Jump to content
Posted
Sizce tesadüf mü?

O harfinden sonra - Ö
K harfinden sonra - L
U harfinden sonra - Ü
L harfinden sonra - M

Bence değil ya sizce :)

Edited by utqu

Featured Replies

bu sanki eskiden de söylenmişti ozaman da tesadüf demiştim şimdi de tesadüf diyorum.
Tesadüf olabilir hatta tesadüf evet :D
Evet bunu bende daha görmüştüm.Cevabım ; TABİKİ DEÐİL!! Okul demek işkence demek, ve genelde her işkencenin sonu tek bir şekilde biter.Buradanda bunun rastlantı olmadığı sonucunu çıkarabilirim değilmi :)
Ben daha once gormemıstım utqu guzel paylasım :) Okul gibisi yok canım sadece tesadüf
Kısmen tesadüf ama bi yerde mantıklı gibi geliyor insana ama kesinlikle şaşırtıcı diyebilirim ....

Yani Ben resmen şaşırdım...:D
böyle kıl kıl şeyleri bulan adamları merak ediyorum hakkaten :D

Çok mu aramış acaba
Bazen aramak gerekmiyor Slam'cım rasgele önüne çıkıveriyor.Mesela bazen öylesine kağıda sayıları rasgele yazarken birşey buluveriyorsun.Bazı şeyler gerçekten tesadüf olabiliyor yani...
[quote name='Lynkeus' post='69882' date='Oct 27 2006, 07:55 PM']
Bazen aramak gerekmiyor Slam'cım rasgele önüne çıkıveriyor.Mesela bazen öylesine kağıda sayıları rasgele yazarken birşey buluveriyorsun.Bazı şeyler gerçekten tesadüf olabiliyor yani...
[/quote]
Sen lanet olasıca bir dahisin adamım! :lol:
aslında tesadüf olmayabilir eş anlamlı iki kelime çıkmış ortaya :D euheuhehu
[quote]Sen lanet olasıca bir dahisin adamım! [/quote] pek bi amerikan filmlerinden fırlamış zenci kişilik gördüm seni :P

şey vardu bilde oğlunuz oldu = oğlunuz öldü gibi bişey :D tam hatırlamıyorum
[quote name='Lynkeus' post='69882' date='Oct 27 2006, 07:55 PM']
[/quote]
seninle gurur duyuyorum :lol:
bence tesadüf ama ilginç ama her okula giden ölüyomu ki
[quote name='NoBLe_PaLaDiN' post='70172' date='Oct 28 2006, 07:45 PM']
bence tesadüf ama ilginç ama her okula giden ölüyomu ki
[/quote]

bu arkadaş fazla bi ciddi yaklaşmış :D
  • Author
[quote name='CarpathiA' post='69889' date='Oct 27 2006, 08:18 PM']
aslında tesadüf olmayabilir eş anlamlı iki kelime çıkmış ortaya :D euheuhehu
[/quote]
Bizim okul hapishane mübarek demir kaynak yaptırdılar falan böyle koca şato gibi hapis hane :lol: oraya girende sağ çıkamaz bea :P
euehueheueheueheueheueheueheueheu :D tam geyik ama bişi dicem dooru aslında adam rastgele bulmuş olabilir.Nerden biliyorum ben de geçen sene fizik çalışırken matematikdeki iki kare farkının nerden geldiğini bulmuştum :D
[quote name='DoomGuard' post='70359' date='Oct 29 2006, 04:52 AM']
euehueheueheueheueheueheueheueheu :D tam geyik ama bişi dicem dooru aslında adam rastgele bulmuş olabilir.Nerden biliyorum ben de geçen sene fizik çalışırken matematikdeki iki kare farkının nerden geldiğini bulmuştum :D
[/quote]
onla uğraşçağına git bi mat.çıya sor ne kafanı yoruon :P
ömrüm okullarda çürüyecek lise bittti sayılır simdi üniversite sonrada en zoru hayat okulu :S
[quote]bence tesadüf ama ilginç ama her okula giden ölüyomu ki
[/quote]

aslında her doğan öldüğü için doğanlardan bazılarıda okula giderse her okula giden ölür doğru bişey :P
[quote name='manyaxx' post='70190' date='Oct 28 2006, 08:15 PM']
abi o arkadaş daha yeni kayıt oldu pm atmak için her yere saldırıyor
[/quote]
kabalığa gerek yok