Büyük bir sevinçle aldığım monitörün 1 ay sonrasında başlattığı menü tüşü bozma eylemi ısrarla devam ederken, iki kez gitmiş olup toplam 1 ay boyunca beni klavyeden uzaklaştırması yetmemiş olmalı ki servisten geldiği son seferin tam 5 saat sonrası aynı sorunu tekrar çıkarıp (ama bu sefer arada sırada yapıyo ) beni cinnet geçirip o kadar paraya kıydığım monitöre kafa atmakla, oturup hüngür hüngür ağlamak arasında bırakan gold pc philips ikilisine selamları yollayıp sinirimi bu olayı sizle paylaşarak yatıştırmaya çalışıyorum, kusura bakmayın bir topic kirliliği ama aklınızda bulunsun gold pc'nin bahçelievler şubesindeki servis kısmı tam bir rezalet işiniz düşer bişey alırsanız oraya götürmek yerine direk asıl yetkililere müracat edin...
Bu arada belli bir süre girilmeyen acc'ler silinmiyor değil mi? eğer öyle oluyorsa ben monitörsüz de girerim oyuna charı gözüm kapalı görmeden oyuna sokar geri çıkarırım arada... bi 15 gün daha gidecek monitör sonrasında büyük ihtimalle yine aynı şeyi yapıp yenisini vermeleri için uğraşacam hadi hayırlısı...
Bu arada belli bir süre girilmeyen acc'ler silinmiyor değil mi? eğer öyle oluyorsa ben monitörsüz de girerim oyuna charı gözüm kapalı görmeden oyuna sokar geri çıkarırım arada... bi 15 gün daha gidecek monitör sonrasında büyük ihtimalle yine aynı şeyi yapıp yenisini vermeleri için uğraşacam hadi hayırlısı...