Posted June 8, 200817 yr Mage lerde fire frost arcane hangisi daha iyidir kötü yönleri neler dir kaç lwl lerde hangisine verilmelidir ??? yardımcı olursanız sevinirim...
June 8, 200817 yr Frost melee klaslara karşı baya üstünlük saglar.Peti de cabası.Aslına bakarsan pvplerde frost biraz daha iyidir. Onun haricinde arcane +fire da çok işe yaramaktadır ki instant pyronun sana ne getirisi olabileceğini biraz düşün derim. Olay sadece frostu kavrayabilmekte veya fireda çevik olmakta yatıyor.İkisini de dene kararını ver.
June 8, 200817 yr Bu arada 60dan başliycagın için problem olmiycak ama genelde frostla kas daha sonra istiyorsan fire ol diyorlar sanıyorum.
June 8, 200817 yr pvp frost mage dps de yapıyo kullananlar var fire pve de gayet ii pvpsi blazing speed proclayınca zevkli öbür türlü cok mal
June 8, 200817 yr arcanenin sonunda bonus spell damage veren talent var ona kadar gelip sonra pyro ya verirsen itemsiz bile olsan idare edersin özellikle yeni 70 lere öneririm itemlerini dizdikden sonra istediğin kombinasyonu yapabilirsin
June 8, 200817 yr [quote name='Cynora' post='201862' date='Jun 8 2008, 10:59 AM']pvp frost mage dps de yapıyo kullananlar var fire pve de gayet ii pvpsi blazing speed proclayınca zevkli öbür türlü cok mal [/quote] mageden anlamam mage ile ilgili en iyi bildigim nasıl kesileceği kemal söyluyorsa dogru soyluyordur
June 8, 200817 yr [quote name='TRKZ' post='201937' date='Jun 8 2008, 16:03 PM']mageden anlamam mage ile ilgili en iyi bildigim nasıl kesileceği kemal söyluyorsa dogru soyluyordur [/quote] Kemal ne anlar mage den. Allahın prot palası noolcak
June 8, 200817 yr Aynı konuda başka başlıklarda açılmıştı aynı cevapları yazmıştım ama neyse tekrar yazayım Mage kasarken mutlafa fire gidilmelidir, lvl 60 olana kadar fire olmak en iyisidir rahat kasılır, frost olmak için lvl 60 ı beklemek gerekir çünkü frost mage olmak çok fazla talent gerektirir, fire gibi yavaş yavaş gelişmesini göze alamazsınız, bir kerede bütün talentler gereklidir frostta. Pve e fire mage oldukça etkilidir, yüksek dps yapar ayrıca arcane-fire mage lerin spell up ları yüksek olduğu için alan büyüleride oldukça güçlüdür dolayısıyla pve de yada grup pvp de iş yaparlar, ancak PvP de frost mage en iyisidir, dmg i düşük gibi gözükür ancak görünüş aldatıcı labilir
June 8, 200817 yr [quote name='HighvoltagE' post='201949' date='Jun 8 2008, 16:41 PM']Kemal ne anlar mage den. Allahın prot palası noolcak [/quote] mage kasmaktayım
June 8, 200817 yr frostlada kasabilirisn arkana takarsın bi orduyu sonra frost nova blink ondan sonra Bl!zz cone of cold olmedi ise forst nova blink tekrar sekilde tabi mana shild açık bir vaziyette sonrada ice bariyer alırsın daha rahat yaparsın bu taktigi tabi bunun icin belli bölgeleri bilmen lazım hangi lvl aralıgında hnagi bölgede
June 9, 200817 yr Author öncelikle hepinize teşekkür ediorum ben bu ana kadr fire mage kastım ilk char ım dı 70 e gelmek daa dorusu 60 a gelmek nasip olmadı 50 gelebildim en fzla hakikaten fire pve de çok iyi ööleki bazı canawarları doru yerde durursan yanına gelene kdr ii dmge koyuyon ama 60 dan baslicam için ve outland i hiç bilmediim için bu konuyu açtım bi isteğim daa var ii bilenler frost fire ve arcane dizilimlerini yapıp linki verirlerse çok makbule geçer forumda hunter fln var ama mage i bulamadım
June 9, 200817 yr Sırf değişiklik olsun diye daha önce kimsede görmediğim bir talent dizilişi denedim. Gözüme mantıklı gözüktü ama hiçbir denenmişliği ve garantisi yok. [url="http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?tal=2030550012200150310100050500001000000000000002500322010004000000000"]Tıkla[/url]
June 10, 200817 yr [quote name='EleCtrO' post='202470' date='Jun 10 2008, 04:15 AM']Biz görmemiş sende yazmamış ol bu buildi [/quote] Ciddi ciddi yazmadım zaten değişik bir şey olsun diye yazdım Ama yine de biraz düşününce mantıklı yönleri var bence
June 10, 200817 yr Kendi kullandığım talent seçenekleri [color="#FF0000"][url="http://www.wowhead.com/?talent=obxVbofzxIziZxgMz0cZ0h"]Arcane + Fire[/url][/color] hem pvp hemde pve için kullandığım Elemental Precision 3 puan vermeyip yerine Improved Scorch verebilirsin 30 saniye scorch la çalışıp sonra fireball devam edersin boylelikle daha iy idps yaparsın pvp de scorch avantaj sağlar Master of Elements bundan da 1 puan alıp Blast Wave açabilirsin [color="#FF0000"][url="http://www.wowhead.com/?talent=obxVc0fzxIzioZVA0coc"]Arcane + Frost [/url][/color] buda pvp ve pve için güzel bi talent [color="#FF0000"][url="http://www.wowhead.com/?talent=oi0mcZZVAMIcf0siot"]Frost AOE[/url][/color] alan atarak mobları kesip kasabilirsin listede bi kaç video da var onlara bakarsan ama görev yaparak gitmek daha eğlencelidir [color="#FF0000"][url="http://www.wowwiki.com/Mage_Aoe_Locations"]AOE Mob Listesi[/url][/color] [url="http://www.wowhead.com/?talent=oi0VbobZEg0zfccoxRt"]Fire[/url] mümkün olduğu kadar pve ve pvp için talentler vermeye çalıştım hem raidlerde iş yaparken hemde dışarda kasarken arenada wsg de iş görecek bir talent olması iyi olur zaten talent açıklamalarını okursan hangisi ne özellik katar kendi talent ağacını kafana göre uygulayabilirsin çok fazla kombinasyon söz konusu her şey oyun tarzına bağlı
June 10, 200817 yr [color="#8B0000"][size=2][font="Comic Sans MS"][b][quote name='Pixit' post='202466' date='Jun 10 2008, 01:57 AM']Sırf değişiklik olsun diye daha önce kimsede görmediğim bir talent dizilişi denedim. Gözüme mantıklı gözüktü ama hiçbir denenmişliği ve garantisi yok. [url="http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?tal=2030550012200150310100050500001000000000000002500322010004000000000"]Tıkla[/url][/quote] Tek taraflı dusunmemek lazım bence..Bu talent dızılımını denemekte yarar olur dıye dusunuyorum..Cunkı bakıp gecmek yerıne bıraz dusunup canlandırma yaparsak sayet..Arkadasın dedıgı gıbı mantıklı gelen yonlerı var.. Sonuc olarak aslında denenmesı lazım dıye dusunuyorum Fıre oldugun zaman pve de en buyuk dps yı yapabılırsın..Sahsen ben yuksek damage vurmayı severım o yuzden de ımba olmak hosuma gıder..Itemım olmadıgı halde ımba oldugumda fıre normal vuruslarım 2.500 ıle 2.000 arasında degısıyor..Arcane oldugum zaman ıse sadece Arcane Power ıle fıredakı damage lerıme bıraz yaklasabılıyorum..Tek tesellısı ınst pyro dıye dusunuyorum..Onunlada basa cıkılabılr..Frost hakkındada soyleyecek cok fazla sozum yok cunkı yıllardan berı ılkkez frost oynuyorum..Ama ozetlemem gerekırse frost bır mage dıger talentlerı kullanan bır mage ı tek e tek te alır dıye dusunuyorum.. Soyle durup baktıgımızda ne cok sey dusunuyorum dıye dusunuyorum [/b][/font][/size][/color] Edited June 10, 200817 yr by Athenaa
June 10, 200817 yr [quote name='Athenaa' post='202566' date='Jun 10 2008, 19:19 PM'][color="#8B0000"][size=2][font="Comic Sans MS"][b] Tek taraflı dusunmemek lazım bence..Bu talent dızılımını denemekte yarar olur dıye dusunuyorum..Cunkı bakıp gecmek yerıne bıraz dusunup canlandırma yaparsak sayet..Arkadasın dedıgı gıbı mantıklı gelen yonlerı var.. Sonuc olarak aslında denenmesı lazım dıye dusunuyorum [/b][/font][/size][/color][/quote] Bugün Pvpde denedim bu talent ağacını ve gerçekten de tam düşündüğüm gibi çalışdı. Frost nova atıp instant pyro atarak pyronun kritik ihtimalini %40 artırmak bayağı mantıklı geldi bana. Bilirsiniz ki pyro kritik geldikten sonra ignitela birlikte çok kötü vuruyor Icy Veinsi kullanarak pyro ve fireballun cating timelarını %20 azaltmak ve interrupttan kaçınmak da cabası Arcane - Fire talent ağacının casterlara karşı, Frost ağacının da meleelere karşı güçlü oluğunu varsayarsak, Arcane - Fire - Frost talent ağacı ikisinin gücünü tam olarak almasa da hem casterlara hem de melee classlara karşı güçlü oluyor benim görüşümce Tabi Pve'de hiç bir etkisi olmayacak bir diziliş bu
June 15, 200817 yr Author saolun verdiğiniz bilgilerin çok yararı oldu bu gün açtım mage imi frost gittim water elemental harbi mnyakmış nese herkese kolay gelsin
June 15, 200817 yr Pyro sux Ben olsam coldsnapsız mage oynamazdım, arcane+frost en güzeli. Pveye ağırlık oynamak istersen arcaneden çalıp frosta verirsin, pvp daha önemliyken arcane e ağırlık verirsin mis gibi olur. 60dan başlandığı için şuan kasmak frostla daha mantıklı, frostta aynı anda sahip olunması gereken talentler var ve düşük lvlken biri olmadan öteki pek işe yaramıyor.
yardımcı olursanız sevinirim...