Jump to content
Posted
Bazen anlamıyorum, daha doğrusu anlayamıyorum. Bi anlık söz ve bi anda olan biten olaylar. Sorgusuz sualsiz geçen durumlar.

Yani nedir bundaki amaç ? Kazanılmak istenilen şey nedir ?

Bir oyun için insana böyle bi hal erdirmek neyin mantığıdır ? Biliyorum, benim diyebilcek bir sözüm kalmıyor.

Saat 03:00 civarı GM tarafından çekilip, almış olduğum 6 badge den dolayı bütün badgelerimin ve itemlerimin silineceği söyleniyor. Ne kadar basit dimi, bende burda yazabiliyorum. Evet çok basit !

Al bakalım hepsi senin olsun. Ki ben yanarım yanarım. Neyemi yanarım, verilen bütün emeklerin tek bir kalemde silinmesine ve böyle basit bir şeyde gitmesine yanarım. Kimisinin haftalarda, aylarca süren emeği sadece bir Tıklama ya bağlı.

Elimde olan 86 badge nin evet yanlış değil 86 badgenin 6 sı harici yolla alındığı için elimden alınan bütün badgeleri çok makbul görüyorum. Ki düşünüyorumda uykusuz geçelerim, bazen bütün gün boyu sarfettiğim emeğim. Herşey için içimde tutkum bakınız dediğim gibi sadece bir TIK a bağlı olabiliyor.

Ha ne olur mu ? Bilmiyorum ki benim onca zaman ki emeğim sadece 2 saniye de bitiveriyor..

Peki neticesi mi ? Geri mi verilicek ? Vicdanımdan geçen söz; 6=86 !

Ben derimki artık buraya kadardır bence. Gerisini bilemiyorum ne yaparım ne ederim. şimdilik hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum.

Featured Replies

Vale üzüldüm demekten başka bişey gelmiyor elimden.. "Keşke bazı şeyleri geriye sarabilsek ve olmasa" denilebilecek olaylardan sanırım bu da...
yahu uzucu bi durum ama, anladığım birşey warki o 6 badge i alırken bug olduğunu biliyodun.
ha bunun cezasının olduğunu wt acıklamış zaten demekki bunu goze alıp yapmışsın.
şimdi sen soyle değdimi 6 badge için o kadar emeğini tehlikeye atman ki yakalanmasan yanına kar kalırdı belki.. kalmadı umarım sadece senin değil kimsenin yanına kalmaz.
siz orda bug olduğunu bilerek badge ve primal topladınız
benim o sabah 40 badge verip aldığım ayakkabı silindi
ben foruma konu açıp yakınmıyorum ama sen yapabiliyosun :D
tebrik ederim

(benim 40 badge karazhanda ki bosslardan)2 ayda birikmişti

Edited by linoge

neden ve sonuç ilişkisi içinde gayet normal bir durum.ne ekersen onu biçersin.
6 taneyi alırken sanırım insanın aklına ne emekleri geliyor nede diger playerların hakları.. :) Olayın sonunda şöyleydi böyleydi, 6 tanesi hile gerisi benim vermem kimselere ;) Senin kavrayamadığın bir nokta daha var Linoqe'nin postunu bir kez daha oku ;)

neden ve sonuç ilişkisi içinde gayet normal bir durum.ne ekersen onu biçersin. +1
[quote name='Crazyangel' post='211362' date='Aug 14 2008, 08:27 AM']Bir kerede şak şaklama
Merak etme Valecim alınmayandan gene alınmamıştır bişey. Burada anlarız bunu şakşaktan. Eskiden nasıl item verdilerse şimdide almamışlardır
full arena seti var adamlarda sürekli geliyor adamlara veriolar yeterki sen şakşakla deniyor onlarda aslan gibi vazifelerini yapıp siz aslansınız hersey çok güzel deyip şakşaklıyor...[/quote]

İnanın cok üzüldüm :( Keşke 6 tane degilde 60 tane alsaydın /alsaydınız, sende playersın bizde birbirimizi korumalıyız, bug bulursan GM lerden önce mutlaka bizimle paylaş, gidip bizde yapalım.. Müthiş birşey olur :)

Bumudur beklentin ?? :) Hile işte hile.. Arkadaşında olsa hile.. Anlamışsındır umarım ?

Nasıl bir mantıktır kavrayamıyorum, hileden hoşnut olmadıgını dile getiren birisine tutup sen editsin diyebilmek , bu konudada ayrıyaca tebrik ederim :)

edit : ek.

Edited by Alemci

bence bu topici açan arkadaş sonuna kadar haklı yaptığının cezası bu kadar ağır olmamalı sadece o dungeondan sağladığı kazanç silinir ve ceza olarakta 1 hafta yada 2 hafta tekrarında kalıcı olarak banlanır bence doğru olan budur ama ne öyle tüm itemlerin silinmesi badgelerin silinmesi o badgeler 1 aylık emek demek o kadar emeğe yazık değilmi bu kadar basitmi yani
Ortada bug var mı? Var. Bugı kendi yararına kullanmak var mı? Var.
Başkalarının hata yapması sizin de yapmanızı gerektirmez arkadaşım.
  • Author
[quote name='Opeth' post='211378' date='Aug 14 2008, 13:57 PM']Başkalarının hata yapması sizin de yapmanızı gerektirmez arkadaşım.[/quote]

Orada yaptığı bir genelleme söz konusu !

Ben yapmışım yapmamışım. Tabi nede olsa bütün sözler meclisten dışarıdır
Arkadaşım ortada bir bug var ve kullanmışsın.şimdi cezasını çekerken emeklerim diye yakınıyorsun fakat bugu kullandığına göre o an ne emek düşünmüşsün ne de başkalarının hakkını.Yani demem o ki yakınacak bir durum yok ortada.Ayrıca bug kullanmadıkları halde itemları silinen arkadaşlara geçmiş olsun.
[quote name='NeVeRMoRe' post='211381' date='Aug 14 2008, 14:04 PM']Arkadaşım ortada bir bug var ve kullanmışsın.şimdi cezasını çekerken emeklerim diye yakınıyorsun fakat bugu kullandığına göre o an ne emek düşünmüşsün ne de başkalarının hakkını.Yani demem o ki yakınacak bir durum yok ortada.Ayrıca bug kullanmadıkları halde itemları silinen arkadaşlara geçmiş olsun.[/quote]
Son söz budur.
Guest
This topic is now closed to further replies.