :D
  • Author
quest bitti zaten aldım Rok'delar ve Lok'delar ı tabi önce Molten Core da Majordomo Executus daha sonra silithus,winterspring,burning steps ve ungoro da 4 demon kestim ve ardından Onxiya ve demonlardaki bugı bilmeyenler varsa yazarım buraya
Ne bugı var ki? :S bizim arkadaş yaparken bir sürü video izleyip bir sürü potion shadow resist falan kullanıp saatlerce uğraşmıştık

EDIT: Selamlar bu arada :) hatırlıyorum seni

Edited by AshBringer

• Author
O demonları o questi daha önce yapan bir hunter da yapabilir group loot u free for all a getiriceksin ve ilk olarak npcyle konuşacaksın demon haline dönüşüp aggro aldığın an feign death yapıcaksın ve demon geri dönecek ve kalacak öyle ondan sonra diğer hunter kendini hazır hissettiğinde başlayacak kesmeye sende gidip kafasını alacaksın :D
slm cele hoşgeldın naber naıslsın. Nasıl gıdıyo guıld işleri rayına oturabildimi guildınız buarada gocan a da tebrıkler yakışır ona :) yakında bende warlord olacam tabı şuan 5. ranktayım :) rank kasmaya zamanım anca oldu bakalım hayırlısı. Gördüklerine slm söle suvarı deadzone gocan ve beni tanıyanlara herkez kendıne ıyı baksın :)
lol bizim arkadaş dandik mavi okuyla uğraşmıştı..
ama onu oynamak da ayrı bişey ya çok uzmanlaştı onları teker teker uğraşınca
  • Author
[quote name='nightwollf' post='62284' date='Sep 15 2006, 01:32 PM']
slm cele hoşgeldın naber naıslsın. Nasıl gıdıyo guıld işleri rayına oturabildimi guildınız buarada gocan a da tebrıkler yakışır ona :) yakında bende warlord olacam tabı şuan 5. ranktayım :) rank kasmaya zamanım anca oldu bakalım hayırlısı. Gördüklerine slm söle suvarı deadzone gocan ve beni tanıyanlara herkez kendıne ıyı baksın :)
[/quote]

suvari de deadzone da yok şu aralar o liste geçen haftaya ait bu hafta gocan rank 13%25 asuka rank 13%10 dalar
sana da selam celeb... wt'de cogu kisi birakmis oyunu, dun bi girip bakim dedim kimseleri bulamadim... sadece demirbaslar oyundaydi... :)
selam celeb :)

senti demirbaş ne demek bea, büyükbaş dermiş gibi, ayıp :D daa düzgün laflar seç :P

Edited by Shadowfury

hmmm... bug mı hmmm..

kkthx reported.

:rolleyes:
Vay beah, ilk 1klıgımı sayende aldıydım yaw. :D
Hoşgeldin...

Sanırım beni kastediyon demi sentoş :)

Edited by spylord

[quote name='Celebrimbor' post='62275' date='Sep 15 2006, 01:16 PM']
[/quote]
Buarada celeb bence dağılmamak için yabancı alımına başlayın derim bölesı daha ıyı oluyo zamanında tw sunucuda ottomons guıldı vardı sırf türklerden oluşuyodu. Ve sonucta dağıldu çok sayıda türk yoktu çünkü ve şimdi 1 ay önce yenıden guild kuruldu yabancı türk karışımı şuan zg de hakkar ı dahi kestik ilk gidişimizde, dünde moltende 4 bossu kestık raıddeın %80 ı türk geriye kalanı yabancıdan oluşuyodu ve cok eğlencelı oluyo :) Arada ventten tükce arada ingilzce konuşuluyo bize özel kanal var ordan türklerle konuşuyoruz.

Bence sizde öle yapın bir süreliğine itemlerinizi düzene kadar sonra yeterı sayıya ulaştığınızda sırf türk olur :)

şuan guilddeki türklerin item bakımından itemlerı baya iyi t2 itemlerı çok olmasa da...

Not: Benim frosttaki guildimde zaten yeterı kadar türk olmadığından bazılarınında item açlığı yüzünden bizi bırakmalarından dağılmıştı...

TwistingNether lauzen mage undead
  • Author
yabancı almayı denedik ama guildde ingilizce bilmeyen çok yabancılar sürekli ''english plz'' deyip duruyolar ve sıkılıp çıkıyorlar .dağılmayız ama High End Instance lar zaman alacak bizim için hala bekliyoruz işte ne olacak diye
All Hail to Lord of the Warriors
All Hail to Master of the Hunters
All Hail to Knights of Light
All Hail to Them.....

Bir dosttan :P
Selam celeb hoşgeldin tekrar...
  • Author
[quote name='Drizzt' post='62388' date='Sep 15 2006, 07:04 PM']
Selam celeb hoşgeldin tekrar...
[/quote]

bak ya burada takılıp orjinal de lvl kasmıyo deadmines istersin sen