Jump to content
Posted
o simdi asker canı neler ister ( wow ) :) beni tanıyanlar tanımayanlar sIm askerdeyim ve sizi cok özledim wturk olsun wow olsun yusuf olsun :) size cep tel vermek istiyorum wow hakkında konusmak veya sohet etmek icin lütfen bana ulasın saygılarımla...

0538 708 61 55

Featured Replies

• Author
[quote name='angelsdecay1' post='213560' date='Aug 28 2008, 23:35 PM']o simdi asker canı neler ister ( wow ) :) beni tanıyanlar tanımayanlar sIm askerdeyim ve sizi cok özledim wturk olsun wow olsun yusuf olsun :) size cep tel vermek istiyorum wow hakkında konusmak veya sohet etmek icin lütfen bana ulasın saygılarımla...

0538 708 61 55 TiryakiHasan[/quote]
çakma tiryakihasan ^^ gelmeyin bu oyunlara herkez ünlülerin taklitini yapar oldu.
Bi kere tiryaki böyle yazmaz ki. :) Onu yazı stilinden, imlasından tanıyoruz.
ne diyelim hayırlı teskereler.

bu arada. telefon no nu. bizim okulun wc sine yazıom xD.

erkekler arasın falan :ag:

1 hafta önce. batmanda sehit olan. er. bizim akrabamızdı.

Edited by lord_fethi

• Author
beyler ben onla cep tel den görüstüm sadece bunu yapmamı istedi nick nasıl yazılır yazılmaz bilmem sadece dedigini yapıyorum sizi wturk u cok özlemis askerde cep tel sokma meselesini bende çözemedim ^^
askerde cep sokuluo. ama yakalarlarsa alıolarmış. amcamın oğlu askerde diyarbakır. cep telefonu yanında o bizi ceple arıo askerde xD.
askerde cep telefonu kullanmak yasak değil usata birliğinde, yakalanmak yasak :P ayrıca kardeşim suanda itfaiye olarak yapıyo cep telefonu bulundurma zorunlulugu var :)

hayırlı teskereler buarada tiryakihasan a, adını çok duyduk :)

Edited by NightMare

[quote name='Youngster' post='213567' date='Aug 28 2008, 23:30 PM']çakma tiryakihasan ^^ gelmeyin bu oyunlara herkez ünlülerin taklitini yapar oldu.[/quote]

çok doğru söğlemişsin :D
  • 1 month later...
[quote name='angelsdecay1' post='213595' date='Aug 29 2008, 14:19 PM']beyler ben onla cep tel den görüstüm sadece bunu yapmamı istedi nick nasıl yazılır yazılmaz bilmem sadece dedigini yapıyorum sizi wturk u cok özlemis askerde cep tel sokma meselesini bende çözemedim ^^[/quote]

[quote name='angelsdecay1' post='218961' date='Oct 8 2008, 22:59 PM']beyler ben sadece cep te konustum hasanla bana böle böle yap dedi bende yaptım :S[/quote]
1 kere belirtmiştin zaten =) "up" felan yazssan daha makbüle geçerdi :P