Posted August 2, 200816 yr Rabies druidde skill , stats , item ve duel taktikleri konusunda yardımcı olacak bir arkadaş olursa sevinirim. şimdiden tşkler .
April 2, 200916 yr arkadaş yazmamış ben yardımcı olayım, Rabies druid tek başına gerek pvm gerek pvp olsun pek bir etki göstereceğini sanmıyorum ısır ısır nereye kadar, o yüzden fire claw ve fury hybridini tavsiye ederim ama genellikle fury tercih ediliyor çünkü buildi daha kolaydır statslari önce söyleyim; 70 str 110 dex ( dex bu kadar vermemizin sebebi 1.11 den sonra düzeltilen bugdur. Carrion wind ring bugu) Geriye kalan pointleriniz buraya. Manaya hiç vermiyorsunuz. Gelelim şimdi Skillere; Öncelikle Rabies Lycanthrophy Fury Poison creeper Fulluyorsunuz. Daha sonra level 95 te buildiniz tamamlanıyor olacak 6 skill werewolf a 20 skillide oak sageye veriyorsunuz.. Item olarak çok pahalı olan bir builddir ama ben orta seviyedeki gearlerini yazacağım. Kafalık: Gliaume Face ( Cb için ) Armor: Shaft Stop mesh armor = Defans ve DR Weapon: Tomb reaver 3 sockedli = 2 shael 1 ED 40 Eldiven: Dracul Tab + 15 str Bot: Gore Riders CB + Ds Amulet: Highlords Wrath amulet DS Belt: Verdungos DR ve Vita için Ring: Tavsiyem Bir tane raven frost ve Whish projector takmanızdır baalar için. Savaşma şekli şudur= Rakibinizi önce ısırıyorsunuz ısırdıktan sonra fury le saldırıyorsunuz.
July 12, 200915 yr orjinaL patchde desen eyvallah ama rabies dru yeni patchle muthi$ bi char =) test edildi onaylandı =) pala haric kesemediqi char yok =)
July 13, 200915 yr Sadece rabies yapıcaksan şu itemleri kullan itemler: Armor: Bramble Helm:Jalal Weapon:Death web wand Weapon2:Tomb reaver Wapon3:Botd,grief,6 socket berserk sheal shield:4 socket shield 5-5 poison jewel shield2:Storm shield belt:verdungo,30 fhr-30 str-vs rare gloves:trang set glov ring:Raven,bul kathos amulet:3 shape+100 life Charm: 9xshape shifting skil+anilius+hell fire torch Taktik: dru vs barbar- SS+ias tek el weap ile rabies atıp poi enemy eline geçip kaç. dru vs paladin - tomb reaver(90 ias) shift+rabi basip 2. eline geç 2. ci elinde ss+dw olsun block gerekicek. dru vs amazon - tomb ile rabies bas ve 1 skil verdigin fury ilede vurmaya devam et. Edited July 13, 200915 yr by pars
July 16, 200915 yr [quote name='pars' date='13 July 2009 - 04:19 PM' timestamp='1247491193' post='253063'] Sadece rabies yapıcaksan şu itemleri kullan itemler: Armor: Bramble Helm:Jalal Weapon:Death web wand Weapon2:Tomb reaver Wapon3:Botd,grief,6 socket berserk sheal shield:4 socket shield 5-5 poison jewel shield2:Storm shield belt:verdungo,30 fhr-30 str-vs rare gloves:trang set glov ring:Raven,bul kathos amulet:3 shape+100 life Charm: 9xshape shifting skil+anilius+hell fire torch Taktik: dru vs barbar- SS+ias tek el weap ile rabies atıp poi enemy eline geçip kaç. dru vs paladin - tomb reaver(90 ias) shift+rabi basip 2. eline geç 2. ci elinde ss+dw olsun block gerekicek. dru vs amazon - tomb ile rabies bas ve 1 skil verdigin fury ilede vurmaya devam et. [/quote] Dru vs paladinde blok gerekicek yazmissin ne alaka cozemedim.Smite bloklamak ayri bir meziyet heralde.Charge ile saldiran paladini zaten furyle asagi indirirsiniz.Oyuzden bosuna blok kasmayin 4 tane -5res jewelli monarch giyiniz swiche.Druid buildleri icin Turkiyenin en iyi druid oyuncusu electricblue nin guidelerini tavsiye ederim gerek item gerek taktik herturlu bilgi mevcut.Yanliz druidle oynamak oyle kolay bir is degil onuda soylemek gerekiyor...
July 16, 200915 yr [quote name='NaRoshReA' date='16 July 2009 - 11:20 AM' timestamp='1247732449' post='253083'] Dru vs paladinde blok gerekicek yazmissin ne alaka cozemedim.Smite bloklamak ayri bir meziyet heralde.Charge ile saldiran paladini zaten furyle asagi indirirsiniz.Oyuzden bosuna blok kasmayin 4 tane -5res jewelli monarch giyiniz swiche.Druid buildleri icin Turkiyenin en iyi druid oyuncusu electricblue nin guidelerini tavsiye ederim gerek item gerek taktik herturlu bilgi mevcut.Yanliz druidle oynamak oyle kolay bir is degil onuda soylemek gerekiyor... [/quote] hahhaa ya sen diaktli okumuyosun ya ben yazamamışım yada adam soramamış fury ile nereye indiriyosun adam hybrid yapmıyo düz rabies yapıyo electricblue derken ahmetten bahsediyorsun ama hiç sanmıyorum ahmet in gelip ders verceğini gençlere ve charge'i blocklamak için gerekicek block onuda ekliyeyim. Ve ahmet in guideleri 1.09 ve 1.10 a göre ayarlıdır sinerji bug'lara gore.1.11 de olay değişiyo... Edited July 16, 200915 yr by pars
July 24, 200915 yr [quote name='DeViLMaYCrY' date='13 July 2009 - 12:55 AM' timestamp='1247435716' post='253061'] orjinaL patchde desen eyvallah ama rabies dru yeni patchle muthi$ bi char =) test edildi onaylandı =) pala haric kesemediqi char yok =) [/quote] paladinide alir oynayanina bağli druid çok tricky bir chardir bilmediğimiz yüzlerce şeyi vardir ben mesela en ufak örneğini veriyim, palanin eline alacağı alet range 3 tur druidin eline alacağı alet tresher polearm class olacağından range 6 dir onun rangesine girmeden fury vurabilirsin 10k en ufak avantajin bu saymakla bitmez Ar var 30 k? palaya attigin her 5 hitten 1 isi ds ile patlasa ztn 1.5 klife alir
July 24, 200915 yr [quote name='pars' date='16 July 2009 - 05:42 PM' timestamp='1247755348' post='253087'] hahhaa ya sen diaktli okumuyosun ya ben yazamamışım yada adam soramamış fury ile nereye indiriyosun adam hybrid yapmıyo düz rabies yapıyo electricblue derken ahmetten bahsediyorsun ama hiç sanmıyorum ahmet in gelip ders verceğini gençlere ve charge'i blocklamak için gerekicek block onuda ekliyeyim. Ve ahmet in guideleri 1.09 ve 1.10 a göre ayarlıdır sinerji bug'lara gore.1.11 de olay değişiyo... [/quote] degisen birsey yok pars 1k lifeden baska opene alayim seni istiyorsan?
July 25, 200915 yr [quote name='prey' date='25 July 2009 - 02:09 AM' timestamp='1248476965' post='253176'] degisen birsey yok pars 1k lifeden baska opene alayim seni istiyorsan? [/quote] 1 k lifeden başka değişen yok ha bu söylediğine herkez güler değişenlerden sadece 1 tanesini yazayım sana 1.10 da carior ring sayesinde 1.11 e göre 20 skil avantajın var o 20 skil ide ar yapmak için kullanabilirsin.Mesela 1.10 da stone armor sayesinde hybrid fire claw rahat yaparsın 16 skil kurtarıyosun 1.11 de ise bu mümkün değil.yani life ın 1 k bile farketmez torch var çünkü 1.11 de fakat farkeden skiller çok.Ve 1.10 daki sinerji bugleri fixlenmemiş olsa şuan yenilmez 1 karakter olurdu druid eklenenler ile
July 25, 200915 yr [quote name='pars' date='25 July 2009 - 12:08 PM' timestamp='1248512900' post='253181'] 1 k lifeden başka değişen yok ha bu söylediğine herkez güler değişenlerden sadece 1 tanesini yazayım sana 1.10 da carior ring sayesinde 1.11 e göre 20 skil avantajın var o 20 skil ide ar yapmak için kullanabilirsin.Mesela 1.10 da stone armor sayesinde hybrid fire claw rahat yaparsın 16 skil kurtarıyosun 1.11 de ise bu mümkün değil.yani life ın 1 k bile farketmez torch var çünkü 1.11 de fakat farkeden skiller çok.Ve 1.10 daki sinerji bugleri fixlenmemiş olsa şuan yenilmez 1 karakter olurdu druid eklenenler ile [/quote] pek fark eden birsey goremedim yaptim bi tane ar 30k rabies damage 62k fury damage 11k 2 hit atiorm 4k lifeye
July 30, 200915 yr [quote name='prey' date='25 July 2009 - 02:07 AM' timestamp='1248476869' post='253175'] paladinide alir oynayanina bağli druid çok tricky bir chardir bilmediğimiz yüzlerce şeyi vardir ben mesela en ufak örneğini veriyim, palanin eline alacağı alet range 3 tur druidin eline alacağı alet tresher polearm class olacağından range 6 dir onun rangesine girmeden fury vurabilirsin 10k en ufak avantajin bu saymakla bitmez Ar var 30 k? palaya attigin her 5 hitten 1 isi ds ile patlasa ztn 1.5 klife alir [/quote] =) Venom Giymi$ 1 Paladini Al oyunu bırakıcam =)Buna Canlı $ahit Naroshera dır swich falan fark etmio yani =) sebebide $u diqer claslardan kacabiliosun ama pala charge ile bu aciqi kapatio.. istersen saatte 120km hıza cıksın char ki benim rabies dru ko$arak saatte 180 mil yapiodu =) bu arada rangeden bahsetmi$sin soylediqin itemlerle FHR kac olucakki ilk hitten sonra kendini toparlayabilceksin? Edited July 30, 200915 yr by DeViLMaYCrY
July 31, 200915 yr Gokhan palanin avantaji charge oluyor rabiese karsi.Ama dedigim gibi hybrid yapin iste fury ile charge yapan bi palayi indirirsiniz.Hatta pure fury ile smite palayida da indirirsiniz tecrubesi olan bilir.Server yeni druidin de reklamini yapalim pvp yavas yavas baslayinca cesitlilik olsun.Bu arada patchde sinerjiler artti hybrid aynen yapiliyor.Ha patch realmi icin konusuyorum tabi patch begenmeyip orjinal realmde takilanlar pm ile baska tavsiyeler alabilirler benden
July 31, 200915 yr [quote name='NaRoshReA' date='31 July 2009 - 11:21 AM' timestamp='1249028486' post='253276'] Gokhan palanin avantaji charge oluyor rabiese karsi.Ama dedigim gibi hybrid yapin iste fury ile charge yapan bi palayi indirirsiniz.Hatta pure fury ile smite palayida da indirirsiniz tecrubesi olan bilir.Server yeni druidin de reklamini yapalim pvp yavas yavas baslayinca cesitlilik olsun.Bu arada patchde sinerjiler artti hybrid aynen yapiliyor.Ha patch realmi icin konusuyorum tabi patch begenmeyip orjinal realmde takilanlar pm ile baska tavsiyeler alabilirler benden [/quote] ya batucum iyi bi oyuncu her charla her clasi keser =) örneqin bakin bana yahu melee assayla neler kestim neler =)
August 1, 200915 yr [quote name='DeViLMaYCrY' date='30 July 2009 - 12:54 PM' timestamp='1248947657' post='253257'] =) Venom Giymi$ 1 Paladini Al oyunu bırakıcam =)Buna Canlı $ahit Naroshera dır swich falan fark etmio yani =) sebebide $u diqer claslardan kacabiliosun ama pala charge ile bu aciqi kapatio.. istersen saatte 120km hıza cıksın char ki benim rabies dru ko$arak saatte 180 mil yapiodu =) bu arada rangeden bahsetmi$sin soylediqin itemlerle FHR kac olucakki ilk hitten sonra kendini toparlayabilceksin? [/quote] Venom giymek ne demek? palaya ztn rabies vurmucaksinki? hybrid char isirp charge rangesi birakicaksin bastiginda blocku 0 laniyo ztn o charge attiginda direkt vurucan kafasina 11k furyi ztn direkt duserki, ben hep sunu derim d2 deki butun classlar ayri bi kaba druid ayri bi kaba her ne kadar druide onem vermessede battle.net, fhr ayrica recoverydir paladin smite attiginda senin ona verdigin sansi arttirir druiddeki fhr 65 de stoga giriyordu sanirim bakmam lzm
August 1, 200915 yr [quote name='NaRoshReA' date='31 July 2009 - 11:21 AM' timestamp='1249028486' post='253276'] Gokhan palanin avantaji charge oluyor rabiese karsi.Ama dedigim gibi hybrid yapin iste fury ile charge yapan bi palayi indirirsiniz.Hatta pure fury ile smite palayida da indirirsiniz tecrubesi olan bilir.Server yeni druidin de reklamini yapalim pvp yavas yavas baslayinca cesitlilik olsun.Bu arada patchde sinerjiler artti hybrid aynen yapiliyor.Ha patch realmi icin konusuyorum tabi patch begenmeyip orjinal realmde takilanlar pm ile baska tavsiyeler alabilirler benden [/quote] Creeperin synergisi kaca cikarildi ogrenebilirmiyim? %25?
August 4, 200915 yr [quote name='DeViLMaYCrY' date='03 August 2009 - 12:40 AM' timestamp='1249249246' post='253304'] sana helal olsun prey bi ara kasta senden daha iyi oyun oqrenelim yahu [/quote] Giant tresher icin zorluyorum baal emmiyi xD creepr bu arada %20 imis cok gz creper synergisi 14 13 arasi birakabilirsin ama bu synergi arttirimi druide 90k rabies vurmasina sebeptir bilginize, barbarlari direkt vebaya saricak
August 5, 200915 yr oyundaki sinerjilerin değerleriyle oynamak nasıl bi mantıktır çok merak ediyorum. Ya Bl@zzard aptal pvp karkaterleri arasındaki dengeyi kuramıyo yada biz türkler çok akıllıyız.
August 5, 200915 yr Bl@zzard druidle hic bir zaman ilgilenmedi kendisi icin ne bir exceptional item verdi nede bir rw getirdi sadece tek bi rw geldi son patch de fury rwsi ondada ias stackina girmiyor druid jahi harcamanin anlami yok bide botdmiz var oda yavas kaliyor, yani Bl@zzard druidi druid yapan hic birseye sahip diil yapmiyor
August 6, 200915 yr [quote name='prey' date='05 August 2009 - 11:42 PM' timestamp='1249504933' post='253341'] Bl@zzard druidle hic bir zaman ilgilenmedi kendisi icin ne bir exceptional item verdi nede bir rw getirdi sadece tek bi rw geldi son patch de fury rwsi ondada ias stackina girmiyor druid jahi harcamanin anlami yok bide botdmiz var oda yavas kaliyor, yani Bl@zzard druidi druid yapan hic birseye sahip diil yapmiyor [/quote] Blizard hepsine yaptıda druidi ayırdımı yani hahaha Bl@zzard karakter kayırıyo druidin zaten o kadar çok şeyi varki dahasına ihtiyacı yok sen %20 sinerjiyi arttirirsan 90 k rabi yanında 12 k fury vurur 12 k da lifen olur ee asıl eşitsizlik böyle olur gelelim orj da 60-65 rabi,12 k fury,11-12 life bu şekildede kesemiyeceği bi karakter olduğunu düşünmüyorum. 90 k rabies i olan bi druidinde smiter,charger ile köşe kapmaca oynamasına gerek yoktur furyle bile uraşmaz 90 k rabies sağlam bi enemy resist ile 90 yes palayi 10 saniyede düşürür orjda ise 30-40 saniye koşturması gerek peşinden bu 30-40 saniyede pala için değerlendirilmesi kolay bi zaman.
August 6, 200915 yr [quote name='pars' date='06 August 2009 - 11:24 AM' timestamp='1249547052' post='253344'] Blizard hepsine yaptıda druidi ayırdımı yani hahaha Bl@zzard karakter kayırıyo druidin zaten o kadar çok şeyi varki dahasına ihtiyacı yok sen %20 sinerjiyi arttirirsan 90 k rabi yanında 12 k fury vurur 12 k da lifen olur ee asıl eşitsizlik böyle olur gelelim orj da 60-65 rabi,12 k fury,11-12 life bu şekildede kesemiyeceği bi karakter olduğunu düşünmüyorum. 90 k rabies i olan bi druidinde smiter,charger ile köşe kapmaca oynamasına gerek yoktur furyle bile uraşmaz 90 k rabies sağlam bi enemy resist ile 90 yes palayi 10 saniyede düşürür orjda ise 30-40 saniye koşturması gerek peşinden bu 30-40 saniyede pala için değerlendirilmesi kolay bi zaman. [/quote] Bu synergi artimi ile mumkun ww ye 6 7 skill ayirip frw yi arttirabilirsin ona sözüm yok druid güçlü evet ama şu potansiyelden bak Damage reduced veren two hand weapon rw yapilmamis patchde Bl@zzard tarafindan damage reduced olmayan pvp karekterind e10k life bile olsa birseye benzemiyor pars, şunuda ekleyim druid icin Bl@zzard güzel bir exceptional item güzel bir rw yapaip patche koyabilir.
August 6, 200915 yr Dr i çokta güzel ayarlayabiliyo druid weaponda dr olmadan weapon dada olursa abart ta abart artık. Enigma+corona(ber)+verdungo al sana 50 dr druidin tek cilvesi pahalı olmasıdır ki zaten b.net ortamında gul ile jah in arasında herhangi bir fark olmadığı için Bl@zzard ın kurduğu dengeye laf edemeyiz. Fire claw sinerjleride arttırılmış o zaman rabi/fury/fire claw al sana x3 hybrid.Birde act 5 hire al yanina fanaticsm durma yola devam Hem o uniq giant ile giant+verdungo tmm sin başka üstüne item giymene gerek yok 25 ds yetmedi dersen guillaume's face e 1 tane hex takarsın yetmezzz bide giant a hex tak Necropedophile (ogre gauntles) inide giy Xenophobia(Myrmidon Greaves) ini unutma %90 ds yeter heralde Edited August 6, 200915 yr by pars
August 7, 200915 yr [quote name='pars' date='06 August 2009 - 05:56 PM' timestamp='1249570585' post='253349'] Dr i çokta güzel ayarlayabiliyo druid weaponda dr olmadan weapon dada olursa abart ta abart artık. Enigma+corona(ber)+verdungo al sana 50 dr druidin tek cilvesi pahalı olmasıdır ki zaten b.net ortamında gul ile jah in arasında herhangi bir fark olmadığı için Bl@zzard ın kurduğu dengeye laf edemeyiz. Fire claw sinerjleride arttırılmış o zaman rabi/fury/fire claw al sana x3 hybrid.Birde act 5 hire al yanina fanaticsm durma yola devam Hem o uniq giant ile giant+verdungo tmm sin başka üstüne item giymene gerek yok 25 ds yetmedi dersen guillaume's face e 1 tane hex takarsın yetmezzz bide giant a hex tak Necropedophile (ogre gauntles) inide giy Xenophobia(Myrmidon Greaves) ini unutma %90 ds yeter heralde [/quote] Crushing blowu nerden saglayacaksin enigma corona vs vs? gore ridersteki yetersiz kaliyor malesef, bunu tresherden baska hic birsey saglayamaz ve sunucudaki yeni patchde olan bone wisage resmen druidi katil eder o tresherle.
August 7, 200915 yr [quote name='prey' date='07 August 2009 - 10:07 AM' timestamp='1249628840' post='253353'] Crushing blowu nerden saglayacaksin enigma corona vs vs? gore ridersteki yetersiz kaliyor malesef, bunu tresherden baska hic birsey saglayamaz ve sunucudaki yeni patchde olan bone wisage resmen druidi katil eder o tresherle. [/quote] iyi okumamışsın bak oraya ne yazmışım kafana guillame face(orphan set) giy demisim üstünede hex tak 35+15=50+15(gore)=65+15(giant threser)=75 yeter mi bu kadar cb bence bunlar pek önemsenmemiş patch yazılırken %100 ds %100 cb vur smiterin kafasına oturt götünün üstüne.90 k rabies i de unutma Edited August 7, 200915 yr by pars