Jump to content
Posted
[quote]
Bakin bilinmeyen numaralarda ne numaralar var...

Bu numaralardan;

110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158'i ararsaniz ücretsiz...

113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181'i ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000 TL/Dak.

185, 186, 187, 188,! 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184'ü ararsaniz, 15 saniyede atacak bir kontur icin 288.000 TL/Dak.

Simdi SIKI durun !..

118'i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL/Dak.

veeee

133'ü ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL/Dak.

Inanmazsaniz:

[url="http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=146"]http://www.turktelekom.com.tr/webtech/defa...sp?sayfa_id=146[/url]

Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca bekletirler. Surekli olarak banttan " hatlarimiz dolu bekleyin"
talimati verirler.

Turkiye''de bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu kim biliyor?

Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her yerinde ucretsiz olan bu kamu yararina hatlarin fahis fiyatlarda olmasi
talimatini kim verdi?.

Bu yazidan sonra hala bilinmeyen numaralari aramak istiyorsaniz, cebinize dikkat edin
[/quote]

gelen bir mailden... ne kadar dogru bilemiyorum ama isterseniz arastirin bi...

Featured Replies

canını sıkmak istemem ama yayınlanmıştı :P
:angry: tt nin adam olmadığını biliyodum :angry: bilginin her türlüsü parayla olmuş artık, sonra derler nie ülke kalkınmıyo
  • Author
adsl fiyatlarindaki pahalilik ne icin biliyomusun ?.. bence daha cok alt yapiya yatirim yapmak icin telekom'un devlet yerine vatandasi soguslemesi... ha ilerde tabi yatirimi yaparda net ucuzlar mi bilemem...
Telekom demeyin bana. Her gün onlara sövmekten bıktım vallaha...
adsl den yediğimiz kazığın haddi hesabı yok zaten telefondan da aynısını yapıyorlar. Birde sadaka gibi sözde adsl hızları artıyor. Ama neden upload ve download ederken gereken hızın yarısına bile ulaşamıyoruz 8ol
[quote name='ETerNiTYy' post='71609' date='Nov 1 2006, 01:57 PM']
2,2 milyar dolar kar (2005) yetmiyor demek ki, tekelci yuhtelekom..
[/quote]
Telekom istese 10 yıl boyunca hiç para kazanmadan bile kalkınabilir,ama gözleri doymuyor işte.
[quote name='informal' post='71627' date='Nov 1 2006, 02:57 PM']
Telekom istese 10 yıl boyunca hiç para kazanmadan bile kalkınabilir,ama gözleri doymuyor işte.
[/quote]
Biraz açabilirmisin? :blink: :blink:

Zaten ülke olarak alışmışız gibi geliyor bana hiç itiraz eden çıkmıyor.. Eğer itiraz eden var ise bunu susturuyorlar demektir oda daha büyük sorunların işaretçisidir :mellow:
Koyun gibiyiz :lol: önümüze ne koyarlarsa onu yiyoruz ne itiraz ediyoruz nede yenilerini üretiyoruz çok tüketici olduk çook tıpkı koyunlar gibi <_<
[quote name='utqu' post='71632' date='Nov 1 2006, 03:04 PM']
Biraz açabilirmisin? :blink: :blink:
[/quote]
Gayet acık bence?
vakti zamanında showTV'de (yanlış hatırlamıyorsam tabi) bundan bahsetmişlerdi.
Ortalama bir aramanın 4-8ytl arası tuttuğunu falan anlatmışlardı. (118 için geçerli dediğim).

Telekom her zaman ki gibi kendini belli ediyor bu konularda
[b]Yavaş ve Pahalı hizmette üstüne yok[/b]
bence bu bilinmeyen numaralar bilinmeyen olarak kalsın hiç haberimiz olmasın :D
[quote name='informal' post='71662' date='Nov 1 2006, 05:32 PM']
Gayet acık bence?
[/quote]
Tamamda 10 yıl dan bahsediyorsun 1 yıl değil bu çok uzun bir süre var sözlerinde :huh: Biraz garip geldi ondan istedim açıklamanı ve merak ediyorum halaa nasıl [b]10[/b] sene olur :blink:
siz bunların paralı olmasından bahsediyorsunuz ve devlete de laf vurduruyorsunuz ki , özelleştirilmiş ve de sadece tek bir yani tekel bir türktelekom varken ortada rekabet olmadığı için adam istediği kadar para alacaktır her hizmetten, eğer şimdi çıksalar ve konuşmanın dakikasını yüzde bilmem kaç artırdık deseler ne denebilir ki? Senle konuşmuyorum seni kullanmıyorum başka tel operatörü kullanacam deme şansınız yok, elindeki müşteriyi kaybetme korkusu olmadığı için de bu kadar rahat davranabiliyorlar ...
  • 2 weeks later...