Jump to content
Posted
HAVADA ASKIDA KALAN BİR KİMSE BU DURUMUN FARKINA VARINCAYA KADAR ASILI
KALMAYA DEVAM EDER.

HAREKET HALİNDEKİ BİR KİMSE YOLUNA BİRDENBİRE KATI BİR MADDE ÇIKINCAYA KADAR
HAREKETİNE DEVAM EDER.

KATI BİR MADDENİN İÇİNDEN GEÇEN BİR KİMSE ARKASINDA VÜCUDUNUN KESİT
ÖLÇÜLERİNE UYGUN BİR GEDİK BIRAKIR.

BİR CİSMİN 20. KATTAN DÜşMESİ İÇİN GEREKEN ZAMAN, ONU İTEN VEYA DÜşÜREN
KİMSENİN ONU KIRILMADAN YAKALAMAK İÇİN 20 KATI KOşARAK İNMESİ İÇİN GEÇEN
ZAMANDAN BÜYÜK YA DA ONA EşİTTİR. TABİİ Kİ BÖYLE BİR CİSİM HEM DEÐERSİZ HEM
DE ONU YAKALAMA GİRİşİMİ BAşARISIZDIR.

KORKU ANINDA BÜTÜN ÇEKİM KANUNLARI ETKİSİZ HALE GELİR.

HIZ ARTTIKÇA NESNELER AYNI ANDA BİRDEN FAZLA YERDE BULUNABİLİR.

TÜNEL GİRİşİNE BENZEYECEK şEKİLDE BOYANMIş KATI DUVARLARDAN BAZI KAHRAMANLAR
GEÇEBİLİRKEN DİÐERLERİ GEÇEMEZ.

KEDİSEL MADDENİN HİÇ BİR şİDDETLİ BİÇİM DEÐİşİKLİÐİ SÜREKLİ DEÐİLDİR. YAANİ:
BİR KEDİ İÇİNDE BULUNDUÐU KABIN şEKLİNİ ALIR.

HER şEY BİR ÖRSTEN DAHA HIZLI DÜşER.

ISPANAK SADECE BEDENSEL KUVVETİ DEÐİL, ZEKAYI DA ARTIRIR. AYRICA ETKİSİNİ
GÖSTERMEK İÇİN HAZMEDİLMESİ GEREKMEZ, DERHAL GÖSTERİR.

Featured Replies

bunlar gerçek ve doğa olayları her zaman birileri yönlendirir
  • Author
[quote]bunlar gerçek ve doğa olayları her zaman birileri yönlendirir[/quote]

nasıl yani ? :huh: :blink:
Bunlar gayet iyiymiş :D Bende bir kaç tane futbol çizgi filmlerindeki yasaları kendim yazayım

(dikkat alıntı değildir)

- Birisi topa yükselmeye başlarsa diğerleri [b]"aha eleman kafa atacak"[/b] diye 2-3 saniye sonra zıplayıp havada , kendilerinden erken zıplayandan önce topa vurma şansına sahiptirler.

- Topa yükselirken kollar yana açılır, göğüs Süpermen gibi öne çıkarılır ve saçlar dalgalanırken yaklaşık 5-6 saniye kadar yukarı çıkılır. Bu esnada aşağıdan zıplaya görülüp [b]"hayır o da zıplıyor"[/b] diye düşünecek zaman bulunur.

- Koşmaya başladığınızda karşıdaki karakterler önce kafanızı, sonra vücudunuzu en son ayaklarınızı görürler. Sanki ufuk çizgisinin uzağından geliyormuş gibi Dünyanın yuvarlaklığını ispatlarcasına bir görüş açısı mevcuttur.

- İki karakter paslaşarak giderlerken bol bol sohbet edebilirler. [b]"Bu çok iyi bir pastı dostum"[/b] derseniz karşınızdaki her zaman [b]"senin ki kadar değildi"[/b] diye cevapverecek zamanı bulabilir. Tabii git git yol bitmez.

- Kaleciyi gördüğüüzde mutlaka aranızda 40 metre mesafede olsa göz göze gelirsiniz. Birbirinizin gözlerinin rengini bile farkedersiniz.

- Kalecilerin %90`ı zihin okuyabilirler. Siz daha topa vurmadan [b]"vuracak"[/b] derler ve vurduğunuz zaman genelde doğru yere atlarlar.

- Zaman zaman top öyle bir ivme ile gelir ki kaleci topu durdursa bile top kalecinin elleri ile birlikte içeri girer.

- Savunma oyuncularının tamamı katışıksız birer psikopattırlar ve acı çektirmeyi severler. Büyük bir kısmı aynı zamanda mazoşisttir.

- Garip bir vuruş yapıldığı zaman herkes tek bir ağızdan [b]"HAAAYYIIR"[/b] der yada benzer şekilde surat ifadelerine bürünürler.

- Hiç bir takım takım oyunu oynamaz. İlla ki tükürük yarıştıracağınız süper bir forvet, savunma oyuncusu yada kaleciye sahiptirler. Yani her takımın en azından bir tane aşmış ötesi yıldızı vardır. Genelde bunların dışındaki oyuncular vasıfsızın önde gidenidir. Hiç bir akıllı yönetici de [b]"ulan bu kadar alakasız adam var ama bir sürü aşmış adam var biraz transfer yapıp efsane takım kurayım"[/b] demez.

- Bir forvet topa vurduğunda top kaleciye doğru iderken tribünlerden birilerinin [b]"tanrım yardım et"[/b] yada benzeri şekillerde dua edecek kadar vakti olur.

- Dribling yapamayan oyuncu yoktur.

Ve daha niceleri... Aklıma daha gelirse sizlerle paylaşırım, umarım hatırlayanların hoşuna gitmiştir :lol:
^^bunlar tsubasadan alıntılar gibi geldi ama en önemlisi unutulmuş shev

-dünyanın yuvarlak olduğunu gösterirler.
[quote name='Shevarash' post='67657' date='Oct 17 2006, 06:25 PM']

- Koşmaya başladığınızda karşıdaki karakterler önce kafanızı, sonra vücudunuzu en son ayaklarınızı görürler. Sanki ufuk çizgisinin uzağından geliyormuş gibi Dünyanın yuvarlaklığını ispatlarcasına bir görüş açısı mevcuttur.
[/quote]
unuturmuyum B)
  • Author
[quote](dikkat alıntı değildir)[/quote]

bu laf banaydı heralde :D

Edited by sparkles

Yok ya direkt kendi eserimdir demek için söyledim, yok laf atma felan :D
topa cok sert vuruldugu zaman top ovalin de ötesine gecip hafiften bir hilal görünümü kazanır.
[quote name='Ultor' post='67694' date='Oct 17 2006, 10:11 PM']
topa cok sert vuruldugu zaman top ovalin de ötesine gecip hafiften bir hilal görünümü kazanır.
[/quote]
o gerçekte de öyle ama :P
[quote name='sparkles' post='67640' date='Oct 17 2006, 05:19 PM']
KEDİSEL MADDENİN HİÇ BİR şİDDETLİ BİÇİM DEÐİşİKLİÐİ SÜREKLİ DEÐİLDİR. YAANİ:
BİR KEDİ İÇİNDE BULUNDUÐU KABIN şEKLİNİ ALIR.
[/quote]
Yarıldım diyebilirim :lol:
siz onları çizgifilm yasaları mı sanıyosunuz tamamen yalandır asıl gerçek doğa kanunlarıdır o, hiç mi fizik görmediniz soruları bi okuyun bakalım sürtünmeyi ihlal edin, rüzgarı yok sayın, yerçekimini 10 alın, pi'yi 3 alın ve soruları çözün bakıyım görüceksiniz ki bunların hepsi gerçek :P
[quote name='sparkles' post='67650' date='Oct 17 2006, 05:44 PM']
nasıl yani ? :huh: :blink:
[/quote]

Doğa Ana Ve Bazende Acme nin geliştirdiği teknoloji yada arkasına bir buz dolabı koyar ve onunla kayak yapar ama muhakkak bir duvara vurur :D :P
bi de şu yeni çizgi filmlerin çoğunda olan bişi war. yu gi oh babylade de falan. savasırken kesin yenilecekken birden takım ruhu gelir. bişiler olur. en zor durumda bile yenerler :D hele de babylade de.
spark seninkiler müthiş :D yarıldım

sheva senin gibi basketçi bir kişiliğede bu yazıları yakıştıramadım doğrusu :P :D
  • 2 weeks later...
çizgi filmler süperdir yaa yaş 21 hala izliyorum.
kedisel madde olayı süper [katı-sıvı-gaz-kedi (birde plazma hali var diyorlar ama okullarda yok öyle birşey :) ) ]
birde şu futbolda dünyanın yuvarlak olduğunun kanıtlanması olayı :)
super ya.

her maddede aklıma bi çizgi film geldi :)