Jump to content
Posted
1. Modeminizi kapattığınızda içinizde bir burukluk hissediyorsanız;
2. Defterinizdeki tüm adreslerde @ varsa;
3. Internet erişimi olmadığı için annenizle haberleşemiyorsanız;
4. Telefon faturanız 2 sayfadan fazlaysa;
5. Eşiniz resti cekip "Hayır, bilgisayar yatağa giremez!" dediyse;
6. Bilgisayar masanızın sandalyesini bir klozetle değiştirmeyi düşündüyseniz;
7. Gülümsediğinizde başınızı yan çeviriyorsanız; :)
8. Eşiniz devamlı olarak evlilikte iletişimin önemini vurguluyorsa ve siz de bunun üzerine kendisine yeni bir telefon hattı ve modem aldıysanız;
9. Kelime işlemcinizle birşeyler yazarken her noktadan sonra "com" yazıyorsanız.com
10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayıyorsanız;
11. Rüyalarınız 256 renkse;
12. Uyumaya calışırken sleep(8*3600) diye düşünüyorsanız;
13. Asansöre bindiğinizde gitmek istediğiniz kata ait düğmeyi çift tıklıyorsanız.
Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir.

Featured Replies

Benim defterimdeki bi yazıyı "copy-paste" yapmaya çalıştığım ya da bir halı saha maçında bir gol atıldıktan sonra tekrarının gözümün önüne gelmesini beklediğim oluyor :) . (Gerçekten)
dershaneden eve dönerken yolda save alma ihtiyacı duyup sonra dünyada oldugumu hatırlıyorum.
daralınca ekrandan uzaklaşma ihticı duyuyorum ama olmuyor.
gibi bir çok şey oluyor :D bazen utanıyorum kimse duymuyor diye oh çekyiorum ama şimdi duydular :D
modemi bizim yerimize ttnet haftada bir bikaç saat kapatıyo saten... o zaman neler hisediyoruz neler...
internetin uyuşturucu maddeler kadar bagımlılık yaptıgı ortaya cıkmıstır bunların olması son derece normal yan etkilerdir :P
[quote name='Nothingface' post='192861' date='Apr 28 2008, 11:09 AM']internetin uyuşturucu maddeler kadar bagımlılık yaptıgı ortaya cıkmıstır bunların olması son derece normal yan etkilerdir :P[/quote]
alkolikler,uyuşturucu bağımlılarının bile tedavi olcagı bi yer var.Ama bizlerin yok :( :P
[quote name='Vandread' post='192863' date='Apr 28 2008, 12:20 PM']alkolikler,uyuşturucu bağımlılarının bile tedavi olcagı bi yer var.Ama bizlerin yok :( :P[/quote]
yazılımlar geliştikce pcyi yenilemedikce bırakıyo insan :P
[quote name='Aykal' post='192873' date='Apr 28 2008, 13:17 PM']Hocaya test verirmisiniz diceme item verirmisiniz demiştim :)[/quote]
:P
Yanlış birşey yaptığımda, pişmanlık duyduğumda, keşke geri sarıp load yapabilsem dediğim olmuştu kendi kendime :rolleyes:
[quote name='Pixit' post='192765' date='Apr 27 2008, 21:40 PM']bir halı saha maçında bir gol atıldıktan sonra tekrarının gözümün önüne gelmesini beklediğim oluyor :) . (Gerçekten)[/quote]

Aynısı oluyor ya da bi golü görmediğimde hani tekrar diyorum=)
[quote name='Aykal' post='192873' date='Apr 28 2008, 13:17 PM']Hocaya test verirmisiniz diceme item verirmisiniz demiştim :)[/quote]

Meteden beklerdim de...
Nasıl olsa load ederim tekrar diye sevgilimle kavga ettiğimi hatırlıyorum.. Tabi save alamayacağımı farkedince iş işten geçmişti.. Mutlu olan başka bir kız olmuştu ahh ah.. :)
[quote name='Martalos' post='192888' date='Apr 28 2008, 15:25 PM']Meteden beklerdim de...[/quote]
:D :D walla kanka ya kafam durmuştu dersden :D
3 gün uyumayıp ardından kahvaltıyla yatıp kahvaltıya kalkınca (aralıksız 24 saatlik uyku) anladımki Ben Bu bataklığa düşen insanlardan Biriyim :P
[quote name='chopush' post='192914' date='Apr 28 2008, 18:27 PM']18 saat sabit durup WoW oynayıp[/quote]
3 gün uyumayıp ne yaptıığımı sanıyon =) 3. günün sonunda comBatta sızdım kaldım..
Worms: World Party'de iki buçuk saat boyunca super sheep training oynamıştım ( Sana bir süre veriyor, oradan geriye saymaya başlıyor. Kutuları topladıkça kalan süre artıyor. Amaçsa dayanabileceğin kadar uzun dayanmak. Ben en sonunda gözümdeki yaşlar görüşümü engellemeye başladığında bilerek bırakmıştım oyunu. Yoksa daha bi 2 saat dayanırdım :) )

Edit: Bir de 2-3 gün aralıksız olarak bilgisayar oynadığımı hatırlıyorum. Star Wars: KotOR 1 ve 2'yi 2'şer kez bitirmiştim( bir light bir de dark side'da :) )

Edited by Pixit

WT 1.8'de olsa şuan yine uyumam :P çünkü 1.8 de asıl eğlence gece 12 den sabaha karşı 5 sularında oluyordu =) ama şimdi yarım saatte sıkılıyorum oyunda çıkıyorum.