Jump to content
Posted
Günlerdir online sayısının az olması dikkatimi çekiyor... Bu oyuncu sayısıyla ne pvp yapılır ne pve yapılır anca 10 man dungeonlarda sürünüp gideriz... Alliance tarafı belki onu bile yapamaz...
LvL 34 charım var oyuna giriyorum sohbet edip çıkıyorum kasmak içimden gelmiyor çünkü refresh yaptığımda 40-50 kişi bi rakam görüyorum... Bi çok free server a baktım online sayısında hiç bi sıkıntı yok bizde neden bu oran düşük? Sürekli yes yememizdenmi?
Oyunda GM'ler ilgisiz... Bi attığım ticket a 3-4 gün bekledim ve ben offline iken okuyup atılmış...
Oyunda lag yok spell ve talentlerin çalışma durumuda güzel ama bu oyun 50 kişiyle oynancak bir oyun değil... Bence bişeyler yapılması lazım... Üye sayısı artmıyor azalıyor...
Aslında söylencek çok şey var SR ne içindi?...
Bu topic'i ister bir isyan olarak algılayın isterseniz bi sohbet olarak ama bu yazdıklarım basit şeyler değil...

İyi Oyunlar... Umarım Eleştiriye Açık Bir Topic Olur ve Kapatılmaz...

Edited by Hotoboy

• Replies 52
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Blue' post='209479' date='Aug 4 2008, 15:09 PM']Bu yazıların ,sunucuyu ve forumu desteklediğini mi düşünüyorsunuz. Yazılanların yetkililer bilincide dir kanatindeyim. Buraya güzel güzel sorunlar belirtilmiş, adam yokluğundan, eksikliklerden söz edilmiş. Ben şahsen yeni bir üye olsam şu konuları okusam ,oynayacak olsam da ,başlamam wt de. E hani sizin yapıcılığınız nerede. Özelden belirtsek sorunları daha iyi olmaz mı .Yinede siz bilirsinız benim düşüncem ,ortamı yıpratmadan ,hem biz oyuncular hem yetkılılerın dikkatini çekmek.Yoksa konu kapatmak kolay ,neden kapandığını da düşünmek gerek.[/quote]

emin ol yeni bir üye yok bu topiclere bakıcak ;)
sanırım yusuf kaptanın ve wt team ın susıralar başka işleri var biraz anlayış lzm, fakat serverın durumuda ortada enazından servarla ilgilendikleri zaman ya system msj yada forumda bi durum açıklaması gelirse daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, üye sayısına gelince heroiclerin ve birçok dung. açılmamasından dolayı çoğu kişinin sabrı kalmadı, ally horde dengesizligide cabası, sanırım hordeden biraz char aktarılabilse ( geçmek isteyenler) enazından bgler olur kapalı dung.lar açılana kadar herkez bglerde zaman geçirir...
  • Author
[b]Nightmare[/b]'e katılıyorum... sadece Ally a geçişlerde bazı avantajlar tanınsa hiç değilse Horde Ally dengesi sağlanmış olur...

Edited by Hotoboy

sağlansa ne olacak 25' e 25 pvp mi yapıcaz :)

R€kl@m filan yapmalı server çok üye bulmamız lazım
[quote name='ShadyRIDDLE' post='209587' date='Aug 4 2008, 20:12 PM']sağlansa ne olacak 25' e 25 pvp mi yapıcaz :)

R€kl@m filan yapmalı server çok üye bulmamız lazım[/quote]

merak etme oda olur olmamıs sey değildi :) daha fazlasıda olmustu :)
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' post='209587' date='Aug 4 2008, 20:12 PM']sağlansa ne olacak 25' e 25 pvp mi yapıcaz :)

R€kl@m filan yapmalı server çok üye bulmamız lazım[/quote]
evet 25 e 25 yapıcaz ne warki? hiç yapmamaktan iyidir ;)
Peki GM lerinde bir özel yaşantısı var diyoruz.. GM diyoruz.. Yani oyundaki playerlere yardımcı olucak kişi.. Madem GM liğe kendini adamışsın ben bu işi yaparım diyebilecek kapasitedesin planlamanı yapmışsındır demekki. Haa hem yaşantıma hemde üstlendiğim bu sorunu yerine getiririm demek oluyor bu...

Ee peki soruyorum GM varmı ?

GM dedim yanlış anlamayın ?

Bunlar birer bayaha olamaz özel yaşantı vs, sen bu işi kabullenmişsen bunu yerine getiriceksin demektir !
ben kış vakti öğrencilik zamanında günlük 4 saat yol 7 saat okul toplam 11 saat sonrasi eve gelip 1-2 saat wowa zaman ayırabiliyorsam bir gm de ayırabilmeli.Ayıramıyorsa gm olmamalı bence.
Yazın ortasındayız..işim var artık bahane değil bence.Vizeydi finaldi bahanesi de yok artık.
Günlük 8 saat çalışsalar en geç 6 da evde olunur.. 2 saat ayırmak zorlarına gidiyorsa diyecek bişi yok yani.

Açıkcası ben gmlerin ''vakti olmadığına'' inanmıyorum.
Gerek yok bu tartışmalara memnun olmayan oynamaz memnun muyum hayır oynuyor muyum hayır. Ücretsiz sunulan bi imkan kimse size mükemmeli vaadetmiyor başlarken bu kadar şeye yetişilmesi zor anlayışlı olunması gerek ki yöneticiler yeterince anlayışla karşılıyorlar :)

Edited by Apacha

• Author
[quote name='Apacha' post='209611' date='Aug 4 2008, 23:19 PM']Gerek yok bu tartışmalara memnun olmayan oynamaz memnun muyum hayır oynuyor muyum hayır. Ücretsiz sunulan bi imkan kimse size mükemmeli vaadetmiyor başlarken bu kadar şeye yetişilmesi zor anlayışlı olunması gerek ki yöneticiler yeterince anlayışla karşılıyorlar :)[/quote]
SR notlarını okumanı tavsiye ediyorum =)
[quote name='Hotoboy' post='209612' date='Aug 4 2008, 23:22 PM']SR notlarını okumanı tavsiye ediyorum =)[/quote]
Mükemmel kelimesi göremedim orda işaretleyip gösterirmisin :)
  • Author
[quote name='Apacha' post='209614' date='Aug 4 2008, 23:50 PM']Mükemmel kelimesi göremedim orda işaretleyip gösterirmisin :)[/quote]
Mükemmeli isteyenmi var? Mükemmeli Bl@zzard bile veremiyor...
Ben oyuna cok nadir giriyorum oda sohbet içindir.Girdimde de sohbet edebilcem bi eski player e rastlayamıom o eski oyuncuların bırakması wt i cok büyük bi kalite düşüşüne götürdü.zaten az olan player sayısı bu kadar r es e dayanmaz tabi sonucta herkezin bi sabır noktası var.

Kendi fikrimi sölim bu Sr cok gereksizdi düşen kaliteyi ve player sayısını daha da düşürdü.
Ben bile yeni başlamama rağmen sr süreci gerçekten mükemmel geçti diyemiyorum bir kaç notumu aktarmak istiyorum bunlar [u]yeni başlayan bir oyuncunun[/u] notlarıdır yanlış anlaşılmasın

sr döneminde oyuna tek charla girme aptallığı yaptım bu bana göre bi aptallık oldu çünkü level 70 e geldim ve riding skill' im 225, 5000 gold verip riding 300 açanların nasıl bunu verdiğini herkes biliyor keşke bu zamanında daha düzgün dağıtılsaydı şimdi server bir sürü level 60 char dolu ve hiçbiri oyuncu charı değil

bu saatten sonra bi yes' e herkes hayır diyecektir bu saatten sonra yes harici bi düzenleme de kimseyi memnun etmeyecektir uzun lafın kısası gm' lerin artık aramıza dönüp bu topic içinde ne yapılabileceğini anlatmaları gerekir şimdiye kadar bakılmayıp ekranın üstünde boş boş duruyor diye 3 tane ticket sildim ki zaten oyun başladı başlayalı 4 ticket açmıştım :)

benim önerilerim
1. Ortak bir konuşma kanalı olsun bütün oyuncular tek bir kanaldan bütün servere seslenebilmeli, zaten oyunda ortalama 70 civarı oyuncu oluyor bunlarda ayrı ayrı kanallarda kalıp iyice yanlız olduklarını hissetmesinler

2. Server "topofgames.com" tarzı sitelere R?kl@m bırakmalı, Çalışan sağlam bir Türk serveri olduğunu herkese duyurabilmeli

3. Yeni başlayan oyuncular için item veren bozuk questler düzeltilmeli

4. İleri seviyedeki oyuncular için çalışmayan speller düzeltilip ve zindanlar açılmalı

bunlar benim önerilerim umarım birisi çıkıp bunlara muhalefet etmek yerine daha faydalı öneriler getirebilir tabii [b]herşeyden önce bu topice bir gm mutlaka uğrayıp düşüncelerini yazmalı[/b]

Edited by ShadyRIDDLE

[quote name='Hotoboy' post='209612' date='Aug 4 2008, 23:22 PM']SR notlarını okumanı tavsiye ediyorum =)[/quote]

e yani başka söze gerekmi kalır ;)
[quote name='chopush' post='209628' date='Aug 5 2008, 01:48 AM']e yani başka söze gerekmi kalır ;)[/quote]
Kalmaz da merak ettiğim nedir 5 kuruş vermeden bunca şey istemene sebep olan kendinde bu hakkı görmene sebep olan :) yöneticiler gerçekten sabırlı kıymetini bilin birçok yerde bu topic 2. post atılmadan silinirdi :)
[quote name='Apacha' post='209611' date='Aug 4 2008, 23:19 PM']Gerek yok bu tartışmalara memnun olmayan oynamaz memnun muyum hayır oynuyor muyum hayır. Ücretsiz sunulan bi imkan kimse size mükemmeli vaadetmiyor başlarken bu kadar şeye yetişilmesi zor anlayışlı olunması gerek ki yöneticiler yeterince anlayışla karşılıyorlar :)[/quote]

biz ne dıyoruz sen ne dıyosun hey allahım ya... <_<
[quote name='Apacha' post='209676' date='Aug 5 2008, 03:01 AM']Kalmaz da merak ettiğim nedir 5 kuruş vermeden bunca şey istemene sebep olan kendinde bu hakkı görmene sebep olan :) yöneticiler gerçekten sabırlı kıymetini bilin birçok yerde bu topic 2. post atılmadan silinirdi :)[/quote]

yaw yes yazamıyoruz sen neden bahsediyosun ;) ayrıca ben bi çok topıcın sılındıgını gordum burda.eleştirdik diye haftalarca mute yedıgımız oldu bence gmlerin kıymet bılmesı gerekıyor bırazda.. sen oynamıyorsan yorum yapmana gerek yok...herkes bir düşüncede tek fikir ,neyi savunuyosunkı bize gmlerimi ? çok komik .kimsenin servarı kotulemek yada gmlerı yerden yere vurmak ıcın ugrastıgını sanmıyorum sonucta bu servar bizim.
  • Author
[quote name='Apacha' post='209676' date='Aug 5 2008, 03:01 AM']Kalmaz da merak ettiğim nedir 5 kuruş vermeden bunca şey istemene sebep olan kendinde bu hakkı görmene sebep olan :) yöneticiler gerçekten sabırlı kıymetini bilin birçok yerde bu topic 2. post atılmadan silinirdi :)[/quote]
Ben ne bi GM ye ne de bir Yönetici ye laf veya hakaret ettim... Konuyla alakasız şEYLER yazma... Eğer server ı açıyorsa bunları düşünmek zorunda [size=7].[/size] ... Her böyle topicde 5 kuruş vermeden oynuyorsun deyip bastırılmaya çalışılıyor... Biz oynamazsak ne işe yarıycak bu site bu server onu anlamış değilim...

Edited by Hotoboy

Eleştirinin olmadığı yerde gelişmeden söz edilemez.Açdım ağzımı yumdum gözümü yapmak yok..Oynamayan adam girip forumda ne diye sunucuyla ilgili yazar o da ayrı bi gariplik..

Bizler burdayız.. Yorum yapıyoruz.Yanlışlıkları dile getiriyoruz..Niye? Bu serverın çok daha iyi olabileceğine inandığımız için.İyi zamanlarını bildiğimiz için.

Ayrıca bizim yazdıklarımız devede kulak kalıyor.Çok yakın bi arkadaşım wt de oynamak istedi.Ki wowa ilk defa başlayacak biriydi..2 hafta uraştı..Sonunda bıkdı.. Bazı küçümseyici sözler söyledi..
Açıkcası benim zoruma gitti..

Dışardan oyuncu çekmek zor,gelince bi de karşılamak sorun..Yeterince ilgi olmayınca gelen gidiyor mecburi.

Bizler o kadar söylendik.. bağırdık çağırdık ne oldu? yes geldimi gelmedimi? Gelince iyi mi oldu kötümü oldu ?

Eşitlik olacak dendi.Orjinale daha yaklaşıcaz dendi..Ona da eyvallah.Ama herkez raid yapamıyor.Oyuncu ayrımı hiç dengeli olmadı.Ally sayısı+ ''niteliği'' ortada..
rep kasa kasa zaten içimiz dışımız rep oldu.. Heroic ler açılacak 5 man raid ler den kapalı olanlar açılacak diiye 2 haftadır bekliyoruz..

Mesele ney biliyormusunuz ...Zaman..Kışın olsaydı belki bu kadar umursamazdım.Ama yaz olunca insanın beklentileri de fazla oluyor ;kaldı ki yusuf da zaten yazın oyuncu sayısının artacağını söylerdi..

Giriyoruz 2 vs 2 ye.. bi fear atiyor çözünce aşşağı uçuyoruz..Buglı petle arenaya giren mi ararsın..
quest summon petini kafanda kullanıp saldırtan mı ararsın.. her çeşit var...

Bizler burda emek veriyoruz,ilgi gösteriyoruz.Aynı şeyi yöneticilerden bekliyoruz.

Bu serverda oynamayan kişilerde kalkıp bize akıl vermesin lütfen..
  • Author
[quote name='Deftclaw' post='209755' date='Aug 5 2008, 10:22 AM']Eleştirinin olmadığı yerde gelişmeden söz edilemez.Açdım ağzımı yumdum gözümü yapmak yok..Oynamayan adam girip forumda ne diye sunucuyla ilgili yazar o da ayrı bi gariplik..

Bizler burdayız.. Yorum yapıyoruz.Yanlışlıkları dile getiriyoruz..Niye? Bu serverın çok daha iyi olabileceğine inandığımız için.İyi zamanlarını bildiğimiz için.

Ayrıca bizim yazdıklarımız devede kulak kalıyor.Çok yakın bi arkadaşım wt de oynamak istedi.Ki wowa ilk defa başlayacak biriydi..2 hafta uraştı..Sonunda bıkdı.. Bazı küçümseyici sözler söyledi..
Açıkcası benim zoruma gitti..

Dışardan oyuncu çekmek zor,gelince bi de karşılamak sorun..Yeterince ilgi olmayınca gelen gidiyor mecburi.

Bizler o kadar söylendik.. bağırdık çağırdık ne oldu? yes geldimi gelmedimi? Gelince iyi mi oldu kötümü oldu ?

Eşitlik olacak dendi.Orjinale daha yaklaşıcaz dendi..Ona da eyvallah.Ama herkez raid yapamıyor.Oyuncu ayrımı hiç dengeli olmadı.Ally sayısı+ ''niteliği'' ortada..
rep kasa kasa zaten içimiz dışımız rep oldu.. Heroic ler açılacak 5 man raid ler den kapalı olanlar açılacak diiye 2 haftadır bekliyoruz..

Mesele ney biliyormusunuz ...Zaman..Kışın olsaydı belki bu kadar umursamazdım.Ama yaz olunca insanın beklentileri de fazla oluyor ;kaldı ki yusuf da zaten yazın oyuncu sayısının artacağını söylerdi..

Giriyoruz 2 vs 2 ye.. bi fear atiyor çözünce aşşağı uçuyoruz..Buglı petle arenaya giren mi ararsın..
quest summon petini kafanda kullanıp saldırtan mı ararsın.. her çeşit var...

Bizler burda emek veriyoruz,ilgi gösteriyoruz.Aynı şeyi yöneticilerden bekliyoruz.

Bu serverda oynamayan kişilerde kalkıp bize akıl vermesin lütfen..[/quote]
Azından bal damlamış... Sağolasın yazıların için... Biz serverı yerden yere vurmak için bi çabamız olsa tutup burda vakit kaybetmeyiz... Ben WT'nin daha iyiyi hak ettiğine inanıyorum hiç değilse burda emek harcayan Oyuncuların...Yöneticilerden biraz ilgi gerek servera...
Giden gidiyor... Yerine yenisi gelmiyor... Gelse bile durmuyor =)
ally horde dengesini sağlanmasının okadar zor olduğunu sanmıyorum.İstiyen kişilerin diğer tarafa geçmesi sağlanırsa kötü olcağını düşünmüyorum(anynı karakterin sağdece ırkı değişerek)
  • Author
[quote name='ichigo' post='209762' date='Aug 5 2008, 12:15 PM']ally horde dengesini sağlanmasının okadar zor olduğunu sanmıyorum.İstiyen kişilerin diğer tarafa geçmesi sağlanırsa kötü olcağını düşünmüyorum(anynı karakterin sağdece ırkı değişerek)[/quote]
onunla uğraşcak adam olsa ;)
Hala gidiyormu sunucu yaa, :blink: dur diyen yetkili yok mu ...
  • Author
[quote name='Blue' post='209767' date='Aug 5 2008, 12:53 PM']Hala gidiyormu sunucu yaa, :blink: dur diyen yetkili yok mu ...[/quote]
neye dur diycek? bunu yapa yapa oyunda 40 kişi kaldı zaten... serverın kötülüğünemi bişey diorz sanki...

Edited by Hotoboy

Guest
This topic is now closed to further replies.