Jump to content
Posted
Günlerdir online sayısının az olması dikkatimi çekiyor... Bu oyuncu sayısıyla ne pvp yapılır ne pve yapılır anca 10 man dungeonlarda sürünüp gideriz... Alliance tarafı belki onu bile yapamaz...
LvL 34 charım var oyuna giriyorum sohbet edip çıkıyorum kasmak içimden gelmiyor çünkü refresh yaptığımda 40-50 kişi bi rakam görüyorum... Bi çok free server a baktım online sayısında hiç bi sıkıntı yok bizde neden bu oran düşük? Sürekli yes yememizdenmi?
Oyunda GM'ler ilgisiz... Bi attığım ticket a 3-4 gün bekledim ve ben offline iken okuyup atılmış...
Oyunda lag yok spell ve talentlerin çalışma durumuda güzel ama bu oyun 50 kişiyle oynancak bir oyun değil... Bence bişeyler yapılması lazım... Üye sayısı artmıyor azalıyor...
Aslında söylencek çok şey var SR ne içindi?...
Bu topic'i ister bir isyan olarak algılayın isterseniz bi sohbet olarak ama bu yazdıklarım basit şeyler değil...

İyi Oyunlar... Umarım Eleştiriye Açık Bir Topic Olur ve Kapatılmaz...

Edited by Hotoboy

• Replies 52
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Hemen bir örnekle başlamak istiyorum;
40 Lvl'e kadar arkadaşım özenle kastı çocuk (bu son gelen pachten önce) Bir heves gitti bineğini almak için. Sabah 9dan akşama kadar online olan bir arkadaşımız. 40 lvl Bineğini Teach yapamadı. Akabinde ticket attı. Koskoca 4 gün bekledi. Tickete kendisinden başka ne okuyan ne ilgilenen oldu. Sonunda çekti gitti. şimdi ilgisizlik burada başlıyor.
şuan lvl kasıyorum moblar ne peşimi bırakıyor, ne combattan çıkartıyor taki dönüp vurana kadar. Eğer bu orjinaldede böyle ise böyle oyun olmaz derim. Bütün outlandi koşturuyor moblar.
yes yes dendi geldi yes aynı tas aynı hamam. Kesen gene bugla kesti peşine toplanacak itemler dendi toplandımı? bulabildilermi? Karazhan iyi çalışıyor gibi şu an bir combata girdimi çıkartabilene aşk olsun. Vallaha tek istediğimiz biraz ilgi biraz destek. Çok fazla serverdan iyi bu server ama ilgi yok alaka yok.
[quote name='Hotoboy' post='209449' date='Aug 4 2008, 11:48 AM']Günlerdir online sayısının az olması dikkatimi çekiyor... Bu oyuncu sayısıyla ne pvp yapılır ne pve yapılır anca 10 man dungeonlarda sürünüp gideriz... Alliance tarafı belki onu bile yapamaz...
LvL 34 charım var oyuna giriyorum sohbet edip çıkıyorum kasmak içimden gelmiyor çünkü refresh yaptığımda 40-50 kişi bi rakam görüyorum... Bi çok free server a baktım online sayısında hiç bi sıkıntı yok bizde neden bu oran düşük? Sürekli yes yememizdenmi?
Oyunda GM'ler ilgisiz... Bi attığım ticket a 3-4 gün bekledim ve ben offline iken okuyup atılmış...
Oyunda lag yok spell ve talentlerin çalışma durumuda güzel ama bu oyun 50 kişiyle oynancak bir oyun değil... Bence bişeyler yapılması lazım... Üye sayısı artmıyor azalıyor...
Aslında söylencek çok şey var SR ne içindi?...
Bu topic'i ister bir isyan olarak algılayın isterseniz bi sohbet olarak ama bu yazdıklarım basit bişey değil...

İyi Oyunlar... Umarım Eleştiriye Açık Bir Topic Olur ve Kapatılmaz...[/quote]

dostuma katılıyorum bu aralar böyle olmakta ticketlerde ilgisizlik var atıyorum oynuyorum cevap yok öbürgün giriyorum cevap yok okunmus atılmıs heralde bilmiyorum açıkçası :D ..
sanırım yaz tatildendir. cevap yetiştiremiyor olabilirler yada bizim gibi oyunculardan da sıkılmıs olabilirler <_<

bence biraz beklesek derim .

bir çözüm bulunur beklenmeyen sabırın çözümü olmaz :P

Edited by Dionissios

Sanırım oyuncu sayısının günden güne azalmasının sebebi yes, mesela ben sr sonrası çok nadir giriyorum artık, önceden muhabbet edecek adam olurdu girdiğimde, eğlenceli geçerdi, pvp son anlara kadar çok güzel gidiyordu, arenalarda açılmıştı, tam zevkli olmaya başladığı zaman bence yanlış düşünülmüş bir kararla yes atıldı, çok gereksiz bir yesti bu, karşı çıkanlar oyunu bırakırım diyenler çoğunlukta olmasına rağmen bu yes atıldı ve sonunda sunucunun hali ortada, fazla söze gerek yok sanırım, bence en büyük etken bu, en azından benim bırakma sebebim bu...
  • Author
Katılıyorum... Son derece gereksiz ve yanlış bi yes...
Öyle bi duruma gelmişizki R?S bile yazamıyoruz... yazık =)

Edited by Hotoboy

Lvl 1 den belli tüm bozuk görevleri ticket attım kimsede tşk ler demedi onuda geçin..Bozuk questleri ticket atıyorum ama başkasınamı bildiricez dedim ona da cevap gelmedi şu an 1 haftadır 66 yım hiç kasmak içimden gelmiyor hiç iştah yok..Ne diyebilirim ki bence artık gm lerde sıkıldı sanırım biz mi sıktık aceba arkadaşları ??
Ben Ally oynuyorum.O ya pasıp refresh dediğimde 49 kişinin içinde 35 tanesi horde birde benim halimi düşün :)

Abimle beraber oynamasak gerçekten çekilecek gibi değil.

Birde şu combattan çıkmama olayı cabası...
oyundaki sorun bir tek bu değil en büyük sorun kimsenin birşey yapmak istemiyor olması

şimdi bu konu bu şekilde devam ederse 2 mesaj sonra kesin birisi çıkıp hotoboy' a beğenmiyorsan çek git kardeşim diyecektir çünkü aynı başlığı 1 ay önce bende açtığımda aynısını dediler millette inanılmaz bir hava var dünkü combat stone olayı gibi ya ne olursa olsun oraya bi fikir attık combat stone yapılmazda heartstone combat içindeyken move olacak şekilde ayarlanır ama yok biz bi görüş yazdık diye resmen taşlandık

oyuna bütün eski oyun arkadaşlarımı davet ettim siirtten almanyaya kadar dört bi yandaki arkadaşlarıma server linkini veriyorum ama millet oynadıkları oyunu sırf arkadaşları var diye bırakmıyorlar bense wow da henüz 3-5 kişi haricinde arkadaşlık göremedim buda en büyük sorunlardan birisi

ben ciddi ciddi ally hesabı açmayı düşünüyorum çünkü nerde bi ally görsem 3-4 kişi dalıyor hiç değilse ally' lere göre ortada bi rakip var ama horde' lar duel yaparak streslerini atar oldular :)

oyunda herkes ben 3 senedir, ben 5 senedir oynuyorum vs. vs. deyip duruyor bu arkadaşlar bizim onlara göre saçma olan önerilerimizi bi kenera bırakıp ellerini taşın altına soksalar olmaz mı? sonuçta bu buglar ve hatalar kendi kendine düzelmeyecek ya hepsini gm tek başına yapacak yada bizden gelen fikirlerle daha alternatif şeyler hazırlayacak bunun başka çözümü aynı dili konuştuğumuz bi serverde imkansız da değil serer güzelleştikçe daha çok üye gelir yoksa böyle bug la yaşamaya alışacağız
Bu yazıların ,sunucuyu ve forumu desteklediğini mi düşünüyorsunuz. Yazılanların yetkililer bilincide dir kanatindeyim. Buraya güzel güzel sorunlar belirtilmiş, adam yokluğundan, eksikliklerden söz edilmiş. Ben şahsen yeni bir üye olsam şu konuları okusam ,oynayacak olsam da ,başlamam wt de. E hani sizin yapıcılığınız nerede. Özelden belirtsek sorunları daha iyi olmaz mı .Yinede siz bilirsinız benim düşüncem ,ortamı yıpratmadan ,hem biz oyuncular hem yetkılılerın dikkatini çekmek.Yoksa konu kapatmak kolay ,neden kapandığını da düşünmek gerek.
:) GMler işlerini yerinde, zamanında.düzgünce ve ellerinden geldigince yapıyor olsalar zaten bu konular buraya taşınmak zorunda kalmayacak.. (belkide yapıyorlardır biz görmüyoruzdur ki hep öyle oluyor :) ) Sunucu yada forumu desteklemek gibi bir amac güdülmesi gerekiyorsa bunu öncelikle yetkili kişilerin yapması gerekmez mi ? Onlar düzgün yapıyorsa bu sorunlar neden cıksın ki ? :) Bu konuları açtırtmayacaklar o zaman diye düsünüyorum :)
  • Author
[quote name='Blue' post='209479' date='Aug 4 2008, 15:09 PM']Bu yazıların ,sunucuyu ve forumu desteklediğini mi düşünüyorsunuz. Yazılanların yetkililer bilincide dir kanatindeyim. Buraya güzel güzel sorunlar belirtilmiş, adam yokluğundan, eksikliklerden söz edilmiş. Ben şahsen yeni bir üye olsam şu konuları okusam ,oynayacak olsam da ,başlamam wt de. E hani sizin yapıcılığınız nerede. Özelden belirtsek sorunları daha iyi olmaz mı .Yinede siz bilirsinız benim düşüncem ,ortamı yıpratmadan ,hem biz oyuncular hem yetkılılerın dikkatini çekmek.Yoksa konu kapatmak kolay ,neden kapandığını da düşünmek gerek.[/quote]
Ya tabi... 6 ay Acc şifresi için mail attım cevap gelmedi... Bunu mail atsam okuycaklarmıydı... Sanmıyorum... Sence de 50 kişiyle oyunu oynamamız iyi bişey mi? Oyuna GM girmiyor...(Giriyorsada bizleri tınlamıyor...) PM atsak hiç bişey değişmiycekti belki burdan dikkat çeker... Ayrıca Ben bunu buraya yazmasam yeni üye olsa 2 gün oynasa 3. gün bırakcak ne farketcekki... SR diye kalıcı olan PLAYER'ları kaybetti WT her yes azalıyor... Ve yeni katılanların online durumu eski playerlar kadar iyi deil... WT ye saygım sonsuz kaç yıldır forumunda dolaştım oyun oynadım amacım yıpratmak değil ama birazda eleştirelim lütfen!

[quote name='Alemci' post='209480' date='Aug 4 2008, 15:16 PM']:) GMler işlerini yerinde, zamanında.düzgünce ve ellerinden geldigince yapıyor olsalar zaten bu konular buraya taşınmak zorunda kalmayacak.. (belkide yapıyorlardır biz görmüyoruzdur ki hep öyle oluyor :) ) Sunucu yada forumu desteklemek gibi bir amac güdülmesi gerekiyorsa bunu öncelikle yetkili kişilerin yapması gerekmez mi ? Onlar düzgün yapıyorsa bu sorunlar neden cıksın ki ? :) Bu konuları açtırtmayacaklar o zaman diye düsünüyorum :)[/quote]
+1

edit:ek

Edited by Hotoboy

[quote name='Alemci' post='209480' date='Aug 4 2008, 15:16 PM']:) GMler işlerini yerinde, zamanında.düzgünce ve ellerinden geldigince yapıyor olsalar zaten bu konular buraya taşınmak zorunda kalmayacak.. (belkide yapıyorlardır biz görmüyoruzdur ki hep öyle oluyor :) ) Sunucu yada forumu desteklemek gibi bir amac güdülmesi gerekiyorsa bunu öncelikle yetkili kişilerin yapması gerekmez mi ? Onlar düzgün yapıyorsa bu sorunlar neden cıksın ki ? :) Bu konuları açtırtmayacaklar o zaman diye düsünüyorum :)[/quote]
Kusura bakma ama ,senin düşüncene de kendi kanın da boğulmak diyorum :) Buradan yapılan her serzeniş _ faktördür sunucu için ,benım düşüncem bu.
Egri oturalim, dogru konusalim : Let's sit italic,let's talk correct diyorum baskada birsey demiyorum :)
[quote name='Blue' post='209482' date='Aug 4 2008, 15:22 PM']Kusura bakma ama ,senin düşüncene de kendi kanın da boğulmak diyorum :) Buradan yapılan her serzeniş _ faktördür sunucu için ,benım düşüncem bu.[/quote]

dostum sorunları belirtmek ne güzel gm ler daha cok calısırsa daha cok oyuncu gelir :P
wturkun saklayacak nesi olsun ki pm atalım questleride pm le atardık
ama topic olarak acmıslar yani.

senin düşüncen hangi serverda ararsan var herserverda kesin 1 bug problem vesayre :))vardır ve yazıyorlarda :) biz neden yazmayalım

Edited by Dionissios

• Author
[quote name='Dionissios' post='209489' date='Aug 4 2008, 16:36 PM']dostum sorunları belirtmek ne güzel gm ler daha cok calısırsa daha cok oyuncu gelir :P
wturkun saklayacak nesi olsun ki pm atalım questleride pm le atardık
ama topic olarak acmıslar yani.

senin düşüncen hangi serverda ararsan var herserverda kesin 1 bug vardır ve yazıyorlarda :) biz neden yazmayalım[/quote]
ynlz şunuda unutmayalım :) ben bu topic i millet buglarını yazsın diye açmadım... :) Bazı şeylerin farkına varılsın diye açtım saygılar sevgiler
böyle olduğu zaman tüm zamanım,emeklerim boşa gitmiş hissediyorum.Server'a da bir şeyler oldu oynatmıyor
[quote name='Canbass' post='209495' date='Aug 4 2008, 17:21 PM']Küstürdünüz sonunda sunucuyu gitti gelmiyor.[/quote]
Ne gelir kardeşim ne bir açıklama olur. Koyun ve çoban birlikteliği bu
[quote name='Canbass' post='209495' date='Aug 4 2008, 17:21 PM']Küstürdünüz sonunda sunucuyu gitti gelmiyor.[/quote]

:D :D

Beyler olaya bu yorumla son nokta koyulmuştur diyorum :lol:
  • Author
[quote name='Crazyangel' post='209535' date='Aug 4 2008, 17:42 PM']Ne gelir kardeşim ne bir açıklama olur. Koyun ve çoban birlikteliği bu[/quote]
Her dc de açıklamamı olur yaf yapmayın o kadarda... benim Oyun daki lagdan dc den ve spellerin çalışması olayından hiç bi sıkıntım yok sadece biraz ilgi ve oyuncu sayısında artma yaşanmasını istiorm... üye başvıuru sayfası biraz düzeltilebilir bence... serverın şu anda down olmasıyla ilgili konuşma olmlazsa sevinirim...
[quote name='Hotoboy' post='209547' date='Aug 4 2008, 17:49 PM']Her dc de açıklamamı olur yaf yapmayın o kadarda... benim Oyun daki lagdan dc den ve spellerin çalışması olayından hiç bi sıkıntım yok sadece biraz ilgi ve oyuncu sayısında artma yaşanmasını istiorm... üye başvıuru sayfası biraz düzeltilebilir bence... serverın şu anda down olmasıyla ilgili konuşma olmlazsa sevinirim...[/quote]
yahu normal bir DC mi bu sence?
  • Author
[quote name='Crazyangel' post='209549' date='Aug 4 2008, 17:51 PM']yahu normal bir DC mi bu sence?[/quote]
bi sorun olmuştur elbet... makinanın başında mı bekliycek yusuf problem çıkarsa açıyım diye her serverda yaşanır böyle olaylar... bu topic de bunu tartışmaya gerek yok sanırım :)
Artık sayamıyorum bütün tanıdıklarım biz ordayız sende o servere gelsene diyor.. Bunu neden diyorlar düşünmek lazım..

Hergün hergün bu dahada artıcak..

Hata çoktan yapıldı, ne kadar mızmızlansanızda bırakın gitsin dönüşümü olmayan bir şey için emeğimi veremem !
[quote name='chopush' post='209558' date='Aug 4 2008, 17:56 PM']Artık sayamıyorum bütün tanıdıklarım biz ordayız sende o servere gelsene diyor.. Bunu neden diyorlar düşünmek lazım..

Hata çoktan yapıldı, ne kadar mızmızlansanızda bırakın gitsin dönüşümü olmayan bir şey için emeğimi veremem ![/quote]
Haklısın sanırım
  • Author
[quote name='chopush' post='209558' date='Aug 4 2008, 17:56 PM']Artık sayamıyorum bütün tanıdıklarım biz ordayız sende o servere gelsene diyor.. Bunu neden diyorlar düşünmek lazım..

Hata çoktan yapıldı, ne kadar mızmızlansanızda bırakın gitsin dönüşümü olmayan bir şey için emeğimi veremem ![/quote]
anlatmak istediğim buydu...
vallaha soglenebılcek ne varsa soglenmiş zaten çok dogru konulara deginilmiş.bozuk speel talent sorun degil tek sorun ilgisizlik alakasızlık şimdi diceksiniz gmlerde insan hayatları var ama kardeşim bizimkide patlıcan degil yani onlar ne kadar emek veriyosa bizde veriyoruz ne eksik ne fazla uzun zamandır bu servardayım bi yes geldiginde kalkıpda yetti be gidiyorum orjınale demedim her zaman destekledim benım gıbı davranan bir çok insanda tanıyorum.keşke eskisi gibi teknik sorunlarla ugraşsaydık sadece sanırım o gunler çok eskide kaldı hiç bir talentimiz spellımız dogru duzgun calısmazdı ama yınede eglenırdık gmler gelır muhabbet eder pagelerımıze bakarlardı bızım ıcın onemlı olanda buydu.
Guest
This topic is now closed to further replies.