Posted October 4, 200618 yr bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!! * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyorüye- aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz Alıntıdır...
October 4, 200618 yr bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var
October 4, 200618 yr "süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor ""oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi"
October 4, 200618 yr şimdi böyle bi topiğe ne yazsan o mesaj sayısı artıran adamın durumuna düşmüş oluyosun lol sana böyle bi topic için
October 4, 200618 yr [quote name='Mr.Baris' post='65980' date='Oct 4 2006, 02:02 PM'] bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!! * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyorüye- aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz Alıntıdır... [/quote] Barış Foruma honor kasmak için topic açmayı bırakta git derslerine Össye çalış (nihohihohoahoyt)
October 4, 200618 yr [quote name='Rion' post='66028' date='Oct 4 2006, 07:21 PM'] Barış Foruma honor kasmak için topic açmayı bırakta git derslerine Össye çalış (nihohihohoahoyt) [/quote] zuhahahahhahahahahahah işte bu sözlerin için ve emeğin için çok teşekkürler paylaşımın için sağol
October 6, 200618 yr [quote name='hbb' post='66053' date='Oct 4 2006, 10:12 PM'] ne yazıyım simdi cvp olarak [/quote] eyvallah dostum emeğe saygı!!
April 11, 200718 yr [quote name='calis' post='66134' date='Oct 5 2006, 15:43 PM']+9999rep [/quote] :ep: :ep: :ep: :ep: :ep: :ep: :ep:
April 11, 200718 yr [quote name='Mr.Baris' post='65980' date='Oct 4 2006, 13:02 PM']bülent ersoy hamile kalmış[/quote] Bülent bey sanatçılık adına çok iyi şeyler yapıyordu ama onun önünü kestiler :ag:
April 11, 200718 yr [quote name='Yasakli' post='105196' date='Apr 11 2007, 16:45 PM']Bülent bey sanatçılık adına çok iyi şeyler yapıyordu ama onun önünü kestiler :ag:[/quote] :ep: :ag: zuhahha koptum
üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!
*Mill takımımız arjantin'e yenildi
üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor
*Kızgın çocuk annesini öldürdü!!!
üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var
*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!!
üye- eyvallah dostum emeğe saygı!!
* 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyorüye- aferim helal olsun adama!
*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı
üye- yazık yaa
*benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı
üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi
*arkadaşlar bu programın crackı lazım
üye-banada lazım.napıcaz
Alıntıdır...