Jump to content
Posted
2 dvd halinde oyunu aldım.Oyun dvd ye ziplenmiş.Zip'den cıkardım masa üstüne. Ordaki dosyadan girebiliyorum oyuna.
Sorun şu ki; konuşmaları duyamıyorum,konuşma sesleri gelmiyor.Ağızlarıda oynamıyor...Ama diger bütün sesler geliyor.Neden olabilir? çözüm ne olabilir?

Featured Replies

Sorun kullanılan zip programından kaynaklanıyodur büyük ihtimalle. Orjinal olmayan oyunları aldığın zaman oyunun boyutu küçülsün diye zipleyip koyuyolar. O zip işlemi de dosyanın boyutunu küçültmek için aradaki vidyoları, sesleri vb. kesiyo. O cd'lerle bu sorunu çözemessin. Düzgün bi cd alırsan sesli sesli oynarsın :)
Çıkardığın dosyanın içine bi bak ses dosyaları ayırca ziplenmiş ya da tıklanacak bi exe ile aktif hale gelecek şekilde bekliyordur ya da fazla iyimser bi şekilde gir bi oyundan ayarlara ses kartın harici ise ve oyunda genel ayarlar onboard ses kartına göre ayarlıysa onu normale getiriver...
  • Author
[quote name='Isandor' post='183679' date='Mar 8 2008, 23:57 PM']zipten tekrar çıkart? belki işe yarar[/quote]
denicem

[quote name='6sanit6arium6' post='183688' date='Mar 9 2008, 03:14 AM']Çıkardığın dosyanın içine bi bak ses dosyaları ayırca ziplenmiş ya da tıklanacak bi exe ile aktif hale gelecek şekilde bekliyordur ya da fazla iyimser bi şekilde gir bi oyundan ayarlara ses kartın harici ise ve oyunda genel ayarlar onboard ses kartına göre ayarlıysa onu normale getiriver...[/quote]
çıkardıgım dosyalarda sorun var gibime geliyor.Hepsini hd ye atıp öyle çıkartcam.Son çare bu :D

+olarak
Diyelimki oldu..Save dosyasını yeni çıkarttıgım oyunun içindeki save ile deiştirsem kaldıgım yerden devam edebilirm dimi?
[quote]Diyelimki oldu..Save dosyasını yeni çıkarttıgım oyunun içindeki save ile deiştirsem kaldıgım yerden devam edebilirm dimi?[/quote]
edersin niye edemiycen ^^
[quote name='Vandread' post='183648' date='Mar 8 2008, 21:46 PM']2 dvd halinde oyunu aldım.Oyun dvd ye ziplenmiş.Zip'den cıkardım masa üstüne. Ordaki dosyadan girebiliyorum oyuna.
Sorun şu ki; konuşmaları duyamıyorum,konuşma sesleri gelmiyor.Ağızlarıda oynamıyor...Ama diger bütün sesler geliyor.Neden olabilir? çözüm ne olabilir?[/quote]
Lagn :D bitirmişssin oyunu vıdı vıdı yapma :angry: :rolleyes: :rolleyes:
  • Author
[quote name='Teedor' post='183890' date='Mar 11 2008, 02:11 AM']Lagn :D bitirmişssin oyunu vıdı vıdı yapma :angry: :rolleyes: :rolleyes:[/quote]
:ah:

geçemediginiz yer olursa bana ulaşın..isterseniz save'leri upload ederim isterseniz yazarak anlatırım B)