Stats : str :itemlere yetecek kadar ama anni-torch bulmadan vermeyin
Dex :Zaka takın level 85 olun ve skillerinizi verip holy shield açın block u 75 yapıncaya kadar dex basın
gerisi Vita verilecek...
İtem : bi çok seçenek var ama örnek vereyim yinede (Grisworld set ile çok iyi olabilir)
Silah : Deathclaever,Azurewrath...(ama en iyi seçim Stromlash olacaktır)
Armor : Shaftshop,Arkanie's Valor...
Helm : Hq,Gullian Face,VampireGaze
Belt :Verdungo,tg,arcanid
Bot :Gore,Sand
Eldiven :Dracul (tek geçiyorum)
Amulet :Metalgrid,highlord's wrath
Yüzük :Raven (1 tanesi kesin raven olsun cbf modu için),Bul Kathlos
Heryeri kesebilir... güçlüdür kolay yatmaz oynaması zevkli ve kolaydır... immu derdi yoktur ortalama skill charmsız 10 K light damage koyar ve tabiki bunun yanındada fiziksel damage ve chrushing blow... Silah olarak slash koyarsanız karşınızda mükkemmel bir PvM char çıkar...
oyundaki acc : Deathbringer soru ve yardımlar için... her konuda yardım ederim...
Dex :Zaka takın level 85 olun ve skillerinizi verip holy shield açın block u 75 yapıncaya kadar dex basın
gerisi Vita verilecek...
Skill : 20 ZEAL
20 HOLY SHOCK
20 SALVATION
20 RESIST LIGHTING
1 DEFIANCE
Gerisi HOLY SHIELD...
İtem : bi çok seçenek var ama örnek vereyim yinede (Grisworld set ile çok iyi olabilir)
Silah : Deathclaever,Azurewrath...(ama en iyi seçim Stromlash olacaktır)
Armor : Shaftshop,Arkanie's Valor...
Helm : Hq,Gullian Face,VampireGaze
Belt :Verdungo,tg,arcanid
Bot :Gore,Sand
Eldiven :Dracul (tek geçiyorum)
Amulet :Metalgrid,highlord's wrath
Yüzük :Raven (1 tanesi kesin raven olsun cbf modu için),Bul Kathlos
Heryeri kesebilir... güçlüdür kolay yatmaz oynaması zevkli ve kolaydır... immu derdi yoktur ortalama skill charmsız 10 K light damage koyar ve tabiki bunun yanındada fiziksel damage ve chrushing blow... Silah olarak slash koyarsanız karşınızda mükkemmel bir PvM char çıkar...
oyundaki acc : Deathbringer soru ve yardımlar için... her konuda yardım ederim...