Jump to content
Posted
yeni sitemiz hayırlı olsun arkadaşlar.Fazla değişmemiş fakat ufak tefek güzel görünümlü şeyler var :) Ellerine sağlık uğraşanların hayırlı olsun

Featured Replies

Evet yeni logoyu çok beğendim kendi adıma.Kim yaptıysa ellerine sağlık...
Yenı logomuzu yapmaya [b]Punctualazrael[/b] in devıanartta buldugu bı dragon tasarımı ıle basladık gercı buyuk oranda degıstırıldı genel yapısını ben sekıllendırdım sonrasında arkadaşımız [b]Weashell[/b] ona vectorel yuzunu ve kanatlarını kazandırdı kendısıne cok tsk edıyorum güzel ve ince bi iş oldu :)

Yuvarlagın ortasındaki isaretide sonra anlatırım belkı :) yada sız ne oldugunu cıkarmaya calısabılırsınız
[quote name='Yusuf' post='64162' date='Sep 23 2006, 04:57 PM']

Yuvarlagın ortasındaki isaretide sonra anlatırım belkı :) yada sız ne oldugunu cıkarmaya calısabılırsınız
[/quote]

Yoksa W ile T nin birleşimi olmasın :rolleyes:
elektrik diregine benziyor ama diil tabiki :D

ya bide acaba forumu türkcelestirebilmek mümkünmü???
haha onu hıc fark etmedım :)

olayın aslı su fontları karıstırırken gökturk alfabesıni gordum oylesıne bıkac harf yazdım aralarından bırı bu cıktı sonra bı anda ters W ıle T nın bırlesmıs halı oldugunu dusundum bıraz daha bakınca bı ınsanada benzıyordu ve Gokturk alfabesınden olmasıda ayrı bı renk oldu benım ıcın bıraz daha duzenleme yapabılırız belkı bılmıyorum ama boyle ıste..
nese ya böe ingilizce klasın bari ingilizcemiz gelisiyo hem :D birde bu foruma girerken uyarı geliyor işte eminmisiniz devam edicekmisiniz diye. bu herkeste cıkıyormu yoksa bendemi var bu bi tek. güvenlikle ilgili bişi ama cözemedim sürekli evet evet diyip geciyorum :)
ben zaten biliyodum öle olduğunuda çaktırmadım yusuf :D
höyt avatarım calınmıs :D
helal yusuf kaptan butonlarıda türkcelestirmissin elinden hiçbişi kacmıyo :) (bende Ç.I ne ya diyodum :D)
yeni site hayırlı olsun. ;)
  • Author
ayrıca ''world of türk'' çok çok çok önemli birşey farkettim :)

türk kelimesi kırmızı yazılmış ayrıca ''u'' nun üzerinde bir yıldız var :) gerçekten çok güzel.
fırefox kullanıcılarının karsılastıgı logo sorunuda halledıldı CSS ten kaynaklanıyormus css hatalı olsa bıle IE tablo buyuklugunu hesapladıktan sonra alttakı ıcerıgı gosterıyor ama fırefox ta CSS te tanımlı olan yukseklık degerı 68 ıse oraya 157 uzunlukta bı resım koysanız dahı alt tarafı 68 den baslatıyor :)
Hayırlı olsun arkadaşlar ellerinize sağlık güzel çalışma nicelerine işşallah bu arada hayırlı oruçlar