Jump to content
Posted
[url="http://www.resimupload.com/ds204972521_WoWScrnShot_042108_172252.html"]http://www.resimupload.com/ds204972521_WoW...108_172252.html[/url]

Resimde görüldüğü gibi bizim npc'ler yok. Nerede ? Hemen söyleyim bazı zeki ally arkadaşlar sıkıldı galiba wsg'ye giremedikleri için gelip player diye bizim BG npc'lerini kesiyorlar. Yapanı görmedim direk olarak keserken görsem öyle ss alırdım. Bir de şöyle bir detay var yazamadan edemiyeceğim. Oyunda öldüğümüzde bizi resleyen melek yok. Gidip cesedi almaya çalışıyoruz gene tık yok. En son çare çıkıp girmek. E böyle bir durumda da girmek zor yani.

Artık kararı siz verin. Bu olayı gerçekleştiren bi arkadaş vardı oyunda. Onu buraya davet ediyorum kişinin ismini yazması için.

İyi oyunlar. <_<

Featured Replies

sıkıntı basmıstır sorunlar yüzünden normal bu dönemde böle komiklikler. :fi:
Npcleri kesen oyuncu Hilary isimli Ally oyuncudur ss almak aklima gelmedi. Npcleri kesti bi de ustune gulup gitti. Yok ben kesmedim diyemez heralde hic deilse gelsin ozur dilesin hos deil bole seyler zaten bissuru sorun var serverde buara bide siznen ugrasmayak.
  • Author
Yapma gözünü seveyim Young. Bari sen yapma.
bi 2 hafta önce bişi kasıyım dedim.girdim stv de hunterların çadırı var bilirsiniz.70 bir warrior geldi mauntluydu kodolu baktiki sırayla q ları alıyorum adam orda ben qları bitirene kadar beklemiş ben geldim yaklaştıgımı gördü ayaklandı dedim kessinde rahatlasın.hızımı kesmeden yürüdüm bana baktı /kiss daha sonra npcleri kesip hs çekti buna ne dersin.
Walla yapılan doğrudur demicem , ama hordu allysi yok kesen arkadaşlar var, kesilmesin lütfen.
  • Author
Young yapanın ismini söyle ben ona koyayım postayı oyunda. Ben ally horde ayırmıyorum. Yapan ally olduğu için afişe ettim bu konuyu. Yoksa ben oyunda (hordda da) böyle yapanları gördükçe ya konu açıyorum yada fandral'a öm atıyorum. Ne türlü bug olursa olsun. Kullanılmaması taraftarıyım. İsteyende Yusuf'a veya başka bir yetkiliye sorabilir şimdiye kadar benim hakkımda hangi bug kullandı iddiası çıktı veya çıkan doğrulandı.

Saygılar.
bırakcan kendini törpülesin yanlış yolda oldugunu eninde sonunda anlar.buraya yazıpta kahraman edip ensesine vurup göz önünde tutmaya gerek yok.fikirleri degişmeyenler ya ölülerdir yada deliler.saten delilerede karıştıgımız yok :)
Bu ne şimdi "anne bilmemkim beni dövdü" gibi olmuş sanki :D Kesmeyin arkadaşlar NPC keseceğinize birbirinizi kesin :P
[quote name='residentewil' post='191275' date='Apr 21 2008, 18:54 PM']ko nun en sevdifim yanı npc ler kesilmiyor ne güzel (tabi sawaşta deilsek)
böle oyuncular olduktan sora nereye kdr sabır yani !![/quote]
ewet bu konuda hakılısın... ;)
[quote name='Vandread' post='191309' date='Apr 21 2008, 20:23 PM']ortam bozuldu eski tat kalmadı açıkcası :ac:[/quote]
forum daha şen :P
edit:wow dan sıkılanlar w3de boş yerimiz var herkez için :)

Edited by Youngster

arkadaşlar bildiğiniz gibi wow da npc kesmek yasak değil.. yani ss falan almanıza gerek yok zaten wow da oyuna girerken arasıra yazıyor ki npc keserseniz honor alamazsınız...yani kesmek yasaktır diye birşey yok..bu konuda arkadaşlarımızın bilinçli olması gerekir ki bu konuda kimse onlara ceza vermez yaptıkları bug falan değil...kendi aramızda anlaşmalıyız bu konuda açıkçası ben giderim bir ally kampına saldırı yapıyosak kuşçusunu ilk keserim tabiki kaçmasınlar diye ...o sırada orada ne npc varsa önce player ları olmak kaydı ile keserim kimsede buna karışamaz...

ha battleground npc lerini kesme mantığı nedir onu anlayamadım bana da ters geldi ancak bunun bi yasak yanı yok ...arkadaşımıza sadece biraz daha mantıklı olmasını söylüyorum...
Npcleri kesip kesmemek oyuncunun insafına ve zevkine kalmış. Orjinalde bi rogue 2 gündür auctioneerları kesip duruyomuş nası girdiyse oraya...Ama battleground npclerine saldıralamaması lazım.
[quote name='icemaster' post='191453' date='Apr 22 2008, 13:19 PM']elywin forest da da npc ler kesilmişti. sanırım onları da horde lar kesti![/quote]
nalaka??? battleground npc lerine attack verilmior verilse bile 2 vuruşta yatırır...
  • Author
[quote name='Hotoboy' post='191656' date='Apr 23 2008, 03:06 AM']nalaka??? battleground npc lerine attack verilmior verilse bile 2 vuruşta yatırır...[/quote]
Hem de şatrat içinde. Bi anlayan senmisin yoksa :D