Posted August 19, 200816 yr Canım, cicim 16 yaşına girmiş bugün Sen şimdi oralardan internete giremiyosundur bende o cesaretle cıvık konuşabilirim Neyse, fazla söze gerek yok; İyiki doğdun, iyiki doğdun, iyiki doğdun Ereeeeeeeeeeeeeennn!!! Yaş günün kutlu olsun Vandread... :ge: :ge: :ge:
August 19, 200816 yr iki dilim eksik pasta :ef: Eren çok kızacak bunu duyunca Doğum günün kutlu olsun Erencim sana kocaman ,bütün bir pasta alacağım seni görünce söz ( bu hiç bir zaman olmayacak. hihi)
August 19, 200816 yr Yuh abi bişey demiyorum ya. Abimin doğum günü 20 Ağustos, en iyi 2 arkadaşımın doğum günü 20 Ağustos, bu arkadaşlarımdan birinin kız arkadaşının doğum günü 20 ağustos... şimdi de Erenciğimin doğum gününün 20 Ağustos olduğunu öğreniyorum İyiki doğdun Eren! (ve bütün diğer 20 Ağustoslu tanıdıklarım, isimlerini sayamıycam ama ) :ge: Ek: Herkese hediye aldığımı düşünsene :bt: Edited August 19, 200816 yr by Pixit
August 20, 200816 yr baddal drahosa gazi bi konuyu görmemişmi yaf iiki doğdun eren ne zaman gidioz kebabcıya drayı beklersek bu iş yaş :ag:
August 20, 200816 yr benimde bi çok tanıdığımın doğum günü bugün =) tesadüf sanırım... İYİ DOÐDUN LAN EREN NİCE SAÐLIKLI MUTLU SENELERE
August 20, 200816 yr İyi ki doğdun Eren 'im [sub]Büyük Spoiler[/sub] [color="#ADD8E6"]Ankara olmadı ama sana 2-3 saat uzakta olucam (Hafta sonları çıkar gelirim yanına)[/color] [sup]Büyük Spoiler[/sup] Edited August 20, 200816 yr by Yek
August 20, 200816 yr Bana diyordu ki bir tane doğumgünümü bile evimde geçiremedim. Hepsinde tatildeydim, yolculuktaydım. Sevmiyomuş doğum tarihini. Nice huzurlu ve başarılı yıllara.. Doğumgünün kutlu olsun.. (Bu arada benim de bi kuzenin doğumgünü 20 ağustos )
August 20, 200816 yr şimdi eve geldim.Hayatımın en güzel tatilini geçirdim ve bilgisayarı açtıgımda bi süpriz daha :aj: kutlayan herkese teşşekkür ediyorum.Benimle aynı gün doğmuş arkadaşların dogum gününüde kutluyorum.Nice birlikte senelere arkadaşlar
Sen şimdi oralardan internete giremiyosundur bende o cesaretle cıvık konuşabilirim
Neyse, fazla söze gerek yok;
İyiki doğdun, iyiki doğdun, iyiki doğdun Ereeeeeeeeeeeeeennn!!!
Yaş günün kutlu olsun Vandread...
:ge: :ge: :ge: