Jump to content
Posted
Farklı güzel bi build yaptım henüz uygulamadım ama fırsat bulunca yapacağım serverda....

STATS----------

str : 100 base
Dex :gerisi dex e verilecek.
Vit : 270 base

SKILLS---------------

WW : 20
Sword Master : 20
Shout : 20
Battle Orders : 20
Battle Command : 1
Naturel Resistance : 1
İncreased Speed : 1
İron Skin : artan skiller buna verilecek

ITEMS------------------------(istisnası-alternatifi yok itemlerin)

Silah : Eth Collosus Blade-Sword a yazılı DEATH runewordu
Kalkan : Stormshield
Armor : Fortitue(zenginseniz 1 tane barbarlara karşı kullanmak için Ethernal iyi bi armora yazın kesinlikle LO runeye değecektir...)
Eldiven : Dracul's Grasp
Kemer : Verdungo(15 dr)
Bot : Gore Rider
Yüzük-Amulet : Angelic Combo
Switch de 2 tane 3 war cry veren sopa ve inv. de War Cry atarken kullanmak için 1 adet 3 war cry amulet.

Arreat ile SS ye +MOD lu ED(enhacted damage) jewelları takın mesela 40ED+15 life 40ED+9DEX falan

INVENTORY-----------------------
Bulması zor ama ar+life veren charmlar... anni-torch-silmaril-odin...

STRATEJİ----------------------

Paladinlere karşı kaçak oynamaktan başka şansımız yok daima koşma modunda olun ve hızlı hareket edin,o bize saldırmak zorunda...onu tahrik edin saldırmaya zorlayın alanını kısıtlayın hf açıtığında sakın korkmayın eğer saldıracaksanızda hızlı bir şekilde hf açtığı zaman saldırın.

Barbarlara karşı korkmanıza gerek yok daima yürüme modunda olun ve ww lerle saldırın defansınıza ve atak reytingize güvenmelisiniz.burda büyük oranda inv. konuşur...

Sizi zorlayacak charlar sadece bunlardır bunların dışında Melee olarak javazon var onla savaşırken hell seviyesinde ise çok dikkatli olun çünkü hellde o üstün bu üstünlüğünü yoketmek için metal grid amulet,Thundergod kemer,wisp yüzük,raven takın.varsa güzel light resist charmları takın.burada yapabileceğiniz hata:"benim resistim zaten full daha takmama gerek yok" demektir çünkü resist full olsa bile amazonun -enemy yes itemleri vardır ve resistinizi aşağı çekebilir.ama siz onun aşağı çekebileceğinden çok resist e sahipseniz... sorun kalmaz ... işte bu yüzden nm modunda ciddi bir düşman değil...

Karakter çok güçlü... ama onu yenilmez yapan sizsiniz .... Deathbringer...

Edited by DCTLeader

Featured Replies

• Author
ufukkalyoncu61@hotmail.com

sorunuz olursa yardım gerekirse msn adresim.

Edited by DCTLeader

Saolasin ufuk.. barbar yolda bu buildi kullanicam..
fakat o eth ozellikleri olan rw lerde repair warmiydi? kirilmasin sonra :)
  • Author
Hayır Sacreneous bunun farkı vit based deil dex based(ar ve def olarak üstün)

Sen saol Ersen Merak etme Death-Rw indes.(kırılmazlık) modu verir... bende yapacam GF bulursam GF li yapacam...

Edited by DCTLeader

• 3 weeks later...
Dex based se nie vita veriliyorki.Deathi kullanmasi cok zordur ayricana bu serwerda kullanacak warmi ondanda supheliyim.Bence biraz daha starter build yazmaliydin.Birde pach itemleride kullanmalisin bence en azindan tavsiye olarak build daha cekici olacaktir ki klasik birsey zaten...
  • 3 weeks later...
o kadarda dex based deil :P yaa bunu yazdığımda patch yoktu bide patch itemleri çok zor düşüyor yaa :D Death kullanmak her babayiğidin harcı deel eet.
Bi ara Tank barbar Build yazacam turnuva çıksın aradan :D
  • 1 year later...
bu buildi hatırlıyorum bi yerden. zamanında skilleri ve itemları tamamen aynı bitane yapıp turnuvaya katıldığımdan olabilir :D eth colossus sworda death yazmıştım. fortitude de yazmıştım ama serverin patchi yüzünden yalan olmuştu. onun yerine eth stone yazmıştım. turnuvada ise hileli bi smiter hariç herkesi alıyordum. ww kullanması kolay bi skill değil. ama ustalaştığınızda duelde bone necrolar hariç ezemeyeğiniz pek karakter yok. bi smiter var. onun dışında problem yaşamaz kolay kolay. aslında ww barblara artık enigma yazıp dual berserker axe kullananlar var. 1 elde beast diğer elde eth BotD. tabi bu build stormshield kullanmıo çünkü ww barba tek problem çıkaran smiter ve smite da bloklanamaz. bence gayet mantıklı. bir de sadece caster kesiyorsanız shoutu fullemeye gerek yok.
[quote name='hiyelkar' date='28 September 2009 - 05:47 PM' timestamp='1254149223' post='257836']
bu buildi hatırlıyorum bi yerden. zamanında skilleri ve itemları tamamen aynı bitane yapıp turnuvaya katıldığımdan olabilir :D eth colossus sworda death yazmıştım. fortitude de yazmıştım ama serverin patchi yüzünden yalan olmuştu. onun yerine eth stone yazmıştım. turnuvada ise hileli bi smiter hariç herkesi alıyordum. ww kullanması kolay bi skill değil. ama ustalaştığınızda duelde bone necrolar hariç ezemeyeğiniz pek karakter yok. bi smiter var. onun dışında problem yaşamaz kolay kolay. aslında ww barblara artık enigma yazıp dual berserker axe kullananlar var. 1 elde beast diğer elde eth BotD. tabi bu build stormshield kullanmıo çünkü ww barba tek problem çıkaran smiter ve smite da bloklanamaz. bence gayet mantıklı. bir de sadece caster kesiyorsanız shoutu fullemeye gerek yok.
[/quote]

hiyelkar, bone necronun karşısında ne arıyosun mele karakter ile?
Guidede çok clasic bu arada herkezin bildiği düz ww guidesi başka bişi deil.
hileli smiter de nasıl oluyor? oda yeni bi guide mi :)
[quote name='pars' date='28 September 2009 - 05:00 PM' timestamp='1254150055' post='257837']
hiyelkar, bone necronun karşısında ne arıyosun mele karakter ile?
Guidede çok clasic bu arada herkezin bildiği düz ww guidesi başka bişi deil.
hileli smiter de nasıl oluyor? oda yeni bi guide mi :)
[/quote]

yok be o kadar da klasik değil. death olsun angelic olsun fortitude olsun pek kimse yapmaz. hadi çok iyi bilenler angelic kullanır bilmeyenler kullanmaz ona bişe demem. ww için death yazan pek görmedim. gerçi pek item kasamadan girmiştim o turnuvaya. bu itemlar biraz da ucuzcu adam işi. LO yu hb de kapmıştım. GUL u da hflerden toplamıştım. bu hileli smiter da her vuruşta ow yapıyodu. toplasan 50 % bile ow yoktu üzerinde ama istisnasız her vuruşta ow yapıyodu adam. zaten üzerindeki bazı itemların herhangi bi yaratıktan veya sandıktan düşme olasılığı yoktu. çünkü ilvl ları hiçbişeyi tutmuyodu. daha sonra admin de kabul ettiydi adama item yazdığını. ben de bıraktıydım zaten d2 yi.
şimdi bu yazdıklarından işkillenenler olucaktır acaba hileli smiter kim ve ona item yazan admin kim :)

geçmişteki olaylar anladığım kadarıyla ama sözümün arkasındayım bildiğin klasik ww barbar death fakirliğin getirdiği bir rw dir angelic e gelince okadarda oyunu bilmeyen adamın turnuvada işi ne klasiklik itemlerden deil stat ve skillerdendir.O barbar'a da kral guide demek gülünç ve komiktir.Benimde görüşüm budur. :/
[quote name='pars' date='29 September 2009 - 01:22 PM' timestamp='1254223332' post='257905']
şimdi bu yazdıklarından işkillenenler olucaktır acaba hileli smiter kim ve ona item yazan admin kim :)

geçmişteki olaylar anladığım kadarıyla ama sözümün arkasındayım bildiğin klasik ww barbar death fakirliğin getirdiği bir rw dir angelic e gelince okadarda oyunu bilmeyen adamın turnuvada işi ne klasiklik itemlerden deil stat ve skillerdendir.O barbar'a da kral guide demek gülünç ve komiktir.Benimde görüşüm budur. :/
[/quote]

bu br meydan okuma galiba B) ben bu barbardan yaparım bir tane zaman bulursam. o zaman kapışırız her türlü, build de iyi mi kötü mü belli olur :P

Edited by hiyelkar