Jump to content
Posted
Tesadüf olabilirmi...

[url="http://siyonizm.net/ikizkule_20dolar.htm"]http://siyonizm.net/ikizkule_20dolar.htm[/url]

Featured Replies

ne güzel aramıza paylasımcı bir üye katıldı :) ama bence cok sacma bu olay :)

Edited by fidel

[quote name='iLeTaLiS' post='70231' date='Oct 28 2006, 09:44 PM']
Noble_Paladin sen bişelerin farkına varmışsın bence :mellow:
[/quote]

:lol: :lol:
[quote name='Loafer' post='70233' date='Oct 28 2006, 09:51 PM']
:lol: :lol:
[/quote]

Loafer dişlerini fırçala <_<
  • Author
[quote name='iLeTaLiS' post='70231' date='Oct 28 2006, 09:44 PM']
Noble_Paladin sen bişelerin farkına varmışsın bence :mellow:
[/quote]

Ne demek istediğini anlamadım. <_<
Eee yuh, değindiğin konular saçma deil doğru şeyler demek istiyorum. Biri gülüyor, dieri burun kıvırıyor...

Yazmıyorum tamam sustum. <_<
noble_paladin biraz daha dikkatli konuş aramızda yenisin ve kimin kim olduğunu bilmiyorsun.ayrıca bu çok saçma bir link.Herşeyin altında birşeyler aramak isteyen insanların hoşlancağı tarzda şeyler bunlar...
arkadaş sadece paylaşmış yaw bu kadar ustune gitmeyin
Yok esp. link olayına tamamen katılıyorum, umarım kimse saçma olarak nitelendirmez bunları, daha çok araştırmak isteyen varsa Siyon tarikatını ve siyonizm hareketinin tarihini bir incelesin.

Da Vinci in Şifresi, Stigmata gibi filmler kısmen bu konulardan hareketle çevrilmiş dikkatinizi çekerim. Ama bir iki filme konu oldu diye hayali olduklarını düşünmezsiniz umarım.

Yok eğer bunlar tesadüfi şeyler, adamın biri 20 $ ı almış katlamış katlamış bunları uydurmuş görüntüsü veriyosa, tamam vazgeçelim o linkten bi de şu linke bakalım.

[url="http://siyonizm.net/1dolar.htm"]http://siyonizm.net/1dolar.htm[/url]

Edited by iLeTaLiS

Birçok şey görüm bunun hakkında we okudum ama bu tamamen raslantı.
Hatta şu an ki Kartal Ambleminde kartalın bir kanadında 7 adet gül dier kanadında ise 7 adet ok var. Ne demek mi ?

"İsteyene ok, isteyene gül"

Yani ister uşağımız ol ister olma bizim ikisine de verecek şeyimiz var.
Bu konu uzar gider ve buna benzer bir çok olay var..
Bence bu konulara fazla girilmemeli :)
[quote name='iLeTaLiS' post='70244' date='Oct 28 2006, 10:10 PM']
Yok esp. link olayına tamamen katılıyorum, umarım kimse saçma olarak nitelendirmez bunları, daha çok araştırmak isteyen varsa Siyon tarikatını ve siyonizm hareketinin tarihini bir incelesin.

Da Vinci in şifresi, Stigmata gibi filmler kısmen bu konulardan hareketle çevrilmiş dikkatinizi çekerim. Ama bir iki filme konu oldu diye hayali olduklarını düşünmezsiniz umarım.

Yok eğer bunlar tesadüfi şeyler, adamın biri 20 $ ı almış katlamış katlamış bunları uydurmuş görüntüsü veriyosa, tamam vazgeçelim o linkten bi de şu linke bakalım.

[url="http://siyonizm.net/1dolar.htm"]http://siyonizm.net/1dolar.htm[/url]
[/quote]
walla iletcim orada sadece 12 pramit bir gözlü 1 dolar mantıklı geliyor aslında we ewet bu konulara dan brown cok yatkın her sene bu konularla ılgılı bır kıtap cıkartıyor en son melekler we seytanları okumustum oradada boyle tuaf seylerle ugrasıyordu :mellow:
[quote name='utqu' post='70250' date='Oct 28 2006, 10:19 PM']
Bu konu uzar gider ve buna benzer bir çok olay var..
Bence bu konulara fazla girilmemeli :)
[/quote]

Girmeyelim dimi utqu salla ne gereği var, yaşa öl gitsin :unsure:
İlet senin verdiğin linkteki konuyla ilgili birçok kitap okudum.Bu süper gücün dünyayı yönetmekte ve bizde basit şeylerle (misal cocacola!!) onlara hizmet etmekteyiz. Ama sonuçta sadece bilmek yetmiyo abi icraat lazım............. neyse ben bu konu hakkında daha fazla birşey söylemek istemiyorum :mellow:
  • Author
[quote name='esperanza' post='70240' date='Oct 28 2006, 10:02 PM']
noble_paladin biraz daha dikkatli konuş aramızda yenisin ve kimin kim olduğunu bilmiyorsun.ayrıca bu çok saçma bir link.Herşeyin altında birşeyler aramak isteyen insanların hoşlancağı tarzda şeyler bunlar...
[/quote]

Bu tür şeyler herşeyin altında bişi aramak değildir bunlar ilginç oldukları için çoğu insanın hoşuna gider. Ben de benim gibi düşüneceğinizi zannedip daha doğrusu hoşunuza gideceğini düşünüp paylaşım yaptım. Bir daha bu tür mesajlar atmam peki.
Ayrıca ben "ne demek istediğini anlamadım" dediğim zaman sizin ne diyosun lan gibisinden bi anlam çıkarması çok saçma ben bunu dediysem gerçekten anlamadığım için böyle bişi söylemişimdir. yeni gelen birinede ön yargılı olmayınız lütfen hepiniz yeniydiniz. ama bunun değişmez bir kural olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve bende gt.ümün yerini biliyorum tabiiki.
Acaba bu tarz başlıkları daha ne kadar görceğiz. :rolleyes:
[quote name='calis' post='70273' date='Oct 28 2006, 11:10 PM']
Acaba bu tarz başlıkları daha ne kadar görceğiz. :rolleyes:
[/quote]

artık herkese bu olayları duymak bakkaldan ekmek almak kadar normal geldiğinde. evrensel gerçekler hakkında zaten kimse konu açmaz.
[quote name='iLeTaLiS' post='70253' date='Oct 28 2006, 10:24 PM']
Girmeyelim dimi utqu salla ne gereği var, yaşa öl gitsin :unsure:
[/quote]
yaa sende hemen öl gitsini yapıştırdın yok canım öyle birşey /shy

bu olaylar bu tarihten sonra birşey kazandırmaz bence bunu bilenlere o kuleleri niye önceden bulamadılar? niye kimsenin aklıne gelmedi? adamlar bunu medyaya yayarak dikkat çektiler ve adını bile aklımda tutmadığım o siyonist idi galiba işte onlar bu şekilde dikkat çektiler ve bazı kişilerin gözünde prestij kazandılar..

Benim uzatmamak gereklidir den kastım buydu zaten adamlarda açıklamış sırlarını ( dedikleri gerçek ise ) bize bunu tartışmak mı düşer bundan bi şekilde ders almakmı?
Ben hayretler içinde kaldım , bu tesadüf olamaZ... Muhteşem bir şey bu....
tesadüf mü değil mi ilerki yıllarda görelim o zaman :P hadi :D bence de tesadüf

Edited by Isandor

• Author
[quote name='Sanctuary' post='70581' date='Oct 29 2006, 09:07 PM']
Tesadüf yada değil benim cok hoşuma gitti hoşgeldin bubble-paladin :D
[/quote]

Bubble :D