arkadaşlar bu yazacaklarımı sadece akıllarda soru işareti bırakmamak maksadı ile yazıyorum. bildiginiz gibi zulkarneyn yaklaşık 3 hafta önce banlandı. banlanma sebebi hakaretten dolayıdır. bizzat gmlerle görüşüp bunun bu şekilde olduğunu öğrendim. sonradan death in accsinide hack yoluyla banlattığımın horde ve gm kanalında biri tarafından yazıldığını duydum. bu arkadaşın accsi bende uzun zamandır var. banlandığınıda kendinden duydum, bana karakterimi sen banlattın veya banlattın mı gibi bir tepkisi olmadı. ayrıca herkesin ipsi ayrıdır, yusuf açılan topicte gerekeni söylemiş.
velhasılıkelam; görev icabı yer değiştirdiğim ve pcmi yanıma alamadığım için de oyuna girememiştim, sadece forumlardan accountum hakkında yusufa ve punc a pm attım. bundan 1 hafta önce msn'den tanıdıklarım sayesinde Cigdem isimli karakterin olduğu accountu aldım. tekrar oyuna girip kasmaya karar vermiştim. yalnız cigdem isimli karakterin akşamına ben lvl 40la oynadıktan sonra sabahına 56 lvl olduğunu gördüm. sonra o accountla bir daha giremedim. accnin sahibi ile konuştuğumda birkaç kişide daha accnin olduğunu ve uni. de dersleri nedeniyle hiç girmediğini söyledi.
daha sonra aynı şekilde biri daha accsini verebileceğini söyledi, kabul ettim. 43 lvl Santazu isimli rogue karakteri 46 lvle kadar kastım. sw baskınına gittim. gittiğimizda 10 kişi felanız. allyler swnin içinde bekliyolar. yanlarında gm var. gm bizi izlerken dc oldu. msnden birkaç kişi birine .kill atmışsın dedi. bende doğal olarak "yuh" dedim. o acc de gitti.
sadede gelecek olursak, bu topici ben hack yapmadım, yapmam demek için açmadım. beni tanıyanlar ve benim kaale aldıklarım bana inanırlar, gerisi mühim değil. sadet: son olarak güvendiğim bir arkadaştan acc aldım, sıfırdan tekrar kasmayı düşünüyorum. ayrıca wt teamde boşta gm varsa, ben kasarken başımda beklemesini rica ediyorum (yanlış anlaşılmasın, banlanan acclerin bendeki mazileri sadece 1er gündür.)
velhasılıkelam; görev icabı yer değiştirdiğim ve pcmi yanıma alamadığım için de oyuna girememiştim, sadece forumlardan accountum hakkında yusufa ve punc a pm attım. bundan 1 hafta önce msn'den tanıdıklarım sayesinde Cigdem isimli karakterin olduğu accountu aldım. tekrar oyuna girip kasmaya karar vermiştim. yalnız cigdem isimli karakterin akşamına ben lvl 40la oynadıktan sonra sabahına 56 lvl olduğunu gördüm. sonra o accountla bir daha giremedim. accnin sahibi ile konuştuğumda birkaç kişide daha accnin olduğunu ve uni. de dersleri nedeniyle hiç girmediğini söyledi.
daha sonra aynı şekilde biri daha accsini verebileceğini söyledi, kabul ettim. 43 lvl Santazu isimli rogue karakteri 46 lvle kadar kastım. sw baskınına gittim. gittiğimizda 10 kişi felanız. allyler swnin içinde bekliyolar. yanlarında gm var. gm bizi izlerken dc oldu. msnden birkaç kişi birine .kill atmışsın dedi. bende doğal olarak "yuh" dedim. o acc de gitti.
sadede gelecek olursak, bu topici ben hack yapmadım, yapmam demek için açmadım. beni tanıyanlar ve benim kaale aldıklarım bana inanırlar, gerisi mühim değil. sadet: son olarak güvendiğim bir arkadaştan acc aldım, sıfırdan tekrar kasmayı düşünüyorum. ayrıca wt teamde boşta gm varsa, ben kasarken başımda beklemesini rica ediyorum
teşekkürler, iyi oyunlar...