Jump to content
Posted
Bir arkadaşın yolladığı yonja profilinde şu resim varmış.

[url="http://img267.imageshack.us/my.php?image=xxxry5.jpg"]http://img267.imageshack.us/my.php?image=xxxry5.jpg[/url]

Profilden bazı anektotlar da şu şekilde:

[b]Favorite Books black jack nasıl oynanır, rulet oynamanın incelikleri
Favorite Quote hadi be hadi,nappaaan,ez vana havanım ha,aha hır har,tipim değilsin bacım
About Me Anlatmaya kelimeler yetmez... [/b]

İşin garibi, böyle insanlar o sitede de başka arkadaşlık sitelerinde de mevcut anlaşılan. Çünkü bir ara eski GM'lerimizden ve şimdi çok yakın arkadaşım olan Soulreaper ile (hatırlayanlar olacaktır eskilerden) bir arkadaşlık sitesi açmaya niyetlenmiştik ve bu nedenle bayağı yere üye olup yazılımlarına veya tarzlarına falan bakmıştık. Her girdiğimiz sitede de bunun gibi veya bundan da beter tipler mevcuttu. İşin garibi resimdeki yorumdan da anlaşılacağı üzere bir kısım kız buna bayılıyor! Hayret ediyorum doğrusu.

Dip Not: Milletimizin silah ve cep telefonu ile resim çektirme düşkünlüğüne daha bir hayret ediyor muyum? Ediyorum.

Featured Replies

gayet yakışıklı arkadaş. bir o kadar da karizmatik. ben erkeklere kabahat bulurdum: kız kro olsun görgüsüz olsun, üzerine düşerler diye. bu mevzunun bayan versiyonu da varmış. eli silahlı arkadaştan daha çok, azarı onu destekleyenler hak ediyor bence. talep olmazsa arz na-mümkün...
insanoglunun ne cok rezilligi var yahu :)
insanlık hali bunlarda kendi beyinlerinden böyle geçiyor olmalı ne denir
muhteşem bir silah! keşke benim olsa!

( :lol: )
[quote name='kelemvor' post='66918' date='Oct 12 2006, 07:18 PM']
veririm ben sana merak etme :angry:
[/quote]

versene. isterim. isterim de isterim. İSTERİM DE İSTERİM <_<
iyi güzel hoş adam kroda bunu böle alıpda bi forumda ibreti alem tarzında yayınlamak bence çok saçma o zaman bende yonjaya girer tipini beğenmediğim en boş bulduğum kızın resimlerinin buraya koyayım ayıp deiğilmi? ayrıca her insan size benzemek zorunda değil elbet bu tür hatta bundan daha beter krolarda wardır ama gidipde bunu forumlara koymanın yannış olduunu düşünüyorum :)
  • Author
[quote name='armanaltug' post='66925' date='Oct 12 2006, 04:27 PM']
iyi güzel hoş adam kroda bunu böle alıpda bi forumda ibreti alem tarzında yayınlamak bence çok saçma o zaman bende yonjaya girer tipini beğenmediğim en boş bulduğum kızın resimlerinin buraya koyayım ayıp deiğilmi? ayrıca her insan size benzemek zorunda değil elbet bu tür hatta bundan daha beter krolarda wardır ama gidipde bunu forumlara koymanın yannış olduunu düşünüyorum :)
[/quote]
[b]Sana, benim yaptığım ve bulunduğun bu ortamda pek çok kimsenin de anormal bulmadığı bir şeye "saçma" dememeni gerektirecek pek çok neden sayabilirim.[/b]
Hehe :D Postlarım siliniyor teşekkür ederim çok güzel bir yöneticilik anlayışınız var.Belki diğer topiclerde b ir çok foruma aykırı postlarım olmuştur haklısınızdırda fakat şu topice gönderdiğim 2 mesajım var her ikisindede zırnık hata bulamazsınız ama o ikisinide sildiniz ben daha ne diiim . Karşıt görüşlüleri susturma yani sindirme politikanıza hayran kaldım. :D Koca bir LOL Armağan ediyorum
Yonja bitkisinin evrensel gelişimi ile alakalı bişi olsa gerek euheue :D
yaa işte büyük allahım, herkese göre birini yaratmış demekki şu dünyada, o silahlı herifede, o kız yakışır zaten.