Jump to content
Posted
Merhabalar;

Direk söze giricem; Bu öss de sonunda bitti öyle veya böyle. İnşallah giren herkes istediği bölüme girer ve istediği gibi bir gelecek yapabilir kendine.

Ben de bu gün girdim ve gene özgün soruları ile öss ye yakışır bir sınav oldu diyebilirim. Neyse uzun lafın kısası inşallah herkes istediği gibi puan alır ve hayırlısı ile istedikleri üniversiteye girerler :)

Featured Replies

Zordu ya kolay demeyelim :lol:

belki de ben okulla ilişiğimi keseli yıllar olduğu için zorlanmışımdır aöf kazanmak için girdim sadece birinci bölümü yaptım 44 soru yapmışım 37' si doğru inşallah aöf kazanırım :)

Edited by ShadyRIDDLE

Hele siz nasil yaptiniz???Milletin durumu daha önemli benim için :fb: .Puanlar ne olacak acaba???
sınavlarınız nasıldı bakiyim.. seneye bende giricem :) wow la ilgili sorular çıktımı. genel kültür falan.
  • Author
[quote name='Apacha' post='203661' date='Jun 15 2008, 19:18 PM']beklediğim kadar zor değildi ya boşuna tırsmışım o kadar[/quote]
Bende hiç bu kadar beklemiyordum. Koca matematik testinde 3 boşum var. 2 tane geometriden analitik -ki hiç sevmiyorum nasıl yapayım? :D- diğer boşta olasılıklı soru. Bir de yanlışım var 3 kamyonlu soru. Bu kadar saçma bi soru olamaz :D

Neyse efenim hesaplarıma göre bana yetiyor puanım. İnşallah herkes istediği yere girer :)
inşallah. tekrar herkese geçmiş olsun diyorum bende seneye gircem inş
bu yazdan başlicaz çalışmaya ilk bi ay tatil tabi
tatilde de wow oynuyarak motive olcam :D sbs ye gircek akrabası eşi dostu olanada kolay gelsin diyorum
[quote name='ShadowPriest' post='203770' date='Jun 16 2008, 01:51 AM']90 net ^^[/quote]

91 ^^
Ya bu netler birşey ifade eder mi yani sonuçta hangi bölüm olduğuna bakar. Neyse umarım olur hepimizin istediği yer :)

Edited by Sanctuary

Sorulara baktım mat-2 zordu diğerlerine göre. Diğer bölümlerde pek bi zorluk yoktu gibi geldi bana..
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, dün gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı'ndaki (ÖSS) soruların inceleneceğini, hatalı soru saptanırsa iptal edileceğini söyledi.

[url="http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Science&id=N156311&date=16Haziran2008"]http://haber.mynet.com/detail_news/?type=S...e=16Haziran2008[/url]

boşuna sevinmeyin 90 net yaptınız die :D
kontenjanlar %25 artmış.
barajı geçmek için kolaylık sağlanacakmış..
bu lise 4 ler girmediği için girenler 132 bin kişi azalmış. çoğu da eski senelerden kalanlar..

inşallah kazanırsınız arkadaşlar.. baya şanslısınız... kendiniz ne istiyorsanız onu tercih edin.
Bu kadar kolay 1. bölüm olmaması gerek kendi adıma bütün sene yatan biri olarak 288 say1 puanım görünüyo şu anda bilmiyorum ne kadar seçici bi sınav
bende bi sene yattım banada kolay geldi 1. bölüm ^^ bizim lisedeki matcı hazırlasa o soruları çakmıştım o ayrı :D
ya zor demeyin lütfen bu sınava, gayet koalydı :)

puanımı 275 olarak hesapladım ama çok fazla yapılmıcak kadar komik yanlışım var, fen2 6 yanlış :D

285 üstü çok rahat alınabilirdi bu sınavdan
Katılıyorum bütün yıl hiç bir dersi düzgün dinlememiş ve çalışmamış biri olarak ben say2 den 263 yapabiliyosam bu sınava zor denilmemeli
Sınava giren, tüm genç arkadaşlara ;Yolunuz, bahtınız açık olsun dostlar. ;)

Edited by Blue

• Author
[quote name='Blue' post='203935' date='Jun 16 2008, 23:53 PM']Sınava giren, tüm genç arkadaşlara ;Yolunuz, bahtınız açık olsun dostlar. ;)[/quote]
Sağol ^_^