Posted October 28, 200618 yr Görenler Çoğunluktadır mutlaka ama bakmadan geçmeyiniz. Dünyanın Sonunu... [url="http://siyonizm.net/cola_anlam.htm"]cola anlam[/url] Edited October 28, 200618 yr by NoBLe_PaLaDiN
October 28, 200618 yr evet bunu göreli 1 yıl falan oluyo sanırım..valla eğer doğruysa bile bunun hakkında islam dünyası çoktan bişey yapmış olurdu..
October 28, 200618 yr Valla görünce çok güldümü söyleyebilirim. p.s:lütfen tartışma yaratmaya çalıştığımı sanmayın.Bu sadece benim görüşüm...
October 28, 200618 yr Author körü körüne bakıp geçmeyin. Ayıptır yaa. Onlarda bize böyle gülerler işte.
October 28, 200618 yr benziyor benzemesine de arapça anlamı doğrumu Edited October 28, 200618 yr by manyaxx
October 28, 200618 yr Arapca anlamının doğru olması da önemli değil, tamam andırıyor da buradaki idda ne? Coca Colanın reklamını yapan şirketteki tasarımcının anti-müslüm olduğu ve yaptığı işe böyle bir misyon yüklediği mi? Yokda Coca Colanın kurucularının biz tersten okununca arapca bu anlama gelen bir logo istiyoruz demesi mi? Körü körüne bakıp geçmeyelim tamam da bunun altında ne aranmalı sen söyle, benim aklıma gelenler keşke körü körüne bakıp geçseydim dedirtecek kadar saçma.
October 28, 200618 yr arapça anlamı doğru olsa bile bize adamlar düzünün ismini vermişler, demişler ki biz coca cola'yız bu da bizim logomuz.yan çevirince de kassam bişeyler çıkar sanırım.
October 28, 200618 yr [url="https://www.wturk.com/index.php?showtopic=1714&st=20"]https://www.wturk.com/index.php?showtopic=1714&st=20[/url] + dusunulerek yapıldıgına inanmıyorum sonucta farklı yonlere egip cekistirsen bu sefer baska seyler cıkabilir...
October 28, 200618 yr Author [quote name='Mr.Baris' post='70217' date='Oct 28 2006, 09:14 PM'] [url="https://www.wturk.com/index.php?showtopic=1714&st=20"]https://www.wturk.com/index.php?showtopic=1714&st=20[/url] + dusunulerek yapıldıgına inanmıyorum sonucta farklı yonlere egip cekistirsen bu sefer baska seyler cıkabilir... [/quote]
October 28, 200618 yr Bu tür anlamlar alenen oluşturulmaz zaten, ben bu olaya kesinlikle katılıyorum. CocaCola'nın duyduğum kadarıyla geçen seneki karının yüksek bir bölümünü İsrail'e aktarmasına dikkatinizi çekerim. Ne alakası var diyen olursa söyleyeyim. Dünyanın heryerinde kelimenin tam anlamıyla baskın olan ve olmaya çalışan çok büyük bir güç var. Ki bu güç ne Amerika ne İngiltere ne de başka bir devlet. Bu güç Amerika'nın ilk zamanlarında ortaya çıkmış bir güç, bildiğimiz 1 doları ilk dizayn eden ve üzerinde çeşitli anlamlar barındırtan bir güç. Bu bir topluluk, dünya üzerinde tahmini 2500 üyesi olan bir topluluk... Bu topluluk Amerika daki Yale üniversitesinden her sene iftiharla geçen en fazla 2 kişiyi kendi amaçları uğruna paraya boğan ve dünyanın çeşitli noktalarına kendi amaçlarını uygulatmaya çalışan bir güç... Tüm devletlerin (Amerika dahil) kaderini neredeyse şu an bu eski topluluğun daimi üyeleri belirliyor. Ve bu topluluğun dünya üzerinde hayatımıza, genelimize o kadar çok girmiş unsurları var ki, biz bunları örnek cocacola gibi hayatın tadı zannediyoruz. Halbuki tüm dünya severek ve farkında olmayarak bu topluluğun gücüne güç katıyoruz. Ve tüm mevzu İslamiyet ve Hıristiyanlık davası aslında... İsa'nın Kur'an daki tanımını kabul etmeyen tek bir topluluk var sanırım. Onlarda Yahudiler... Ha bu arada ekleyeyim; Tony Blair ve Sarkozzi' nin hangi üniversiteden mezun olduğunu araştırıp bulan olursa buraya eklesin, ben rastlayamadım, duyduğuma göre YALE Edited October 28, 200618 yr by iLeTaLiS
October 28, 200618 yr Topluluk Kabala adlı mason topluluğu... Uzun yıllardan beri süren bir hanedan denilebilir. Deiştirdikleri Tevrat ile yola çıkmış ve Fırat Nehri'nden Süveyş kanalına kadar olan yeri işgal etme amaçları var. Maksat ise vaadedilmiş topraklar geyiği...
October 28, 200618 yr yahudiler cok olmaya başladılar zaten 2. dunya sawasında bi sure kokleri kurtuldu ama yine karışıyorlar baksanıza bunların yalan olduğunu sanmıyorum böyle giderse onlara yine faşizm gerekecek Edited October 28, 200618 yr by Master-DZ
October 28, 200618 yr Ah mastercım zamanında yahudilere uygulanan faşizmi kim yaptı sanıyosun ? Yine yahudiler yani bu topluluğun başı olan KABALA ! Hitler KABALA nın köpeğiydi. Dışarıdaki yahudileri vaadedilen topraklara getirebilmek belki de kendi ırkından insanların asimilize olmaması için devamlı uğraş içinde olan bu topluluk en son çareyi yine kendi vatandaşlarını katlettirip sağ kalanların korkudan yine kendi memleketlerine dönmesini sağlamaktı. Yani bu adamlara bu dünya da faşizmi uygulayacak bir güç yok yine kendilerinden başka...
October 28, 200618 yr [quote name='Canbass' post='70200' date='Oct 28 2006, 08:40 PM'] Arapca anlamının doğru olması da önemli değil, tamam andırıyor da buradaki idda ne? Coca Colanın reklamını yapan şirketteki tasarımcının anti-müslüm olduğu ve yaptığı işe böyle bir misyon yüklediği mi? Yokda Coca Colanın kurucularının biz tersten okununca arapca bu anlama gelen bir logo istiyoruz demesi mi? Körü körüne bakıp geçmeyelim tamam da bunun altında ne aranmalı sen söyle, benim aklıma gelenler keşke körü körüne bakıp geçseydim dedirtecek kadar saçma. [/quote] Canbass bu adamlar eğer bunu yapıyorsa inanki senin benim kısaca tüm müslümanların iyiliğini istemezler. Ve senin iyiliğini istemeyen adamlara sen ürünlerini alarak katkı sağlıyorsun. (coca cola ürünleri kullanıyorsan tabi). Belkide bunun altında aramamız gereken şey altında değilde apaçık üzerindedir.
October 28, 200618 yr [quote name='iLeTaLiS' post='70252' date='Oct 28 2006, 10:21 PM'] Ah mastercım zamanında yahudilere uygulanan faşizmi kim yaptı sanıyosun ? Yine yahudiler yani bu topluluğun başı olan KABALA ! Hitler KABALA nın köpeğiydi. Dışarıdaki yahudileri vaadedilen topraklara getirebilmek belki de kendi ırkından insanların asimilize olmaması için devamlı uğraş içinde olan bu topluluk en son çareyi yine kendi vatandaşlarını katlettirip sağ kalanların korkudan yine kendi memleketlerine dönmesini sağlamaktı. Yani bu adamlara bu dünya da faşizmi uygulayacak bir güç yok yine kendilerinden başka... [/quote] ben boyle topluluklara ınanmam lakın artık rastlantımı desem sans mı desem gercek mı desem bılemıyorum ama boyle cok ılgınc olaylar war cıdden sız ıyı kaptırmısınız bu sıyonızm mı dır nedır bu ıslere coca cola cok ılgımı cektı ama
October 28, 200618 yr [quote name='hanudor' post='70256' date='Oct 28 2006, 10:27 PM'] Canbass bu adamlar eğer bunu yapıyorsa inanki senin benim kısaca tüm müslümanların iyiliğini istemezler. Ve senin iyiliğini istemeyen adamlara sen ürünlerini alarak katkı sağlıyorsun. (coca cola ürünleri kullanıyorsan tabi). Belkide bunun altında aramamız gereken şey altında değilde apaçık üzerindedir. [/quote] Ben açıkcası başlığın amacını anlamadım, ney idda ediliyor. Bir link verilmiş ve bırakılmış, benimde aklıma mantıklı şeyler gelmedi ve bunedir diye sordum aslında. Cola sevmem ve içtiğim tek asitli içecek de ayda yılda biradır Para kazandırdığım bir şirket değil yani, savunduğum da sanılmasın ama iletalisin yazdıkları biraz daha başlık niteliğinde. Zira başlığı açan arkadaş link bırakıp gitmiş, nedir ne değildir anlatabilir, çok bilgisi yoksa yorum yapabilir ve amacını farkettirebilirdi.
October 28, 200618 yr [quote name='nomak' post='70257' date='Oct 28 2006, 10:29 PM'] ben boyle topluluklara ınanmam lakın artık rastlantımı desem sans mı desem gercek mı desem bılemıyorum ama boyle cok ılgınc olaylar war cıdden sız ıyı kaptırmısınız bu sıyonızm mı dır nedır bu ıslere coca cola cok ılgımı cektı ama [/quote] dünyada neler olup bittiğinden gerçekten çoğumuzun haberi yok. böyle bir topluluğun varlığını çok az araştırma yapanlar bile kabul edeceklerdir. mevzu kaptırma mevzusu değil. mevzu her köşenin kapatılıp, belirli bir zümrenin o köşelere hitap etmesidir.
October 30, 200618 yr bunu biraz daha çekip çevirirsen "yokuz biz" bile olabilir bunu bulan kişi hayal gücünü daha iyi yerlere kullanabilirdi
October 30, 200618 yr ne zaman bu işlerden vazgeçeceğiz Şu harfi çevir,şunu atla,şunu şuraya getir,Şunu şuraya sok,şunu kıvır baaaak ne çıktı. off Edited October 30, 200618 yr by SLaM
October 30, 200618 yr İSLAM DÜNYASI UYUYO KARDEş DAHA NEYİ BEKLİYO BİLMEM.AMAYAZILAN DORU KARDEşLERİM
October 30, 200618 yr Kim inanmıyo buna!! Kahrolsun amerika-emperyalizim Cıkar belki kavga yada tartışma
[url="http://siyonizm.net/cola_anlam.htm"]cola anlam[/url]
Edited by NoBLe_PaLaDiN