Posted September 22, 200618 yr Arkadaşlar benim ally charım var şuan için oynamıyorum ben bu charımı başka bir servera aktarmak istıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şuan hangı serverlara mıgrate oluyo bir bilginiz varmı ve nasıl yapabilirim ? şimdiden teşekkürler... Kusura bakmayın yanlışlıkla tarıh bölümüne yazdım düzeltme imkanı varsa gm lerin sevinirm. Edited September 22, 200618 yr by nightwollf
September 22, 200618 yr şimdilik ücretsiz aktarım yok, yaklaşık 20$ vererek aktarabiliyorsun, account sayfana girersen görürsün, yada oyuna girince ben sana anlatırım
September 22, 200618 yr accountuna gir siteden ordan paid character transfer dan adımları takip ed aktarabilirsin. 20 avro tabi 5 güne falan bitiyor aktarma işi ve o sürede o charla oyuna giremiyosun. bu arada suların güzelinden hazırla geldiğimde içecem
September 23, 200618 yr Author [quote name='AshBringer' post='64110' date='Sep 22 2006, 11:54 PM'] accountuna gir siteden ordan paid character transfer dan adımları takip ed aktarabilirsin. 20 avro tabi 5 güne falan bitiyor aktarma işi ve o sürede o charla oyuna giremiyosun. bu arada suların güzelinden hazırla geldiğimde içecem [/quote] Tamam cok sağolun... Senın suyun hazır, ercıyes dağının eteklerındekı buz gibi kaynak sularından hazırladım
şimdiden teşekkürler...
Kusura bakmayın yanlışlıkla tarıh bölümüne yazdım
Edited by nightwollf