Jump to content
Posted
PC yüzündne bir senemi çöpe atmam ve WQW un beni sürekli pc başında tutması yüzünden adsl yi kapattık en geç sınav gününe kadar görüşemeyeceğiz dostlarım :( Kavga edipte oyununuzun keyfini bozmayın :)

Selametle...

(Charım Amroth tadır. Gerçi oda sınavdan dolayı giremeyecek ya neyse :D)
(Çalışma düzenini kurup doğum günümde "baba bak dersimi çalışıyorum açmanda bi sakınca olmaz heralde tek eğlencem o arada bi bakarım" desem, babamında keyfi yerinde olsa o gün açar heralde :D)

Edited by YuquaiLon

Featured Replies

Genç pala insanlanların sana gerçek dünyada da ihtiyacı var :D. Görüşmek üzere, çalışmak için değil kazanmak için çalışda oynamadığına değsin..
  • Author
[quote name='ETerNiTYy' post='63130' date='Sep 18 2006, 03:32 PM']
Genç pala insanlanların sana gerçek dünyada da ihtiyacı var :D. Görüşmek üzere, çalışmak için değil kazanmak için çalışda oynamadığına değsin..
[/quote]

ayıb ettin kazanırsam hayatımında büyük değişmeler olacağından kazanmak için çalışıyorum zaten :)
Sınavında başarılar yücel ...
Forumlardan kaybolma sakın ama
Kendine iyi bak bye
aaaaa olmadı şimdi yuqu... :D kendine iyi bak kardeşim... hayatında başarılar...
Başarılar Yuqu. Bir sene bişey değil göz açık kapayana kadar geçer ama etkisi ömür boyu sürecektir ;)
başarılar yuqu kolay gelsin.

bu arada büyük ihtimalle bende daha az online olcam :(
güle güle ..yugucan abin seni hiç unutmayacak hayatta başarılar yıne görüşcez inşallah. selametle..
Güle güle Yuqucum

[quote name='Shadowfury' post='63150' date='Sep 18 2006, 05:02 PM']

[/quote]

Allah'a bin şükür... :rolleyes:
İyi çalışmalar , zaten bi kız bide pc bozuyo adamı :D
Allah yolunu açık etsin inşallah başarırsın istediklerini ideallerini. :) iyi çalışmalar

omege Shadowfury daha az online olcakmıs :D zafer bizim! :P
[quote name='Shadowfury' post='63150' date='Sep 18 2006, 05:02 PM']

[/quote]

Yay!
Yuqu sen lise3 mü oldun bu sene? Ben lise2yim benim de online sürem azalıcak..Perşembe günü babam izmire geldiginde de üstüne gidicem orjinal için ama bakalım hadi hayırlısı :P

Başarılar..Tabi bana da başarılar :P
ders çalışın ders bırakın wowu bir süre yoksa ağlarsınız benden söylemesi
Herkes de aynı dert .Yuqu sana başarılar.Bende öss hazrlığa hazırlanmaya çalışırum :D
Gel öss gel öss bitsin bu gurbet yolunu gözleyen inekler yüzne hasret :D

(İnekler fazlamı kaçtı yaw :D Ayıp ettiysem affola 2-3 lakırdı yapmak peşindeyim sadece no kötü niet :D )

Edited by CarpathiA

seni sevmem ama bu hareketini takdir ettim ;)

şu arada birde olsa girme olayını da aşarsan üni senindir. hani feda ettiklerin ne kadar büyükse o kadar büyük kazanırsın diyolar ya; Allah muvaffak etsin kardeşim.
Sen beni sevmiyonmu şimdi :D
gule gule yaslı pala kendine ii bak umarım istedigin,hakettgn yeri kazanırsn

Edited by Master-DZ

Güle güle yuqu sınavında başarılar.