Jump to content
Posted
Canım, cicim 16 yaşına girmiş bugün :D
Sen şimdi oralardan internete giremiyosundur bende o cesaretle cıvık konuşabilirim :P
Neyse, fazla söze gerek yok;

İyiki doğdun, iyiki doğdun, iyiki doğdun Ereeeeeeeeeeeeeennn!!!
Yaş günün kutlu olsun Vandread...

:ge: :ge: :ge:

Featured Replies

iki dilim eksik pasta :ef: Eren çok kızacak bunu duyunca :P Doğum günün kutlu olsun Erencim sana kocaman ,bütün bir pasta alacağım seni görünce söz :P ( bu hiç bir zaman olmayacak. hihi)
Yuh abi bişey demiyorum ya. Abimin doğum günü 20 Ağustos, en iyi 2 arkadaşımın doğum günü 20 Ağustos, bu arkadaşlarımdan birinin kız arkadaşının doğum günü 20 ağustos...

şimdi de Erenciğimin doğum gününün 20 Ağustos olduğunu öğreniyorum :wacko:

İyiki doğdun Eren! (ve bütün diğer 20 Ağustoslu tanıdıklarım, isimlerini sayamıycam ama :P )

:ge:

Ek: Herkese hediye aldığımı düşünsene :bt:

Edited by Pixit

baddal drahosa gazi bi konuyu görmemişmi yaf :D iiki doğdun eren ne zaman gidioz kebabcıya drayı beklersek bu iş yaş :ag:
benimde bi çok tanıdığımın doğum günü bugün =) tesadüf sanırım...

İYİ DOÐDUN LAN EREN :D NİCE SAÐLIKLI MUTLU SENELERE
İyi ki doğdun Eren 'im :)

[sub]Büyük Spoiler[/sub]
[color="#ADD8E6"]Ankara olmadı ama sana 2-3 saat uzakta olucam (Hafta sonları çıkar gelirim yanına)[/color]
[sup]Büyük Spoiler[/sup]

Edited by Yek

Bana diyordu ki bir tane doğumgünümü bile evimde geçiremedim. Hepsinde tatildeydim, yolculuktaydım. Sevmiyomuş doğum tarihini. :P

Nice huzurlu ve başarılı yıllara.. Doğumgünün kutlu olsun.. :rolleyes:

(Bu arada benim de bi kuzenin doğumgünü 20 ağustos :huh: )
şimdi eve geldim.Hayatımın en güzel tatilini geçirdim ve bilgisayarı açtıgımda bi süpriz daha :aj: kutlayan herkese teşşekkür ediyorum.Benimle aynı gün doğmuş arkadaşların dogum gününüde kutluyorum.Nice birlikte senelere arkadaşlar ^_^
Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.
İyiki doğdun La nice mutlu senelere :) daha işlerimiz var :P