Jump to content
Posted
Herkes tekrardan selamlar bilmiyorum beni hatırlayanınız kaldımı (hatırlatayım çok imba bi warriordum).Bayadır uzaktım WT den aylardır orjinalde sürünüp gidiyoruz ve şu sıralar Hunterımın Epic Staff ve Bow Questi ni yapmak için sabahlıyordum ama kavuştum silahlarıma

ayrıca K.o.L ne alemde diye merak edenlere

[url="http://www.WQW-europe.com/pvp/index.html?locale=en_GB"]http://www.WQW-europe.com/pvp/index.html?locale=en_GB[/url]

Chromaggus serverında Gocan Ve Asuka şuan field Marshal :D

Featured Replies

imba warrior seniii seniiii... :)

Edited by Jadea

• Author
[quote name='Jadea' post='62988' date='Sep 17 2006, 01:52 PM']
imba warrior seniii seniiii... :)
[/quote]

oo tier2 ceyda naber :D

deadzone ve gocan ın tavsiyesi üzerine hunter açtım ama sevdim hunter ı hele Lok'delar ve Rok'delar 'ı elime alınca daha bi sevdim :D TyraeL e selamlar :D
[quote name='Celebrimbor' post='62369' date='Sep 15 2006, 06:08 PM']
yabancı almayı denedik ama guildde ingilizce bilmeyen çok yabancılar sürekli ''english plz'' deyip duruyolar ve sıkılıp çıkıyorlar .dağılmayız ama High End Instance lar zaman alacak bizim için hala bekliyoruz işte ne olacak diye
[/quote]

Dostum bizdede bilmeyen baya kişi var ama yapılabiliyo.. Sohbet kanalı acarsınız ordan konuşursunuz Türkçe olarak raıdlerdede bilen biri sohbette ne yapacağınızı anlatırr ve uygulamayıda raıdde anlatılan şekilde yaparlar zaten raıdde sadece 1 kaç kişi konuşur ingilizce sizde birkaç bilen oldumu yeterlı ıngılızce :)

Örneğin : şuan mc yapabılıyoz ve 10x bossunuda 27 kişi ile kestı guildimiz :)
..selam eski dostum hoş geldin :) gelmişken bir gemi daha ayarlarsın artık :D
celeb eğer horde iseniz gelin migrate yapın 60larınızı heh :D

konus lauzen arkandayım destekliyorum seni :)

hosgeldin bu arada hernekadar tanımasamda :)
enteresan herkes veda ediyo biri selam çakıyo oda sevindirik edici :D
  • Author
deadzone hiç horde olur mu ally devam ediyoruz işte 2 tane field marshal var onunla övünebiliyoruz anca 3-4 hafta sonra grand marshal olurlar