Jump to content
Posted
Günlerdir online sayısının az olması dikkatimi çekiyor... Bu oyuncu sayısıyla ne pvp yapılır ne pve yapılır anca 10 man dungeonlarda sürünüp gideriz... Alliance tarafı belki onu bile yapamaz...
LvL 34 charım var oyuna giriyorum sohbet edip çıkıyorum kasmak içimden gelmiyor çünkü refresh yaptığımda 40-50 kişi bi rakam görüyorum... Bi çok free server a baktım online sayısında hiç bi sıkıntı yok bizde neden bu oran düşük? Sürekli yes yememizdenmi?
Oyunda GM'ler ilgisiz... Bi attığım ticket a 3-4 gün bekledim ve ben offline iken okuyup atılmış...
Oyunda lag yok spell ve talentlerin çalışma durumuda güzel ama bu oyun 50 kişiyle oynancak bir oyun değil... Bence bişeyler yapılması lazım... Üye sayısı artmıyor azalıyor...
Aslında söylencek çok şey var SR ne içindi?...
Bu topic'i ister bir isyan olarak algılayın isterseniz bi sohbet olarak ama bu yazdıklarım basit şeyler değil...

İyi Oyunlar... Umarım Eleştiriye Açık Bir Topic Olur ve Kapatılmaz...

Edited by Hotoboy

• Replies 52
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Blue' post='209767' date='Aug 5 2008, 12:53 PM']Hala gidiyormu sunucu yaa, :blink: dur diyen yetkili yok mu ...[/quote]
sen yakında dur dersin okadar eskisin sana bir GMlik yakışır
Bekleyelim görelim acelemiz yok. 5 yıldır buradayız ,bundan sonrada burada olucaz inşallah.

Bir TEKNE düşün, KAPTAN, TAYFALAR ve yolcular. Okyanustasın , tekne yara aldı su alıyor batabilir,

Önünde 3 seçeneğin var ,1: ya kaptan ve tayfalara yardımcı olucan ,delık büyümesın diye gayret göstercen

2: ya deliğe bir çomakta sen sokacan daha çok parçalamaya çalışacan ve kendı sonunu hazırlarken KAPTANA VE TAYFALARA bir tekmede sen vurma gayretınde olucan,

3 : yada dier tarafta aşk gemısı var rahat lüks hayli külfetli ,ona binicen ,içkini yudumlıcan keyfine bakıcan .

Bu dördüncü seçenekte benden olsun :) Denizden korkuyosan tekneye binmeyecen ....
Guest
This topic is now closed to further replies.