Posted May 11, 200817 yr sizce de tipsiz değiller mi? ya cok severim illidanı ama boynuzları cok kotu uzuo direk yukarı fln diil once ileri uzuyo cok kötü oluo bence ole yada bi ben mi öle dusunuorm ???
May 12, 200817 yr onu boynuzlarıyla sevdik, bağrımıza bastık... genç kızlar onun o boynuzlarına türküler yaktı, analar kahramanlıklarını efsanaleştirirken o boynuzların azametini anlattı, genç erkekler onunki gibi boynuzlara sahip olmak için şakaklarını kazıdı, camış boku- yosun melhemini sıvadı...! o boynuzlara laf eden bir kültürü hiçe saymış sayılır. arkanızı kollayın anacım...
May 12, 200817 yr [quote name='blindBandiT' post='195200' date='May 12 2008, 05:22 AM']onu boynuzlarıyla sevdik, bağrımıza bastık... genç kızlar onun o boynuzlarına türküler yaktı, analar kahramanlıklarını efsanaleştirirken o boynuzların azametini anlattı, genç erkekler onunki gibi boynuzlara sahip olmak için şakaklarını kazıdı, camış boku- yosun melhemini sıvadı...! o boynuzlara laf eden bir kültürü hiçe saymış sayılır. arkanızı kollayın anacım...[/quote] Ağlıcaktım okurken Arkadaşa katılıyorum ^^
May 12, 200817 yr Author benmde favori karakaterlerimden biri. digeri ise medivh. illidanı severm karızma olarak ama boynuzlar daha sekil olblrms be abi illidan>arthas (her daim)
May 12, 200817 yr [quote name='Qesh' post='195219' date='May 12 2008, 15:47 PM']İllidan değilde elindekiler şekil çok güzel .)[/quote] kesinlikle haklısın Frostmourne vs. hikaye onların yanında:)
May 12, 200817 yr bende arthasın tokmagına hasta idim.adamın vuruşu w3de çok karizmaydı.ama şimdide şekil.
May 12, 200817 yr illidian ın elindekilerden istiorm <<< avatarda toynakları gözüküyor sadece Edited May 12, 200817 yr by chopush