Jump to content
Posted
Tatil de bitti dershane acıldı...sıranın bana gelecegini bilmezdm walla 3 ay boyunca hayatımda ilk defa bir tatilden bu kadar zewk aldıgımı hatırlamıyorum.o kadar cok eglendm ki anlatamam WQW we wt hayatımın wazgecilmez parcalarndan oldular.ama her guzel seyn mutlaka sonu olmalı ki guzellikleri ölümsüz olsun we her akla gelince gülümseyelim(biraz roman gibi oldu ama neyse cok duygulandım da)

bir ara serwer geri alınınca emekler bosa gtti die oyunu bırakmstm ama sewgili SONIC we RooT arkadaslarımın gazıyla 2 hafta kadar snra geri dondum we iiki de donmusum pişman diilim.okul da acıldı we artk bırakmalıyım ama bu tam bir bırakma sayılmaz arada yne girerim merak etmein(lise 2 yim ama smdiden calısmak lzm) :)

root-darkmanyaq-yuqu-irem-wulf-xaros-night-len-burak-sky-aykal-eter-shan-zpy-alem-buf-death-faron-finair-hatto buraya adını yazmayı unuttugum tum allylar we horde arkadaslarım hepinizi cok sewiyorum bir hata yaptıysam birilerni kırdysam gercekten ozur dilerim hepinize ii oyunlar diliyorum

WTTEAM 4 ever!

(bu arada char root a emanet)

Edited by Master-DZ

Featured Replies

İyi dersler, iyi çalışmalar.

Ne olur ders çalışırken sosyal hayatınız ve eğlencelerinizden ödün vermeyin ve yaşamınıza normal bir şekilde devam etmeye çalışın. şu sınavlar o kadar da önemli değil :)
basarılar dilerim benim okul bitti ise girdigim an bende arada giricem :(
Giten gidene kolay gelsın ne diyelım :)
[quote]Ne olur ders çalışırken sosyal hayatınız ve eğlencelerinizden ödün vermeyin ve yaşamınıza normal bir şekilde devam etmeye çalışın. Şu sınavlar o kadar da önemli değil :) [/quote]

+ 1 Başarılar, umarım iyi olur :)

Edited by Maiden Crystal

kazanırsın işşallah arkadaşım üni yi çü ye istersen
Darkness Başarılar Sana

ShadowMaster a Selam Soyle Benim icin.Ayrıca BloodAssasine de
Kolay gelsin darkness iyi çalış sıkı çalış benimde dersler,dersane vs başladı ama arada sırada uğrıycam o yüzden veda topici açmıcam :P
Bye kanka arada ugra foruma ama
Yolun açık olsun kankam , inş herşey yolunda gider kendine iyi bak :mellow:
bence yusufa diyelim yatılı WT kolejini kursun wtden herkes oraya ha bide mezunlarada yatılı dersane :D
  • Author
[quote name='YuquaiLon' post='63373' date='Sep 19 2006, 09:06 PM']
bence yusufa diyelim yatılı WT kolejini kursun wtden herkes oraya ha bide mezunlarada yatılı dersane :D
[/quote]

haha super olur walla :D hepinize tesekkurler

slmını soledim bore onların da slm ı war en kısa zamanda gorusmek istiolar ama cok zor :(