Jump to content
Posted
Vermem yer mer diyenlere B)

* uyuyor numarasi yapılır veya pencere tarafındaki koltuklar tercih edilir

* kendi kendinizi " ben o kadar bekledim onlar da adam olsaydı da binmeselerdi " $eklinde tatmin etmek..

* sinirli gibi gözükmek. bazen tırsıyolar, yer falan isteyemiyolar

* bacagınızı tutup uff uff amma agrıyor diyebilirsiniz _bir keresinde yapmıştım çook iyi hatırlıyorum allahım ne utanç verici bişey ama mazaretim vardııı acayip yorgundummm_

* ignore etmek

* iki kişilik koltuklarda otobüsün içine gelen tarafa yaşlı birini oturtursunuz... böylece kimseye yer vermek için u raşmamak bahanesi ile kurtarırsınız

* otobüsün en arkasına oturulur. yaşlılar oraya kadar gelemezler. ve boylece psikolojik baskıdan uzak rahat bir seyahat yaparsınız.

* otobüse binmemek

* ba$ınız avuclarınız ıcıne alıp cok sıkıntılıymı$ gibi görünmek ve sık sık öfleyip pöflemek...bi sorununuz oldu unu anlayıp size bula$mıycaklardır...

* otobüste yer vermemek icin yapılabilinecek en mantıklı şey hic bir yere oturmayarak ayakta yolculuk etmektir... hiç yer almadıgınızdan yer verme gibi bir sıkıntıya da girmiyeceksinizdir... hatta oturan genclerin yaslılar tarafından nasıl kaldırıldıgını izleyerek sadistce eglenebilir hatta yüzlerine "seninde gelecegin yer burasıydı hadi kalk kalk" anlamında bakıslar atabilir ve eglenceli bi yolculuk gecirebilirsiniz...

* sürekli dalgn dalgın bir noktaya bakılır ve yanınıza dikilip psikolojik baskı yapan kimseleri görmüyormuş aya ına yatılır

* kendi kendine konuşup deli izlenimi yaratarak hedef kitleyi bertaraf etmek

Not: mail bunlar hüleyn :D

Featured Replies

her nekadar tasrif etmesekte bazen çok yorgun olduğumuzda işe yarayabilecek teknikler.

Teşekkürler spy engin taktikleri bizimle paylaştığın için :D
Size bi mantık sorusu soracağım;
Eğer bize öğretilen şu bilgi doğruysa yani "Yaşlılara yer vermezseniz siz yaşlanınca da size yer vermezler!!!" bilgisi gerçekten doğruysa, şu anda yer vermeyen gençlere kızmak anlamsız çünkü o gençler suçlu değil şu anda eskiden yer vermemişolan yaşlılar yer alamamakta olup kendi cezasını kendi çekmektedir...
tabi bu sadece bi saçmalığın anlatımı, benim alışkanlığım olarak otobüste genelde tamamen boş değilse oturmam bile koltuklara da... kültür denen bir şey varsa bu da yaşlılara saygı duymayı gerektirir....
öyle diyosunuz da peki bu yaşlılar neden hep yola çıkmak için, gençlerin ve yetişkinlerin işe,okula gidiş ve dönüş saatlerini bekliyorlar ?
Valla hasta vede rahatsız değilsem zaten hayatda oturmam ...
Oturmak zorunda isemde bir daha kesinlikle kalkmam...
Özel durumlar hariç tabi
[quote name='SLaM' post='71475' date='Oct 31 2006, 11:23 PM']
Tabi bunların hiç birini tasrif etmiyoruz :)
[/quote]
Tasrif? Çekim? Nasıl yani? Tasdik? :huh: :D
Ben hayatta yer vermem.. Zaten saat 20:00 gibi yollarda oluyorum. O saatte yaşlı insanların ne işi var dışarda hee çok önemli işleri varsa beklesinler bir sonraki otobüsü. Hepimiz bir iş yapıyoruz. Saygısızlıksa evet saygısızım.
Zaten yazıyor kural olarak gazi,yaşlı,hamile.
İspat etmesini sağlayın daha iyi :P

Gaziye Madalyanı Göster gibilerden biraz terbiyesizlik olur ama cok kızdıgımda ben yaparım bazılarını

Yaşlı ise Nufüs Cüzdanını Görebilirmiyim Falan.

Hamile İse MMMmmmm :D En iyisi yer verin fazla sorusturmaya gerek yok :)
arkadalar guzel numaralar bunlar da....
gençsiniz kuvvetlisiniz
verin gitsin yaşlılara yer de birazcık sevap ve hayır dua alıverin
ne olacakkı :)
saygılar
[quote name='Loafer' post='71527' date='Nov 1 2006, 04:22 AM']
Valla hasta vede rahatsız değilsem zaten hayatda oturmam ...
Oturmak zorunda isemde bir daha kesinlikle kalkmam...
Özel durumlar hariç tabi
[/quote]

+1
Yer vermek gerek ben genelde tipe bakıyorum yer verirken :P
Otobus de otururken genelde migde felcı gecirdigim icin oturmam :D
Onun icin bole bir sorunum yok :P