Jump to content
Posted
Arkadaslar Eksisozlukte Olumcul Frp Quotelari yazin ve 34 sayfalik komediye hazirlanin. her bir hikaye birbirinden komik. benim en cok sevdigim seriyi sizlerle paylasiyorum. daha fazlasi ise eksisozlukte :)

709.star wars oyunu...

lr aayla secura'ya olan aşkını sürekli dişi twi'lek oynatarak ifade ettiği için yine dişi bir twi'lek soldier rolündedir. planar dm'lik görevinde iken, bende bir padawanı oynamaktayım. daha oyunun başında gemimizi dark jedi'ların ve yardakçılarının basması üzerine olaylar gelişir, lr bir duros ile karşı karşıyadır, ama koridor çok dardır, ben müdahelede bulunamayınca dahiyane bir yöntem denerim ve aşağıdaki diyaloglar gelişir:

ben*: güç'ü kullanarak twi'lek'i duros'un üzerine fırlatmaya çalışıyorum...
lr:(koycam sana ama ha)
ben:(auhauhauha )
planar:twi-lek'i yerinden kıpırdatamıyorsun.
ben: (obez herif!)
planar: lr, birinin seni arkadan "dürttüğünü" hissediyorsun. bir plazmik mermi daha kafanın yanında patlıyor.
ben: (aushduahzuahu force pandik )
lr:(olm seni var ya )

lr ve eldor arasındaki çekişme büyür, fakat her nasılsa buna rağmen duros'u ve sithleri alt etmeyi başarırlar...
(eldor sennodel, 12.04.2005 23:01)#7292760 !?

710.yine aynı oyun...

kahramanlarımız geminin kokpitine doğru yollarını açarak ilerlemişlerdir. kokpite geldiklerinde geminin ölü iki kaptanının önünde siyah cüppeli birini görürler. ben güçte bir dalgalanma ve adamdan yayılan karanlığı sezerim. adam bize doğru döner, lr adama blaster rifleını doğrultur ve olaylar gelişir...

planar: adam arkasını dönüp, tek elini kaldırıyor sadece. lr'nin atışı, adamın elinin içinde binlerce ufak kıvılcıma ayrılıyor. tek eliyle sana doğru bir işaret yapıyor lr. direniyorsun, ama blaster rifle, elinden sökülüp alınıyor.
lr:"oldu gözlerim doldu " diyerek blaster pistol'u da kendim atıyorum adamın kafasına.
planar:
onu da havada tutuyor.
lr: atabileceğim ne var başka üstümde?
lr: yanımdakinin saber'larından birini kapmaya çalışıyorum?
ben*: oldu, bende vericem sana o saberı... ama aktive edip öyle vericem, karnına doğru...
lr: kardeşim sen at zarı... almaya çalışıyorum lightsaberlardan birini
lr: ikisi de belinde herifin ve benden bu hareketi beklemiyor
ben: alala nerden biliyosun belki sezdim? force die bişi var heralde...
lr: padawansın sezemezsin ezik
lr:hadi hadi at sen şu zarı
planar: ok. dexterity check.
planar: abi, sen** elini tuttun lr'nin
lr: diğer elimle de saber'ı almaya çalışıyorum?
planar: hayır o değil arkadaki adam kesecek lr'yi o olacak
ben:auhzuahsuah
lr: ya şimdi o benim elimi tuttu bak, bir eli de açık lightsaber'ını tutuyor, benim bir elim onun bir saberıı boşta. o elimle o saber'a davranıyorum işte?
lr: ayağını falan kullanması lazım engellemek için, bonus almalıyım dex checke
planar: eldor'cum, elini kesmek ister misin lightsaber'ınla lr'nin?
lr: elimi çekiyorum.
tüm grup: auzhuashuahzahahah...

bu sırada arkamızda bir sith lord'unun olduğunun farkına varılır, lr safdışı edilir ve eldor sith lorduyla yüzleşmek üzere ilerler... lakin lr hala lightsaberlardan birini alma planları içindedir...
(eldor sennodel, 12.04.2005 23:23)#7292890 !?

711.yine star wars lr ile eldor sennodel arasindaki lightsaber çekismesi büyümektedir. grubumuz bilinmeyen bir gezegene acil inis yapmak zorunda kalmis, eldor'un ustasi ve gemiyi basan sith lordunun ortadan kaybolmasi üzerine izleri takip etmektedirler. bu sirada lr gene rahat duramaz...

lr: ben simdi bunu arkadan takip ediyorum di mi?
planar: evet
lr: yani arkasi bana dönük di mi?
planar: evet
lr: o zaman blaster'imi sol elime alip sag elimle beline dogru lightsaber'ini almaya çalisarak uzaniyorum?
planar: elin jedi cübbelerinin arasindan giriyor sessizce.
planar: kalin bir sey tutuyorsun.
----lr konusmadan ayrildi.----
planar ve ben: auzhahashah, korktu lam çocuk...
(eldor sennodel, 13.04.2005 21:34)#7296725 !?

712.ayni oyun, 5 dakika sonrasi. eldor, eski ustasi shai-selud'un cesedini bulur ve lr ile aralarinda yeni bir isinkilici kapma yarisi baslar...

planar: ceset, senin eski ustanin cesedi eldor.
planar: temiz bir sekilde kalbine
planar: ve sag tarafina
planar: lightsaber yemis
ben: isinkilici hala üstünde mi?
lr*cesedin yanina egiliyorum..
ben: üstündeyse isinkilicini aliyorum
lr: sen ayaktasin ben egilmis haldeyim, ben almaya çalisiyorum.
ben: sen sadece egiliyorum dedin, ben aliyorum dedim...
planar: üstünde isinkilici yok.
planar: nokta.
lr: o zaman ben gene eldor'un kilicina uzaniyorum...

bu boyle birsey. bir de sayfa 33'te 803. hikayeyi okuyun o da benim favorilerimdendir. onu buraya yazamiyorum bazi kelimelerden dolayi :) hadi iyi eglenceler..

Featured Replies

:) :) :)
kOPTUM

planar: ceset, senin eski ustanin cesedi eldor.
planar: temiz bir sekilde kalbine
planar: ve sag tarafina
planar: lightsaber yemis
ben: isinkilici hala üstünde mi?
lr*cesedin yanina egiliyorum..
ben: üstündeyse isinkilicini aliyorum
lr: sen ayaktasin ben egilmis haldeyim, ben almaya çalisiyorum.
ben: sen sadece egiliyorum dedin, ben aliyorum dedim...
planar: üstünde isinkilici yok.
planar: nokta.

Müthiş nokta.
Ahahahah bunlar benim entry'ler yahu :D

Evet, biz yaşamıştık o olayları, daha bi dolu benzeri de var hatta.. :D Dur ben şu Lourcan'la Grayfoxcan'ı bi dürteyim devam edelim şu oyunlara.. :D