Jump to content
Posted
simdi www.wturk.com/wow dan adımızı yazınca cıkan karakter cok tıpsiz ne zaman ustu bası guzel olcak milletin cok guzel nie bizimki kabak gıbı, oyundakı kıyafeti olsa bari. sacı fln da uymuyo <_<

Edited by NosTRadamuS

Featured Replies

[quote name='Blue' post='188808' date='Apr 9 2008, 11:28 AM']:lol: Sen doğuştan karizmasın gözüm .[/quote]
hehe :D
  • Author
siz nostradamus'a gore bakmayn o sırf bakmak ıcın actım. ana karakterim briseis bi de ona bakın o tam karizma :ep: undead kendisi
Lvl ve ırkına göre hazır resimlerden koyuyor, oyundaki karakterinin saçına başına bakıp resim ayarlaması binlerce resimlik arşiv gerektirmez mi:)
[quote name='FiZBaN' post='188916' date='Apr 9 2008, 21:32 PM']resm koyamıormz imzaya :/[/quote]

senin avatar yeterr :lol:
harbıden characterının resmını nası koyuyoduk ımzaya
[ wtb] Karakter adı [ /wtb]

Edited by layne

[quote name='layne' post='188982' date='Apr 10 2008, 12:37 PM'][ wtb] Karakter adı [ /wtb][/quote]

[img]http://www.wturk.com/wow/index.php?name=grumm[/img]

misal :P
Netin de sorun vardır. Giden gelen kayıpları vs. ^^
[quote name='chopush' post='188918' date='Apr 9 2008, 22:16 PM']senin avatar yeterr :lol:[/quote]
avatarı koycam ztn imzaya da arkın hesaptan gryorm foruma kaldorei yim ben normalde yarn açlyo banım :D
[quote name='FiZBaN' post='189026' date='Apr 10 2008, 17:19 PM']avatarı koycam ztn imzaya da arkın hesaptan gryorm foruma kaldorei yim ben normalde yarn açlyo banım :D[/quote]

hadi gecmis olsun.. ivediğimiz dönüyor :D
  • 2 weeks later...