Jump to content
Posted
[url="http://img391.imageshack.us/img391/8341/pdsc014461qh9.jpg"]http://img391.imageshack.us/img391/8341/pdsc014461qh9.jpg[/url]
şahsen ben oynayamam.daha nekadar ileri gidebilirki bu wow tutkusu ?bunları yapan toplum 10-15 yıl once tv karşısında ateri oynuyodu.kendimize soralım bir 10 yıl sonra nolcak.

Featured Replies

Kendimize soramayız, 10 yıl sonra ne olacak diye. Yarına çıkmaya kimsenin senedi yok .Anı yaşamak diyebiliriz buna.:)
Hll olsun adama parası var harcıo.Bide druidmiş.O yüzden ayrıca sevdim elemanı. :P
Bu dünyaya kazık mı çakacam.Paran olacak kıyacan alacan oynıcan.60 70 yaşına gelince ah belim ah ayaklarım diye diye hiçbişi yapamıcaz zaten.Bu zamanlarımızın kıymetini bilmek lazım.

Unutmayın asla şu anda olduğunuzdan daha dinç olmayacaksınız :P
Vay be :o
  • Author
sorun şurda bence ole 2 ekran alcagına adam gibi git kasanı döşe.adamlar için kalite mausedan ışık çıkacak kasadan ışıklar çıkacak ekran büyük olcak klawyede çok tuş olcak.sonuç= oooo süper nasa bu pcye el atmış.
önemli olan beyin yani sen istedigin kadar body yap :P
O ekranda o görüntüyü yakalamak kolaymı sanıyosun.İşlemci ,ekran kartıda iyidir onun sen rahatına bak .:)
  • Author
[quote name='Blue' post='183726' date='Mar 9 2008, 16:52 PM']O ekranda o görüntüyü yakalamak kolaymı sanıyosun.İşlemci ,ekran kartıda iyidir onun sen rahatına bak .:)[/quote]
128 vga dan cift çıkış monitorle görüntü elde edebiliyoruz :) (kendi pinlerinden) bu ek aparatlarla çogaltılabiliyo. yani 128lik bir vga yetiyo. işlemci ram filan oyunu kaldırcak düzeyde olması yeterli.
türkiye piyasasında o sistemi kurmak bi servete malolur yurt dışında olsan pek bişey tutacağını sanmıyorum :)
  • Author
emin olun maddi bakımdan max 2milyar 250 ye alınır o max diyorum yani. yoksa 1800 filan kasa para etmesz lcdler para eder.ki yurt dışında 1milyar250 filan olur.
şaşırmış artık eleman