Jump to content
Posted
Bugün alt charımı kasarken oyunda bişey dikkatimi çekti bir de baktım ne?? Nihilum oyunda can sıkıntısından millete boost atıyor =) şaka gibi geldi bana... hani lvl 40 adam der ya lvl 70 e 20g veriyim bana scarlet i boostla(farmla) diye =) onun gibi bişey sanırım ve bunu çok yüksek miktara yapıorlar buyrun

[url="http://img50.imageshack.us/img50/43/wowscrnshot083108215152aq9.jpg"]http://img50.imageshack.us/img50/43/wowscr...08215152aq9.jpg[/url]

Edited by Hotoboy

Featured Replies

Tier6nın tanesi 4.500 gold... TN de Conspiracy full tier6yı 12kya satıyor, pazarlık payı da var. Trash loot için 3k da kazıkmış, 1 civarına pazarlıkla kapatabiliyorsun. Bu biraz marka olayı gibi olmuş, Nihilumdan alınca daha pahalı.
-Abi şapka süpermiş, nerden aldın?
-Ben Nihilum'dan giyiniyorum, tarzımı tam yansıtıyor.
  • Author
[quote name='Canbass' post='213854' date='Sep 1 2008, 12:30 PM']Tier6nın tanesi 4.500 gold... TN de Conspiracy full tier6yı 12kya satıyor, pazarlık payı da var. Trash loot için 3k da kazıkmış, 1 civarına pazarlıkla kapatabiliyorsun. Bu biraz marka olayı gibi olmuş, Nihilumdan alınca daha pahalı.
-Ben Nihilum'dan giyiniyorum, tarzımı tam yansıtıyor.[/quote]
:lol: ben de AH den giyiniorm :D
  • Author
[quote name='Canbass' post='213854' date='Sep 1 2008, 12:30 PM']Tier6nın tanesi 4.500 gold... TN de Conspiracy full tier6yı 12kya satıyor, pazarlık payı da var. Trash loot için 3k da kazıkmış, 1 civarına pazarlıkla kapatabiliyorsun. Bu biraz marka olayı gibi olmuş, Nihilumdan alınca daha pahalı.
-Ben Nihilum'dan giyiniyorum, tarzımı tam yansıtıyor.[/quote]
abi bu arada yazdıklarına pek dikkat etmemişim... magy serverının piyayası çok pahalı 1 stack copper ore u 20g a sattığımı hatırlıorm... TN de population az ondan dolayı olabilir fiyatın az olması =)