Jump to content
Posted
2.4.0 Sunwell in video su benim çok hoşuma gitti oyuna ayrı bi hava katcak...
[url="http://media.worldofwarcraft.com/movies/video_loader/wow_video.htm?vid=sunwell_en&dir=movies/sunwell&img=sunwell"]Tıklayın[/url]

Featured Replies

Saol hotocum .) Gerçekten çok güzel olcak .)
dsadfsafdsadfsa

Psikopat kaelthalas ya. :D Adam ölüyor, ölüsü bile huzur vermiyor :D Kael'thalas azmandı zaten,undead hali nası olur boss olarak düşünemiyorum. :D

şunu da eklemeden edemeyeceğim;konu itibariyle sadece blood elflere odaklanması biraz üzdü beni. <_<
Hotocum saol valla gaza geldim B)

[quote name='Deftclaw' post='185210' date='Mar 20 2008, 22:02 PM']şunu da eklemeden edemeyeceğim;konu itibariyle sadece blood elflere odaklanması biraz üzdü beni. <_<[/quote]
kıskananlar çatlasın :P :rolleyes:
Süpperr :)
Güzel video, sağol eklediğin için.

Bu arada patch ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
Direk havaya sokmuşlar :)

Karakterler artık respec yaptıklarında talent skillerini tekrar satın almak zorunda değiller.
- Spell Haste: Değişiklik, artık Global Cooldown'u minimum olarak 1 saniye'ye kadar düşürmeye yarıyor. Melee ve Ranged özellikler bundan etkilenmeyecek şekilde baştan tasarlandı.
- Heroic Dungeon'lardan düşen Epic Gemler artık unique-equipped değil.
- 25 Kişilik Raid bölgelerindeki sınıf setleri artık birer tane daha fazla düşecek.
- Doomlord Kazzak ve Doomwalker'in düşürdüğü eşyalar artık Bind on Equip. Ayrıca düşürdükleri para'da değişiklikler yapıldı.
- Hyjal'da artık Sands of Scale'le daha çabuk Reputation artışı görülecek.
- Bossların düşürdükleri gold miktarı arttırıldı.
PvP:
- Artık üstün(superior) Level 70 PvP itemlerini, Outland'deki Reputation Vendorlarından alabilirsiniz.
- Honor sistemi artık daha hızlı çalışacak. Honorların gece gelmesini beklemek yerine, karakter öldürdüğünüz anda Honorunuz eklenecek.
- Resurrection Sickness'e sahip oyuncular ölünce Honor vermeyecekler.
- Bir Battleground'da 50 veya daha fazla ölen oyuncular bundan sonra honor puanı kazandırmayacaklar.
Arena:
- Shadow Sight efekti artık zamanda hasar yerine hasarı %5 arttırıcı bir özelliğe sahip. Oyuncu üzerinde kalma süresi 21 saniyeden 15'e düşürüldü.
Druid:
-Lacerate artık Attack Power'e göre güçlenecek, daha fazla hasar verecek.
Mage:
- Spellsteal artık buffların kalma süresini etkilemiyor.
- Oyuncular artık bir kerede sadece 80 tane Conjured Mana Biscuit bulundurabilecek.
Paladin:
- Retribution Paladin eşyalarının statları düzeltildi. Buna göre Retribution Paladinlerin DPS'lerinde gözle görülür bir artış oldu.
Priest:
- Fear Ward artık Shadow Form'da kullanılabilir.
Shaman:
- Healing Grace ayrıca yaptığınız efektlerin dispel edilme şansını %10/%20/%30 azaltacak.
Warlock:
- Ritual of Summoning artık Instance içinde kullanılabiliyor. Hedef oyuncu artık istenilen yerden istenilen yere eğer şartları uygunsa summon edilebiliyor.
Warrior:
- Endless Rage Bug'u düzeltildi. Artık daha fazla rage veriyor.
- Off Hand Critical Hitler artık Flurry ve Rampage'yi açacak.
Enchanting:
- Bir Void Crystal'ı iki tane Large Prismatic Shard yapabilen bir recipe eklendi. Her 24 saatte bir yapılabiliyor.
Fishing:
- Yeni Günlük Questler oyuna eklendi. Shattrath'ın yakınlarındaki Silmyr Lake'de gizemli bir yaşlı adam görev vermek için bekliyor.
Kullanıcı Arayüzü:
- GM'lerden aldığınız mesajlar artık Bl@zzard Ikonuna sahip.
- Bind of Pickup itemleri alırken artık onay kutusunda eşyanın ismi de yazacak.
- Mesleklerin Arayüzleri geliştirildi ve artık daha fazla şeyi aramayı sağlayacak şekilde kolaylaştırıldı. Örneğin artık Soket Rengine göre veya efektine göre gemleri aratabiliyorsunuz.
Sezon 4 ve Honor Sistemi
Bilindiği üzere Sezon 3'le beraber Sezon 1'in eşyaları Honor Sistemine geçirilmiş, böylece arena başlangıçlarındaki olası zorlanmaları durdurmayı planlayan Bl@zzard, Sezon 4 için ise Sezon 2 Setlerini Honor Sistemine geçirmeyi planlıyor.

-Alıntı donanımhaber forum

Burda da tüm yenilikler var [url="http://www.wowwiki.com/Patch_2.4.0"]http://www.wowwiki.com/Patch_2.4.0[/url]
Bu patchde s4 gelmiycek ama s2 honorla alınabilecek diye konuşuluyor ama ben emin değilim. Fear wardın shadow formda kullanılabilmesi çok mantıklı olmuş, eskiden shadow priestler için kullanışsızdı. Paladin statları ile ilgili bölüme diyecek söz yok, çok lazımdı sanki :/ Bakalım şimdi kaç vuracak retradinler.
  • Author
[quote name='Canbass' post='185246' date='Mar 21 2008, 10:18 AM']Bu patchde s4 gelmiycek ama s2 honorla alınabilecek diye konuşuluyor ama ben emin değilim. Fear wardın shadow formda kullanılabilmesi çok mantıklı olmuş, eskiden shadow priestler için kullanışsızdı. Paladin statları ile ilgili bölüme diyecek söz yok, çok lazımdı sanki :/ Bakalım şimdi kaç vuracak retradinler.[/quote]
S2 Honorlamı alıncak :o sanmıyorum öyle bişey yapcaklarını içine ederler oyunun iyicene vallaha...
Ama benim en çok hoşuma giden özellik Honorun anında eklenmesi çok yerinde bi yenilik olmuş....
Gece 5 e kadar beklemek bi garip geliyodu ne alaka diordum....
Ayrıca paladin azmı vuruoduda??? statslarda ne gibi değişiklik yaptılar STR ve AGİ yükseldiyse Pala yı nerfliycekleri yere hayla bufflıyor olacak bunlar çok enteresan valla Bl@zzard ı anlamak güç....

Ayrıca bu patch in çıkış tarihini kimse bilmiyor sanırım hepde öyle oldu... tarih herzmn ha çıktı ha çıkacak oluyor bi anda çıkartıveriolar :)

Bide artık Karazhan,Hyjal ve Black Temple quest istemiycek.... ama yeni gelen 25 kişilik Raide Black Temple ın questini yapmak lazım ^^

Bide artık Combat Log larda inanılmaz detay var artık sinek uçsa ona bile bakabilcez 10 dakika boyuncaki tüm log lara bakabilme imkanımız war ve filitre sistemi eklemişler süper ^^

[center][b][url="http://www.wowwiki.com/Thori'dal,_the_Stars'_Fury"][color="#FF8C00"][Thori'dal, the Stars' Fury][/color][/url][/b][/center]
Item budur....
Oyunun yeni gözdesi olacak bi zamanlar illidan ın kılıçları gibi... ztn oyunda inanılmaz bi ranged weapon eksikliği wardı tüm hunterlar aynı weaponlarla dolaşıordu ama bunu düşürmek bile zor iş ^^ kimsede göremeyiz herhalde

edit:ekler

Edited by Hotoboy

[quote name='Martalos' post='185244' date='Mar 21 2008, 10:08 AM']Druid:
-Lacerate artık Attack Power'e göre güçlenecek, daha fazla hasar verecek.[/quote]

şükürler olsun :)
yeni nesil;
[2.Trade][Martalos]: zomg[Thori'dal, the Stars' Fury]
[2.Trade][Hotoboy]: WTF-[Thori'dal, the Stars' Fury]

:D
S2 honorla alınacak zaten o kesin. S3 çıktığında s1 yeni arena kasmaya başlayanlar için kolaylık olsun diye honorla satılmaya başlanmıştı, s4 için de aynı şeyi s2ye yapacaklar.

Bow için Brrrüssst! diyebiliriz. Okum bitti derdine son..
  • Author
[quote name='Martalos' post='185253' date='Mar 21 2008, 11:37 AM']yeni nesil;
[2.Trade][Martalos]: zomg[Thori'dal, the Stars' Fury]
[2.Trade][Hotoboy]: WTF-[Thori'dal, the Stars' Fury]

:D[/quote]

[2.Trade][Martalos]: Düştümü len??
[2.Trade][Hotoboy]: He düştü stormwind da Rat kestim ondan düştü -_- naaptın atlas dan yazıyorum itemi :huh:
[2.Trade][Noobz]: Pls stop spamming...

Edited by Hotoboy

• Author
[quote name='Canbass' post='185254' date='Mar 21 2008, 11:42 AM'][b]S2 honorla alınacak zaten o kesin. S3 çıktığında s1 yeni arena kasmaya başlayanlar için kolaylık olsun diye honorla satılmaya başlanmıştı, s4 için de aynı şeyi s2ye yapacaklar. [/b]

Bow için Brrrüssst! diyebiliriz. Okum bitti derdine son..[/quote]

ozmn patch çıktıkdan 1 ay sonra herkezi Black Temple da görcez :)

[color="#FF8C00"][2.Trade][Hotoboy]:[/color][color="#9932CC"][b][Dirge][Dirge][Dirge][Dirge][Dirge][/b][/color]
yukardaki saçma yeyiğe şahit oldunmu hiç martalos

Edited by Hotoboy

[quote name='Hotoboy' post='185256' date='Mar 21 2008, 12:54 PM']ozmn patch çıktıkdan 1 ay sonra herkezi Black Temple da görcez :)
[2.Trade][Hotoboy]:[Dirge][Dirge][Dirge][Dirge][Dirge]
yukardaki saçma yeyiğe şahit oldunmu hiç martalos[/quote]

hatta şuna şahit oldum

[2.Trade][Lagaluga]: i wanna [Dirge] ur mum :D
thunderfury'yi almanca wow'la girip linkleyenler fln :P
  • Author
[quote name='Martalos' post='185257' date='Mar 21 2008, 13:01 PM']hatta şuna şahit oldum

[2.Trade][Lagaluga]: i wanna [Dirge] ur mum :D
thunderfury'yi almanca wow'la girip linkleyenler fln :P[/quote]
haha :D
Honorları harcayamıyorum ya patch hemen çıkar da merciless kaçırırım diye :D Biraz daha takılıcaz 2 gladiatorle :)
  • Author
[quote name='Martalos' post='185267' date='Mar 21 2008, 13:43 PM']Honorları harcayamıyorum ya patch hemen çıkar da merciless kaçırırım diye :D Biraz daha takılıcaz 2 gladiatorle :)[/quote]
biraz daha bekle sen cimri herif ozmna s3 alırsın :P
[quote name='Hotoboy' post='185271' date='Mar 21 2008, 13:58 PM']biraz daha bekle sen cimri herif ozmna s3 alırsın :P[/quote]

Beklesem mi? :P