Posted June 28, 200816 yr Arkadaslar biliyorusunuz Rogue un en önemli özelligi stealth dır, fakat stealth da bile mobların arkasından gecmeme ragmen ambush bile cok zor atıyorum hemen görüyolar...bir seyler yapılırsa cok sevinirim... Edited June 28, 200816 yr by LionClaw
June 28, 200816 yr eet bende sr ılk basladıgında rogue la bıraz oynamıstım.Stealth berbat durumdaydı.
June 29, 200816 yr Dün biraz oynadım kardeşimin rog. ile. Thrallmar ın önündeki o ork ları kesiyordum görev için. 1-2 görev bitirdim ki bu da 30 mob felan yapar. Yalan olmasın ama 2-3 defa anca gördüler Bazı moblarda stealth detect olabilir diye düşünüyorum veya bazı mobların ayrı bozukluğu vardır.
June 29, 200816 yr Bildiğim kadarıyla Humonoid dışındaki mobların görme olasaılığı çok yüksek.Bunu Beastler için iç güdü gibi şeylere bağlayabilirsiniz mesela...
June 30, 200816 yr Bide bazı moblara dalınca damageler %50 filan düşüyo (armor desem %50 düşürcek kadar armor hangi mobda var ? ) ...
June 30, 200816 yr serverın başlarında önüne gelen görüodu ben cat formda görünmezken.. şimdi iyi gibi.. bi de talente 2 puan verdim onun da etkisi olabilir
June 30, 200816 yr Rogue ve druidin stealth/prowl etkisini arttıran talentleri çoğunluk esgeçiyor, orjinalde de öyle kabak gibi görebiliyorsun eğer karşındaki talent vermediyse. Sadece üstünde adı yazmıyor biraz da silik görünüyor ama targetlayıp dalabiliyorsun kendini görünmez sanıp arkana geçmeye çalışanlara Benim wtde şuan druidim var(70) moba ilk saldırımı yapamadan prowldan çıktığım ya 3dür ya da 4, o da lagg yüzündendi.
July 1, 200816 yr stealth i napcaksınızki ben bildim bileli wt de stealth bozuklugu var hiç uğraşmayın:D
July 1, 200816 yr [quote name='sadmat' post='205885' date='Jul 1 2008, 14:48 PM']stealth i napcaksınızki ben bildim bileli wt de stealth bozuklugu var hiç uğraşmayın:D[/quote] Ban, Ban, Ban, Ban
August 8, 201113 yr stealth de bir problem olduğunu düşünüyorum ben de.normalde stealth detection olan mob'ların üzerinde bir işaret olur siz stealth iken, onlar sizi görebilir demek. bir de arada level farkı olursa, o mob sizi farkedebilir.ama aynı levelda ve detection olmayan moblar sanki stealth değilmişim gibi beni görebiliyor arada sırada.
Edited by LionClaw