Posted November 2, 200618 yr profil foto online/offline Mesajlar: 9268 bitmeyen piknik tüpü - sigara cepli çorap - topuğu basık ayakkabı - köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben - elektrik sayacı durduracağı - döner pişiren mikrodalga - laf atan korna - minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir - güdümlü anne terliği - kurban kesme makinesi - basamakta durana çarpmayan otomatik kapı - otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük - düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık - ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak - polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri gelen mail ben uydurmadım
November 2, 200618 yr [quote]- düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık[/quote] 10 numaraymış
November 2, 200618 yr [quote]- düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık[/quote] harbi süper fikir, dur ben bunun üzerine gidiyim bi
November 3, 200618 yr arkadaslar super fikir verdiniz teknik liseliyim ve bu akbil olayını ben icatlar yarısmasında yapım kım bilir belki birincilik alırım
online/offline Mesajlar: 9268 bitmeyen piknik tüpü
- sigara cepli çorap
- topuğu basık ayakkabı
- köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben
- elektrik sayacı durduracağı
- döner pişiren mikrodalga
- laf atan korna
- minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir
- güdümlü anne terliği
- kurban kesme makinesi
- basamakta durana çarpmayan otomatik kapı
- otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük
- düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık
- ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak
- polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri
gelen mail ben uydurmadım