Jump to content
Posted
Seni zehirliyoruz, paranla rezil ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiii, gel de enayi gör, gel gel!

-Dikkat, iflahınızı keser!

- Sigara ömrü kısaltır, arkanda ayı var!

- Bi kere o eli indir!

- N’oLdu, başın göğe mi erdi?

- Baban geliyo Looo!

- Ateşle yaklaşmayın!

- Sigara ömrü makul bir süreye indirger.

- Ben kaç pakettir kime diyorum ‘İçme, zararlı!’ diye, aloo?

- Önce ayak parmaklarını sonra bacakLarını kesecekLer aha aha naniiikkkk...

- Her biri 300 kalori... Ayrıcana acayip selülit falan yapıyor yanee!

- “Koşmaya başla sıpa, geliyorum” Baban...

- Sigara kuşları öldürür... Bir dost

- Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen

- Dikkat! Sigara içersen Ajdar rüyana girer, sırtına yellenir!

- Bu paketteki 20 yanlışı bulunuz...

- Afiyet oLsun size, helvanızı da yeriz nasipse. Un helvası: 1.5 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1 paket margarin, 2,5 su bardağı su

- Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü TeL: 0 212 ...

- Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biliyoruz!

Featured Replies

Birkaç yıl önce Penguen dergisi buna benzer şeyler hediye etmişti sigara paketine yapıştırmak için.
şimdi bazılarınız kızacak bana ama :)

hani bilen biliyor ne kadar içtiğimi sanırım sigara içmememi saglıcak tek yazı şunlar olurdu

"bu dünyadaki son sigara"

yada

"bu sigarayi içersen başka sigara içemiyeceksin"

hani gercekten sigaradan tiksinen arkadaslar vardır.. bu kimseye de örnek olmasın zamanında bir hata yaptık ve başladık şimdi bırakamıyorum.. Gerçekten içmediyseniz hiç bulaşmayın.. Hem ciğerinize hem cebinize yazık.. (Bknz : Günde 1.5 paket * 4.80 = 7.20 YTL yada; her sigara 1.000.00 beyin hücresi öldürüyorsa bu 20 yıl tiryaki olarak yaşıyan bir insanın ömründen 7-8 sene rahat götürüyor)

Edited by Naleil

Nedersn de sigaryı yine içiyolar neyseki 2 3 arkı başlamdan önce kurttardım bu illetten choupush a tşkr edyrm gzl olmuş
[quote]hani bilen biliyor ne kadar içtiğimi[/quote]

bıktırdın bıktırdın, bi insan sürekli mi "sigara molası" verir :P
[quote name='Naleil ' post='223816' date='Nov 22 2008, 18:07 PM']şimdi bazılarınız kızacak bana ama :)

hani bilen biliyor ne kadar içtiğimi sanırım sigara içmememi saglıcak tek yazı şunlar olurdu

yada

hani gercekten sigaradan tiksinen arkadaslar vardır.. bu kimseye de örnek olmasın zamanında bir hata yaptık ve başladık şimdi bırakamıyorum.. Gerçekten içmediyseniz hiç bulaşmayın.. Hem ciğerinize hem cebinize yazık.. (Bknz : Günde 1.5 paket * 4.80 = 7.20 YTL yada; her sigara 1.000.00 beyin hücresi öldürüyorsa bu 20 yıl tiryaki olarak yaşıyan bir insanın ömründen 7-8 sene rahat götürüyor)[/quote]
char açarsan ismine smoke koy tamam mı :)
  • 3 months later...
[quote name='Naleil ' post='223816' date='Nov 22 2008, 18:07 PM']şimdi bazılarınız kızacak bana ama :)

yada

hani gercekten sigaradan tiksinen arkadaslar vardır.. bu kimseye de örnek olmasın zamanında bir hata yaptık ve başladık şimdi bırakamıyorum.. Gerçekten içmediyseniz hiç bulaşmayın.. Hem ciğerinize hem cebinize yazık..[/quote]
Doğru söze ne hacet 2 gün bırakıp ardından geceden sabaha paketin dibindeki tütünlerde dahil paketi bitirip uykusuz tüneksiz bakkalın açılmasını 4 gözle beklediğim günleri unutmuyorum. Siz siz olun ağzınıza sürmeyin. :an:
Bu Sigarayı içerseniz. Çocuğunuz Resimdeki gibi olabilir :D
bi arkadaşım avusturalyadan geldi. Türkiyedeyken çok fazla içiyordu , oraya gidip geldiğinde nerdeyse bırakma aşamasına gelmiş.Nasıl böle bi gelişme olduğunu sordum yanındaki sıgara paketini gösterdi; sıgara yüzünden bacağındaki damarları tıkanmış bir resim iğrençti ve paketlerde farklı farklı sıgaranın neden olduğu iğrenç resimler varmış. Bu uygulama bizim ülkeye gelse bir nevse engeller dicemde bizimkiler gasteye sarar taşırlar paketi :P
Gırtlaklarında çeşit cihazlarla konuşmaya çalışan dedelerin bile hala içebildikleri bir memleket. Yıldırmaz bizi o fotolar. Anca ciğerimi söküp gösterseler belki bırakırım o da sağlam biryeri kalmamışsa :ag:
Bizim gibi tiryakilere hiç bişi bıraktıramaz sonuna kadar çekeriz :D

ne güzel sölemiş sezen ablamız Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni :)
[quote]- Sigara ömrü makul bir süreye indirger.[/quote]
TDK için sanırım buda :D