Jump to content
Posted
Arkadaslar www.sendit.com dan bır orjınal cd aldım 18 gün oldu hala cd yok acaba nasıl bılgı alabılırım daha once alan varsa yardımcı olabılırmı acaba :(

Featured Replies

1.5 ayı bulabılıyormuş bazende hemen gelebılıyormuş .. keşke amazon'dan sıparış verseydın
Bana bi arkadaş demişti ordan alma gelmiyor diye umarım senin başına gelmez.

Edited by Strathalome

hemen gonderıyolar bır cok arkadasım oradan aldı yalnız gelme suresının uzaması PTT den kaynaklanıyor kargoya ptt ye verıyorlar gıdıp bı arastır PTT den mutlaka
Gelmemesi arkadaşların da söylediği gibi bizim aşırı yavaş işleyen sistemimizden kaynaklanıyor. Sendit`in standart gecikme payı da eklendiğinde 18 gün çok fazla bir süre değil. 1 ay içinde gelmez müşteri servisine başvurun.
5 gunde gelmisti bana... soylediklerim inanmiyodu... cunku sitesinde bile 6-20 gun arasinda elinize ulasir demisler... butun is kargo ucaginin kalkma vaktine bakiyor... yani eger ucak sen siparisi verdikten sonraki gun kalkiyorsa 1 hafta icinde elinde oluyor, fakat ucagi 1 gun ile kacirirsan bu sekilde uzuyor da uzuyor...
  • Author
Hadi ya arkadaslar ptt den arastıramıyorum cunkı fiş numarası istiyorlar bırdde site yabancı musterı hızmetlerıyle nasıl konuscam okadar ingilizce yok :( yaff şimdi 1 ay beklıcem mı beklıyımı kesın gelır dımı traıler oynaya oynaya 3 tane char kastım q ları ezberledım beea :D

Edited by Passion

• Author
[quote name='MrAvci' post='73795' date='Nov 8 2006, 02:27 PM']
keske gidip dukyandan alsaydın daha yeni capitole birsuru gelmisti ordan baya alabilirdin
[/quote]

Valla kankı o dedıgını yapmam Niğde de çok zor :) ben 2 yıl once korsan cd sını ankaradan getırtim :) ve burda ole satan bır bayi veya alış veriş merkezide yok ah olsa :) ama dur bakıyım ptt dekılerden dayak yemeyı göze alrak sımdı kavgaya gıdıyorum saat:14:54 buyuk ıhtımalle 15:10 da kavga cıkarsa haberım yayınlanır cinnet geiçeren WQW tutkunu cocuk PTT yi bastı diye :lol:
Yaw keşke ups expressle felan isteseydiniz.Onunla hemen gelir ama zaten türkiyede orjinal WQW 45 ytl felan.

Neden Dışardan Aldım ki :D

edit: baktımda 10 euro imiş bende mi alsam ne :D

Edited by jön

• Author
::::::::::::::) Abi saat 16:00 hala hayattayım PTT genel müdürü ile konustum kavgadan sonra adam bu uluslar arası anlasmalardan dolayı bıraz aksama oldugunu ve 1 ay sonra gelebiliceğini söledii artık bişey demiyorum ben bölee PTT nin diyorum başka bişey demiyorumm saygılarr.
Senditten aldıysan bittin :D

1 ay bi kere kesin gelmez.Sonraki aç içerisinde bekle Allah bekle artık :)

En geç 2 ay içerisinde gelir merak etme ;)
bende senditten aldım hic bir sorun yasamadım yollandıktan sonra 2. haftada elime gecti gecikmenin sorumlusu ptt...
  • Author
[quote name='SLaM' post='73815' date='Nov 8 2006, 04:16 PM']
Senditten aldıysan bittin :D

1 ay bi kere kesin gelmez.Sonraki aç içerisinde bekle Allah bekle artık :)

En geç 2 ay içerisinde gelir merak etme ;)
[/quote]
Oturup zırıl zırıl aglamak istiyorum yafff :( Bakalım olmazsa bır cd daha alır burda bır ark bulursam satarım ne yapıyım pufff
Bende sendıtten aldım 10 gun içind gelmişti bilmiyorum belki arkadaşların dediği gibi kargoda sorun cıkmıştır yada verdiğin adreste bir sorun vardır..
  • Author
Valla kargo ıle gelse cok kısa sürer zaten PTT ıle gelıyor posta yolu ıle yanıı :( Aksaray gümrügüne gelse direk elimizdeymiş ama hala gelemediii :((( 18.. günde bittti yarın 19. gün yana döne ingilizce konusabılen bırnı arıyorum sordurcam sendıttenadreste bır problemmı var dıye

Edited by Passion

• Author
Artık sendit ten ümidimi kestimm www.weblebi.com dan aldımm onlar ups kargo ıle gonderıyor hemde dırek telefonunuza mesaj gelıyorr ve sunu analdım yabancı sıtelerden alıs verıs yapmıcan :(
[quote name='Passion' post='75501' date='Nov 14 2006, 09:52 AM']
Artık sendit ten ümidimi kestimm www.weblebi.com dan aldımm onlar ups kargo ıle gonderıyor hemde dırek telefonunuza mesaj gelıyorr ve sunu analdım yabancı sıtelerden alıs verıs yapmıcan :(
[/quote]

biraz acele etmışsın , keşke bekleseydın ...
[quote name='Passion' post='75501' date='Nov 14 2006, 09:52 AM']
[/quote]
kargoyla istiyosan fiyat farkı vererek senditten de alabilirdin bence siteyi yargılamaya hakkın yok sonucta herkesin adresine ulasmıs ;)
senditten sıze gelen paketın PTT yolu ıle ulasması normal bı mektup zarfından farksız yanı hıcbıseykılde guvenlıgı garantı degıl postacı kapının altına atıp gıtse bıle bısey dıyemıyorsunuz
Katılıyorum yusuf kaptan sana adi posta diye tabir edilen postalama kodu ile gelmesi çok kotu, kutunun kırılması bile söz konusu nitekim ki cd lerde fazla zaiyat yok ama kutuda kırıklar vardı 2. siparişimde.

Edited by ETerNiTYy

Bilmiyorum siparişi iptal ettirme olanağın var mı ama eğer iptal ettirebilirsen şehrindeki büyük alış-veriş mağzalarına bi bak.Aral baya bi getirdi Türkiye'ye geçen Carrefour'daki bimeks'te 40 paket WQW gördum.Tabi bu Bursa için geçerli :) Diğer şehirlerde durum nedir bilmiyorum
gecen pazar d&r da bakmıstım ındırım dıordu 40 ytl dı.
ben d&r a son gittiğimde 3 tane WQW wardı ve 24 saat geçmeden tekrar gittiğimde bitmişti :D