Jump to content
Posted
sizce de tipsiz değiller mi? ya cok severim illidanı ama boynuzları cok kotu uzuo direk yukarı fln diil once ileri uzuyo :P cok kötü oluo bence ole yada bi ben mi öle dusunuorm ???

Featured Replies

İllidan ismiyle de tipiylede bomba bence, illidanı tek geçerim karizmada ;)
onu boynuzlarıyla sevdik, bağrımıza bastık... genç kızlar onun o boynuzlarına türküler yaktı, analar kahramanlıklarını efsanaleştirirken o boynuzların azametini anlattı, genç erkekler onunki gibi boynuzlara sahip olmak için şakaklarını kazıdı, camış boku- yosun melhemini sıvadı...!
o boynuzlara laf eden bir kültürü hiçe saymış sayılır.
arkanızı kollayın anacım...
[quote name='blindBandiT' post='195200' date='May 12 2008, 05:22 AM']onu boynuzlarıyla sevdik, bağrımıza bastık... genç kızlar onun o boynuzlarına türküler yaktı, analar kahramanlıklarını efsanaleştirirken o boynuzların azametini anlattı, genç erkekler onunki gibi boynuzlara sahip olmak için şakaklarını kazıdı, camış boku- yosun melhemini sıvadı...!
o boynuzlara laf eden bir kültürü hiçe saymış sayılır.
arkanızı kollayın anacım...[/quote]
Ağlıcaktım okurken :P

Arkadaşa katılıyorum ^^
  • Author
benmde favori karakaterlerimden biri. digeri ise medivh. B) illidanı severm karızma olarak ama boynuzlar daha sekil olblrms be abi :rolleyes:

illidan>arthas (her daim) :P
İllidan değilde elindekiler şekil çok güzel .)
[quote name='Qesh' post='195219' date='May 12 2008, 15:47 PM']İllidan değilde elindekiler şekil çok güzel .)[/quote]

kesinlikle haklısın Frostmourne vs. hikaye onların yanında:)
bende arthasın tokmagına hasta idim.adamın vuruşu w3de çok karizmaydı.ama şimdide şekil. :P
illidian ın elindekilerden istiorm :P

<<< avatarda toynakları gözüküyor sadece :D

Edited by chopush