Jump to content
Posted
kendimden ve arkadaslarimda olusan WQW etkilerini yazdim..

WQW oynamanın azda olsa kotü etkileri

-Oyun Bağımlılık etkisi yaratıyor
-Sosyal Hayat kalmıyor sadece WQW ve Siz Oluyorsunuz
-Çok fazla oynadığınız zaman İnsanlara Davranışınız değişiyor Oyun içerisindeki Teorileri arkadaşlarına yapmaya başlıyorsunuz. :D
-Okuyorsanız Yada Çalışıyorsanız Çalışanlar için Gün içinde Durgunluk ve sessizlik Okuyanlar içinde sadece okula gidip gelirsiniz+ Ders çalışamazsınız
-Sağlık açısından Rahatsızlanırsınız uyku düzeniniz bozulur ve sinir sisteminizi etkiler hastalanırsınız
-Maddi açıdan Durumunuza bağlı olarakta olsa düşme yaşarsınız

şimdi Geçelim WQW oynamanın Yararlarına

-Hayal gücünüz Çok yükselir :D
-Stratejik olarak kendinizi geliştirsiniz.
-Oyundan Zevk alıyorsanız huzur veriyor
-Karakteriniz ile bütünleşiyorsunuz (en azından ben öyleyim[8D])
-Belli bir sorumluluk sahibi oluyorsunuz
-Oynayışınıza bağlı olarak Saygınlık kazanıyorsunuz

Featured Replies

Bunu bi yerde gormusmuydum ne
sorumluluk demişken, arkadaşlarınla biryerde birşeyler içiyosun mesela, saat 8'e geliyor, "arkadaşlar benim gitmem acilen eve gitmem lazım" diyorsunuz. "Hayırdır? Acil birşey mi var." diyorlar, "akşam Raid var bizim, ona yetişmem gerek" diyorsunuz. Suratınıza böyle uzun uzun bakıp, "Ha, oyuuun, Allah belanı versin, defol" diyorlar, bi de üstüne "Ulan, derse,işe vaktinde gitmeyen adam, oyun için bizi bırakıyor" diye laf yiyorsunuz. Yine de eve gidince içiniz rahat, sorumluluğunu yerine getirmiş bilinçli oynayıcı olarak bilgisayarın başında yerinizi alıyorsunuz :)
[quote name='death_bringer' post='68239' date='Oct 21 2006, 04:43 AM']
sorumluluk demişken, arkadaşlarınla biryerde birşeyler içiyosun mesela, saat 8'e geliyor, "arkadaşlar benim gitmem acilen eve gitmem lazım" diyorsunuz. "Hayırdır? Acil birşey mi var." diyorlar, "akşam Raid var bizim, ona yetişmem gerek" diyorsunuz. Suratınıza böyle uzun uzun bakıp, "Ha, oyuuun, Allah belanı versin, defol" diyorlar, bi de üstüne "Ulan, derse,işe vaktinde gitmeyen adam, oyun için bizi bırakıyor" diye laf yiyorsunuz. Yine de eve gidince içiniz rahat, sorumluluğunu yerine getirmiş bilinçli oynayıcı olarak bilgisayarın başında yerinizi alıyorsunuz :)
[/quote]
10 üzerinden 987654321!!! kesinlikle aynı durum başıma geldi :)
sadece WQW da değil tüm online oyunlarda hatta tüm oyunlarda hayvan gibi ingilizce öğreniyorsunuz :)
[quote name='Jasus' post='68248' date='Oct 21 2006, 08:40 AM']
sadece WQW da değil tüm online oyunlarda hatta tüm oyunlarda hayvan gibi ingilizce öğreniyorsunuz :)
[/quote]
benimde başıma gelmişdi madial of honoru almışdım ecde görevler ingilizce elimde sözlük kelime kelime bulmuşdum görevleri amasonunda oyunu bitiridim epey bi uykudan oldum ama 2 günde bitti
bi detay atlanilmiş. WQW oynayan arkadaslar bulustugu zaman başka hiç bir konudan konusulmuyor sadece ve sadece wowdan konusulmaya başlaniyor. bu da can sıkıcı tabi. sonra birbirinize tokat atiyorsunuz "kendimize gelelim ne bu be" diye :)
Lol sana blood valla ankaraya geleceğim o zaman ben baska bir konu bulurum...
Ankarada görüşmek üzere kasım başı gibi kısmetse orada olacagım...
Aslında iradeniz sağlamsa bu yan etkilerin hiçbirine yakalanmayabilirsiniz..Ame eğer bu konuda kendinize güvenmiyosanız hiç başlamayın wowa daha iyi :)
[quote name='Jah'rakal' post='68273' date='Oct 21 2006, 02:18 PM']
Aslında iradeniz sağlamsa bu yan etkilerin hiçbirine yakalanmayabilirsiniz..Ame eğer bu konuda kendinize güvenmiyosanız hiç başlamayın wowa daha iyi :)
[/quote]
evt haklsıın öle herşeyı ayarlayabiliyosan yanı WQW zamanını ders zamanını iş zamanı bunları birbirinden ayırabiliyosan gercekten bu tip şeylerden etkilenmezzsın.

Bende bu zamanları ayıramayanlardanım . Sanki herşey WQW da bitiyomuş gibi düşünüyorum cok yanlışbişey ama bakalım yakında kurtulurum inşallah :( daha önce bırakmayı denedim ama en fazla 20 gun oynamadım sonrakı girdiğimde yardım ıcın zg ye gırdım guıldsız olarak sonradan dedim bir süre yardım edim o zamnlar zg de hakkar dahil bir kaç bossu kesemıyoduk şimdi hakkar dahil hepsını kesıyoruz hatta mc de ragna harıc hepsını kesıyoruz ben hala oyundayım siz düşünün...

Edited by nightwollf

Kişi kendini biliyorsa nerede duracagını bilir...
WQW bana en buyuk etkısı ingilizcemi geliştirdi...
ve de inanılmaz bir rahatlama veriyor...
arkadaşlar online oyunların kaderi bu ama ben zevk alıyorum ne yaparsınız ben böylede mutluyum :D
bu oyunda fazla yokda ultima online ve knight online gibi oyunlar aşırı bağımlılık yapabiliyor.
[quote name='Jasus' post='68248' date='Oct 21 2006, 09:40 AM']
[/quote]
Birde türkçe öğrenip "hayvan gibi" ibareler kullanmasan çok iyi olacak Gökhan :D

Loafer`e katılıyorum. Kendinizi durduramıyorsanız oynamayın. Hatta daha da ileriye götüreyim. Bir oyun için kendinizi durduramıyor ve yaşamınız bozuluyorsa kendinizi yüksekçe bir yerden atın.
orjinal WQW inanılmaz ingilizce yapıyor şahidim :D we eğer WQW oynayan arkadaşalrınızla konuşurken yanınıza oynamayan biri gelirse konuyu hemen deiştirin yoksa sonu kotu olabiliyor :D

Edited by Master-DZ

evet jasus la sınıflar ayrılınca derste konusamıyoz aksam dolmusta tek konu kasıyon mu :D ben kasamıyomda :P geçen bi eleman geldi yardı bizi ben izmirde 36 paladin bıraktım falan die biz yerlerdeyiz tabi :D
[quote name='nayiil' post='68513' date='Oct 22 2006, 12:07 PM']
evet jasus la sınıflar ayrılınca derste konusamıyoz aksam dolmusta tek konu kasıyon mu :D ben kasamıyomda :P geçen bi eleman geldi yardı bizi ben izmirde 36 paladin bıraktım falan die biz yerlerdeyiz tabi :D
[/quote]
çok şükür :lol:
account alabilirsem oynıcamda saçma sapan uygulamalar yüzünden uğraşıyoruz.
[quote]Stratejik olarak kendinizi geliştirsiniz. [/quote] sanmıyorum strateji = starcraft :) WQW da pek bi strateji yok anca druidle oynarsan
[quote]we eğer WQW oynayan arkadaşalrınızla konuşurken yanınıza oynamayan biri gelirse konuyu hemen deiştirin yoksa sonu kotu olabiliyor[/quote]
evet bende hep merak etmişimdir acaba ben normal bir insan olsamda 2-3 kişi mob level agro tame zart zurt lightning damage diye konuşan tipler görsem ne hissederdim diye. gerçektende deli filan sanıyoladır :P

Edited by Isandor