Posted April 14, 200817 yr Biyerde okudum bi antepli olarak paylaşim dedim. > > boba arabey çarptım > aferim yoorum > > ana acı baa gontör yolla > atın itin bohunu yi > > > usta biz doyduk > mabalı boynooza ha > > > ana ben maraşa gediym > gidişin ola gelişin olmaya > > > ana ben gelmeym > viccaaah ! > > > ana ben afrikaya daşınıym. > savışta get. > > > müdürüm aslan kaçmış > la yerriii > > > baba ben hamileyim. > babayın gabrine sıçim. > > > ana garnemde 5 zayıfım var. > bohoğluboh. > > > > oğlum seni everek > sah mi ? > > avrat ben eve gelmiycim kahveye gediym > cahenneme gadar yolun var > > > siz gardaşsııız evlenemezsiniz. > aman başıma daş ! > > > heyri, ben seni aldatım ! > şarmıta ! > > > aşkım seni özledim. > gapat, beyran içiym. > > > ana ayaama cıncık gırığı battı > yerinden gopsun ! > > > ana ben okulu bıraktım saz gızı oldum > ganın içine aha ! > > > beşizimiz olucuymuş herif > hanan hırt demiye avrat > > > siz evlenemezseez çünküm gardaşsııızzz > yog heerif > > > beşizimiz olacakmış aşkım > tölebsiz!!! > > > hatice senden ayrılıcım > yiğdiken yıhılasıca > > > arvad aaşama gelmeym ha > o nası iş kele > > > heriif gıyma al aaşama gıyma galmayık dolabda > yeallaaa. > > > nuruu anamgile gediym ha uşaklarnan > ey, ıstıfıl ol > > > arvad aaşama maça gidicik ha bizinkilerle > gide de gelmeyesin > > > > ana ben yola çıkıym aha > yıragola > > > > aşgım seni yeen göresidim > hakkatmı deyn > > > alovv, mamed evdeysez size çaya gelicik ha > babeyin yanına > > > > aaşama ne bişiricin arvat? > eşşeen başını. > > > > rafık duydungmu mamet cip almış > dininge mi lan.. > > > patron tüm mallar teslim edildi. > bubanga rahmet.. > > > ana ben afrikaya daşınıym > öleşin gele.. > > > biz evlenmeye karar verdik > yavaş... > > > müdürüm aslan kaçmış > dininge mi la!! > > > mamet ben artık senden hoşlanmeym, ayrılmak isteym... > yeri yalloz.. > > > mamet ben senden elektrik alameym? > nası edek ? > > > la geliymisiyiz...? > yok ağam uşaklar cıllıdı. > > > baba, gonşunun camını gırdım... > ayıgtırma. > > > aşkım,bugün heç aramadın ben saaa küstüm... > küsbe yi eyleyse > > > müdürüm aslan kaçmış! > hayvaaghhh > > > baba anaktarı içeride unuttum! > eşşemişin yorum > > > nene ben güney afrikaya daşınıym! > başıma daşşş... > > > baba okul 1 sene daha uzadı! > bobayın gabirine sıçıym.. > > > aşkım bu beyle olmey,yollarımızı ayırak! > sağdan geeeet... > > > ana ben facebook a üye oldum! > sahmı diyin..
April 14, 200817 yr bazıları orjinal.(orjinal olanları anlamak için antepli olmak lazım.) Edited April 14, 200817 yr by Youngster
>
> boba arabey çarptım
> aferim yoorum
>
> ana acı baa gontör yolla
> atın itin bohunu yi
>
>
> usta biz doyduk
> mabalı boynooza ha
>
>
> ana ben maraşa gediym
> gidişin ola gelişin olmaya
>
>
> ana ben gelmeym
> viccaaah !
>
>
> ana ben afrikaya daşınıym.
> savışta get.
>
>
> müdürüm aslan kaçmış
> la yerriii
>
>
> baba ben hamileyim.
> babayın gabrine sıçim.
>
>
> ana garnemde 5 zayıfım var.
> bohoğluboh.
>
>
>
> oğlum seni everek
> sah mi ?
>
> avrat ben eve gelmiycim kahveye gediym
> cahenneme gadar yolun var
>
>
> siz gardaşsııız evlenemezsiniz.
> aman başıma daş !
>
>
> heyri, ben seni aldatım !
> şarmıta !
>
>
> aşkım seni özledim.
> gapat, beyran içiym.
>
>
> ana ayaama cıncık gırığı battı
> yerinden gopsun !
>
>
> ana ben okulu bıraktım saz gızı oldum
> ganın içine aha !
>
>
> beşizimiz olucuymuş herif
> hanan hırt demiye avrat
>
>
> siz evlenemezseez çünküm gardaşsııızzz
> yog heerif
>
>
> beşizimiz olacakmış aşkım
> tölebsiz!!!
>
>
> hatice senden ayrılıcım
> yiğdiken yıhılasıca
>
>
> arvad aaşama gelmeym ha
> o nası iş kele
>
>
> heriif gıyma al aaşama gıyma galmayık dolabda
> yeallaaa.
>
>
> nuruu anamgile gediym ha uşaklarnan
> ey, ıstıfıl ol
>
>
> arvad aaşama maça gidicik ha bizinkilerle
> gide de gelmeyesin
>
>
>
> ana ben yola çıkıym aha
> yıragola
>
>
>
> aşgım seni yeen göresidim
> hakkatmı deyn
>
>
> alovv, mamed evdeysez size çaya gelicik ha
> babeyin yanına
>
>
>
> aaşama ne bişiricin arvat?
> eşşeen başını.
>
>
>
> rafık duydungmu mamet cip almış
> dininge mi lan..
>
>
> patron tüm mallar teslim edildi.
> bubanga rahmet..
>
>
> ana ben afrikaya daşınıym
> öleşin gele..
>
>
> biz evlenmeye karar verdik
> yavaş...
>
>
> müdürüm aslan kaçmış
> dininge mi la!!
>
>
> mamet ben artık senden hoşlanmeym, ayrılmak isteym...
> yeri yalloz..
>
>
> mamet ben senden elektrik alameym?
> nası edek ?
>
>
> la geliymisiyiz...?
> yok ağam uşaklar cıllıdı.
>
>
> baba, gonşunun camını gırdım...
> ayıgtırma.
>
>
> aşkım,bugün heç aramadın ben saaa küstüm...
> küsbe yi eyleyse
>
>
> müdürüm aslan kaçmış!
> hayvaaghhh
>
>
> baba anaktarı içeride unuttum!
> eşşemişin yorum
>
>
> nene ben güney afrikaya daşınıym!
> başıma daşşş...
>
>
> baba okul 1 sene daha uzadı!
> bobayın gabirine sıçıym..
>
>
> aşkım bu beyle olmey,yollarımızı ayırak!
> sağdan geeeet...
>
>
> ana ben facebook a üye oldum!
> sahmı diyin..