Jump to content
Posted
arkadaşlar bu yazacaklarımı sadece akıllarda soru işareti bırakmamak maksadı ile yazıyorum. bildiginiz gibi zulkarneyn yaklaşık 3 hafta önce banlandı. banlanma sebebi hakaretten dolayıdır. bizzat gmlerle görüşüp bunun bu şekilde olduğunu öğrendim. sonradan death in accsinide hack yoluyla banlattığımın horde ve gm kanalında biri tarafından yazıldığını duydum. bu arkadaşın accsi bende uzun zamandır var. banlandığınıda kendinden duydum, bana karakterimi sen banlattın veya banlattın mı gibi bir tepkisi olmadı. ayrıca herkesin ipsi ayrıdır, yusuf açılan topicte gerekeni söylemiş.

velhasılıkelam; görev icabı yer değiştirdiğim ve pcmi yanıma alamadığım için de oyuna girememiştim, sadece forumlardan accountum hakkında yusufa ve punc a pm attım. bundan 1 hafta önce msn'den tanıdıklarım sayesinde Cigdem isimli karakterin olduğu accountu aldım. tekrar oyuna girip kasmaya karar vermiştim. yalnız cigdem isimli karakterin akşamına ben lvl 40la oynadıktan sonra sabahına 56 lvl olduğunu gördüm. sonra o accountla bir daha giremedim. accnin sahibi ile konuştuğumda birkaç kişide daha accnin olduğunu ve uni. de dersleri nedeniyle hiç girmediğini söyledi.

daha sonra aynı şekilde biri daha accsini verebileceğini söyledi, kabul ettim. 43 lvl Santazu isimli rogue karakteri 46 lvle kadar kastım. sw baskınına gittim. gittiğimizda 10 kişi felanız. allyler swnin içinde bekliyolar. yanlarında gm var. gm bizi izlerken dc oldu. msnden birkaç kişi birine .kill atmışsın dedi. bende doğal olarak "yuh" dedim. o acc de gitti.

sadede gelecek olursak, bu topici ben hack yapmadım, yapmam demek için açmadım. beni tanıyanlar ve benim kaale aldıklarım bana inanırlar, gerisi mühim değil. sadet: son olarak güvendiğim bir arkadaştan acc aldım, sıfırdan tekrar kasmayı düşünüyorum. ayrıca wt teamde boşta gm varsa, ben kasarken başımda beklemesini rica ediyorum :) (yanlış anlaşılmasın, banlanan acclerin bendeki mazileri sadece 1er gündür.)

teşekkürler, iyi oyunlar...

Featured Replies

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin Hakan abi :) Saintin de hack ile item aldıgını vs. düşünenler çok varmış, illlaki de olucaktır bunun önüne geçilemez. Sen boşver kaale alma..Seni tanıyanlar biziz biz biliyoruz..
[quote name='Jah'rakal' post='63050' date='Sep 17 2006, 06:55 PM']
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin Hakan abi :) Saintin de hack ile item aldıgını vs. düşünenler çok varmış, illlaki de olucaktır bunun önüne geçilemez. Sen boşver kaale alma..Seni tanıyanlar biziz biz biliyoruz..
[/quote]

+1 Hakan abi, takma kafana sen :)
  • Author
durun bu arada ben yeni accnin imzasını karakterin tipini felan düzenleyeyim. sizde lvlsiz dagger felan ayarlayın :)
jahraya katılıyorum... saint ally ların tepkisini alarak banlandı... zaten adamın 24 saatinden haberim oluyor... her neyse... olur böyle vakalar zulk sen gönülünü ferah tut... biz sana inanıyoruz.... :)
[quote]sıfırdan tekrar kasmayı düşünüyorum. ayrıca wt teamde boşta gm varsa, ben kasarken başımda beklemesini rica ediyorum [/quote]

:)
Öncelikle tekrar hoşgeldin ...
Erubus yada aQWkrobat bunu ally meselesi olarak algılarsan hala yanlıs dusunursun...
Bu bir oyun bu tarz yaklaşımlar sadece insanları kızdırır..
Bu olay ally-horde olayı değil...
Bu konuyu önce bir netliğe kavusturalım...
Herkese iyi oyunlar dilerim
[quote name='Loafer' post='63061' date='Sep 17 2006, 08:42 PM']
Öncelikle tekrar hoşgeldin ...
Erubus yada aQWkrobat bunu ally meselesi olarak algılarsan hala yanlıs dusunursun...
Bu bir oyun bu tarz yaklaşımlar sadece insanları kızdırır..
Bu olay ally-horde olayı değil...
Bu konuyu önce bir netliğe kavusturalım...
Herkese iyi oyunlar dilerim
[/quote]

+1 kanka

tekrar hosgeldn zulk
Hayır yanlış anladın Loafer :) Sainthunter malum hepimizin bildigi üzere ve iddialı konusuyorum serverdaki en güçlü hunter idi..Malesef hack yapan bi hödük Sainte bi item vermiş (kıyafet falan degil pot tarzı bişe) o yüzden banlandı Saint..

Neyse bu konu saint için açılmadı..Hakan abimizin de sonuna kadar arkasındayız :)
ama şimdi ortada saint in örneği vardı loafer yalnış anladın beni... yani bi ally ın aynı durumda olduğnu bilsem onu söylerdim...
hesaplarınıza sahıp cıkmazsanız olacakları kısaca ozetlemıs arkadas..
neyse biz su bunu dedı bu bunu dedı dıye kımseyı banlamıyoruz zulkareynın her hesabı tespıt edılıp banlandı umarım akıllanmıssındır.

ayrıca saint durust davranıp hıle yapanlardan yararlandıgını yazıp ona gore davransaydı hesabı acık olurdu..
Bakın bugune kadar asla kımseyı kırmak için yada alay etmek için konusmadım...
Ama bugune kadar Wt Team ne yaptı ise arkasındayım sonucta hepimizin amacı dürüst seviyeli vede saygı duyulan bir sunucuda oyun oynamak ise bunu hep beraber korumalıyız...
ve su an için en büyük amacım World Of wcrft daki tüm görevleri yapmak...
Biz de tabiki arkasındayız ama bi kişinin hack kullanıp kullanmadıgını anlamamız ne mümkün? Neyse bu konular böyle sakız gibi uzar gider konusmanın alemi yok..Saint hile yapanlardan bile bile yararlanmadı..Kusura bakmayın ama world of turk'un ownerı değil istanbul valisi bile olsanız kardeşim gibi sevdigim arkadaşımı size karşı savunmak durumundayım :)
[quote name='a_these' post='63070' date='Sep 17 2006, 09:03 PM']
muhabbeti kesin lvl 3 oldum, bana item gönderin. hakkar başlık yüzük vs :)
[/quote]

zuahah koptum lam zulk abı hg tekrar
Guest
This topic is now closed to further replies.