Arada bazı laflar duyarım, bir çok insan bağırıp durur da niy diye düşünmez İşte ilk aklıma gelenler
[i]Türkiye İran olmayacak![/i]
Türkiye nasıl İran olacak? Önce olurunu gösterin sonra olmamasına biz de yardım ederiz
[i]Re re re ra ra ra Gassaray Gassaray cimbombom[/i]
Kendi takımınızın ismini düzgün söyleyememek bir başarı mı ki tekrarlıyorsunuz?
[i]şampiyon yap bizi g...müzden s.. bizi![/i]
şaka dimi? Hakikaten sizinle alakası olmayan bir klubün şampiyonluğu bu kadar önemli mi sizin için? yoksa g....nüz mü bu kadar önemsiz?
[i]Oraya geliriz ananızı öperizzzz![/i]
Türkiyede zaten hep anneler serseri evlatları ile birlikte maça giderler ya...
[i]En büyük asker bizim asker![/i]
Her aileden genel kurmay başkanı çıkan kaç tane ülke var ki? Övünmek lazım esasında...
[i]Avrupaağğğğ Avrupağğğ duy sesimiziiiii![/i]
Ha gayret biraz daha bağırınca olacak.
[i]Kahrolsun Amerikannn Emperyalizmiiii![/i]
Anlamı güzel de bir de dile hoş gelse, bana Küçük Emrah şarılarında uzayıp giden "iiiiiiiii" li sözleri hatırlatıyor nedense "seviyorum seniiiiiğiiğiğiiii" gibi
[i]Türkiye İran olmayacak![/i]
Türkiye nasıl İran olacak? Önce olurunu gösterin sonra olmamasına biz de yardım ederiz
[i]Re re re ra ra ra Gassaray Gassaray cimbombom[/i]
Kendi takımınızın ismini düzgün söyleyememek bir başarı mı ki tekrarlıyorsunuz?
[i]şampiyon yap bizi g...müzden s.. bizi![/i]
şaka dimi? Hakikaten sizinle alakası olmayan bir klubün şampiyonluğu bu kadar önemli mi sizin için? yoksa g....nüz mü bu kadar önemsiz?
[i]Oraya geliriz ananızı öperizzzz![/i]
Türkiyede zaten hep anneler serseri evlatları ile birlikte maça giderler ya...
[i]En büyük asker bizim asker![/i]
Her aileden genel kurmay başkanı çıkan kaç tane ülke var ki? Övünmek lazım esasında...
[i]Avrupaağğğğ Avrupağğğ duy sesimiziiiii![/i]
Ha gayret biraz daha bağırınca olacak.
[i]Kahrolsun Amerikannn Emperyalizmiiii![/i]
Anlamı güzel de bir de dile hoş gelse, bana Küçük Emrah şarılarında uzayıp giden "iiiiiiiii" li sözleri hatırlatıyor nedense "seviyorum seniiiiiğiiğiğiiii" gibi
Varmı sizlerin aklına gelen?