Jump to content
Posted
izleyin güleceKsiniz :ag:

[u][b][url="http://members.home.nl/saen/Special/traffic.html"]izle[/url][/b][/u]

YES mi NO mu ? :D

Featured Replies

Yok bLe bisi ya :ag:

Hele o boğaz trafiği ile çöp dökmeye gidip geldiinde polislerin olması iyiydi :ag:

Edited by chopush

[quote name='Vandread' post='212917' date='Aug 24 2008, 23:42 PM']ehehe süper tam benim kafadan çıktı yapanlar =)) ehliyeti sabırsızla bekliyorum :P[/quote]

uyma bana :lol:
  • Author
[quote name='Vandread' post='212917' date='Aug 24 2008, 23:42 PM']ehehe süper tam benim kafadan çıktı yapanlar =)) ehliyeti sabırsızla bekliyorum :P[/quote]

bende ehliyeti sabırsızlıkla bekliom xD. 1 senem var.
bisiklet olayında yarıldım ya :D bizim burda bos bi yolda vardı sanırım yazı 50 filan yazıodu.. la yol bombos :D o levha ne öle adam bassın gitsin dimi.. :D
[quote name='Deftclaw' post='213012' date='Aug 25 2008, 09:12 AM']bisiklet olayında yarıldım ya :D bizim burda bos bi yolda vardı sanırım yazı 50 filan yazıodu.. la yol bombos :D o levha ne öle adam bassın gitsin dimi.. :D[/quote]

harbiden 30 km nenem gibi gidior :ag:
  • Author
[quote name='chopush' post='213025' date='Aug 25 2008, 13:04 PM']harbiden 30 km nenem gibi gidior :ag:[/quote]

asdasd :ag: