Jump to content
Posted
Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?

Günümüzde üç dilek hakkimiz olmasi çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim. Günah degilse allah olmayi dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Çok akilli olurum. Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlikta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim isin kiliciyla. babami da döverim.

Featured Replies

Ayıptır söylemesi bende küçükken aynı şeyi isterdim :) (hala istemiyormuyum? istiyorum tabii o ayrı konu :lol: )
üç dilek hakkından biiyle sonsuz dilek hakkım olmasını dilemiştim ben de zamanında ama Allah olmak düşünmemiştim bu çocuk dah abi yaratıcıymış :P
[quote name='Loafer' post='69146' date='Oct 25 2006, 11:51 AM']
Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?
babami da döverim.
[/quote]

:D
[quote]Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek.[/quote]

Koptum buna :lol:

Yaa bence bu çocuk bu olayı rüyasında görmüştür baksana Allah(c.c.) olmak falan istiyor sonra dedesinin elini öpüyor ondan sonra mezarlıkda eleman avlıyor ondan sonrada babasını dövüyor :D bunu normal beyin düşünemez :lol: kesin rüyasında görmüştür..
aslında bu tür mevzular incelenince ortada acayip şeyler çıkıyor. mesela çocuğa sınıfta evinin ve ailesinin resmini yaptırıyosun, ilkokul çağındaki çocuk mutlaka şeffaf bir ev ve odaların içine aile bireylerini yapıyor. bi kere kendi mutlaka resimdeki ebadca en büyük karakter. ondan sonra sırasıyla en sevdiğinden az sevdiğine doğru boyutlar ufalıyor. çocuk kendinde nereyi büyük çizdiyse, orasıyla ilgili mutlaka bir sorunu oluyor. (genelde kulaklarını çiziyorlar kabakulaktan dolayı, yanlış anlaşılmasın :) ) babasını çizmemişse mutlaka babasından sert muamele görüyor. evin bacası yoksa anne baba arasında tartışmalar var. böyle bi ton şey okumuştum üniversitede sanat tarihi dersinde. enteresan gelmişti banada. fırsatını bulup denedim, bütün çocuklarda sanat kitabında yazanlar çıktı.

yani yazarım babasını dövmesinin, o dilekleri çoğaltmasının, elinden herşeyin gelmesinin, abisine gerzek demesinin haklı sebepleri vardır illaki. durdur yere insan babasını döver mi? :)
[quote name='a_these' post='71173' date='Oct 31 2006, 03:07 AM']
aslında bu tür mevzular incelenince ortada acayip şeyler çıkıyor. mesela çocuğa sınıfta evinin ve ailesinin resmini yaptırıyosun, ilkokul çağındaki çocuk mutlaka şeffaf bir ev ve odaların içine aile bireylerini yapıyor. bi kere kendi mutlaka resimdeki ebadca en büyük karakter. ondan sonra sırasıyla en sevdiğinden az sevdiğine doğru boyutlar ufalıyor. çocuk kendinde nereyi büyük çizdiyse, orasıyla ilgili mutlaka bir sorunu oluyor. (genelde kulaklarını çiziyorlar kabakulaktan dolayı, yanlış anlaşılmasın :) ) babasını çizmemişse mutlaka babasından sert muamele görüyor. evin bacası yoksa anne baba arasında tartışmalar var. böyle bi ton şey okumuştum üniversitede sanat tarihi dersinde. enteresan gelmişti banada. fırsatını bulup denedim, bütün çocuklarda sanat kitabında yazanlar çıktı.

yani yazarım babasını dövmesinin, o dilekleri çoğaltmasının, elinden herşeyin gelmesinin, abisine gerzek demesinin haklı sebepleri vardır illaki. durdur yere insan babasını döver mi? :)
[/quote]
çok güzel bir tehşiş bravo diyorum sana
ilk dilekte Allah olmayı dileyip vakit kaybetmemiş olurdu birkaç kez 3 dilek daha dilemekle :)
Neyse çocukluğuna vermek lazım :)
FLAş FLAş FLAş ışın kılıcı kullanan çocuk dehşet saçıyor :P

uaheuheue :D çok televizyon izlemiş sanki :P
evlada bak ya :D beyond godlike kişilik. ışın kılıcı falan höh
çocuk bu herşey beklenir.

Ama gerçekten böyle kompozisyonlar yazılıyor mu Türkiye'de Ya da bu eğitim sistemi bunu doğruluyor mu :)

Biz öğrenciyiz bizim isteyeme hakkımız var mı ? (haşa ne haddimize)

Bizim eğitim sistemimizde kompozisyon demek şu atasözünü açıklayından ibaret.(istisnalar olabilir)

Ne zaman gündemle ilgili komposizyon yazıldı ki ya da ne zaman öğrenciye kendini tanıma fırsatı verildi ki ?

Herşeyden önemlisi yazılan komposizyonların kaç tanesi gerçekten okunuyor ki ?
[quote name='manyaxx' post='71177' date='Oct 31 2006, 08:14 AM']
çok güzel bir [b]tehşiş[/b] bravo diyorum sana
[/quote]

[quote name='Greagor' post='71945' date='Nov 2 2006, 06:38 PM']
evlada bak ya :D [b]beyond godlike[/b] kişilik. ışın kılıcı falan höh
[/quote]
Ah türkçemiz, vah türkçemiz diyorum :D