Jump to content
Posted
2.4.0 Sunwell in video su benim çok hoşuma gitti oyuna ayrı bi hava katcak...
[url="http://media.worldofwarcraft.com/movies/video_loader/wow_video.htm?vid=sunwell_en&dir=movies/sunwell&img=sunwell"]Tıklayın[/url]

Featured Replies

• Author
[quote name='Martalos' post='185274' date='Mar 21 2008, 14:09 PM']Beklesem mi? :P[/quote]
bekle bekle S10 felan alırsın
[quote name='Hotoboy' post='185275' date='Mar 21 2008, 14:14 PM']bekle bekle S10 felan alırsın[/quote]

Ohh be rahatladım s3e kadar mı tutcam sadece bu honorları diye korkmuştum honor rekoru kırarım artık :) . şaka bi yana nerde kaldı bu patch? Dedikodu bu ya, 2 gün önce çıkmıştı :P

Edit: Eksik kelime :)

Edited by Martalos

• Author
[quote name='Martalos' post='185277' date='Mar 21 2008, 14:17 PM']Ohh be rahatladım s3e kadar mı tutcam sadece bu honorları diye korkmuştum honor rekoru kırarım artık :) . şaka bi yana nerde kaldı bu patch? Dedikodu bu ya, 2 gün önce çıkmıştı :P

Edit: Eksik kelime :)[/quote]
patch çarşamba günü sabahı çıkmadıysa 1 hafta daha bekliycen demektir... o çarşambada çıkmadımı 1 hafta daa :)
[quote name='Hotoboy' post='185278' date='Mar 21 2008, 14:20 PM']patch çarşamba günü sabahı çıkmadıysa 1 hafta daha bekliycen demektir... o çarşambada çıkmadımı 1 hafta daa :)[/quote]

Çarşambaya neler olur neler biter... Ben harcıyorum honorlarımı :D